keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Viihtyisyyttä wc-tilaan


Kodin tylsin paikka on usein wc-tila, joka on kuitenkin paikka, joka on kovassa käytössä ja siellä tulisi viihtyä. Meillä se on ainakin ollut aina vain paikka missä käydään useasti päivässä piipahtamassa, eikä sen viihtyisyyttä ole juurikaan mietitty. Nyt pääsin oikein ajatuksen kanssa miettimään miten wc-tilasta voisi saada viihtyisän pienillä jutuilla.Halusin luoda tilasta oman pienen hemmottelupaikan arjen kiireen keskelle. Pienillä jutuilla se syntyi kun vain jaksoin hetken asiaa miettiä uusin silmin. Kannoin tilaan kynttilöitä, kuivuneita heiniä, asettelin paperit koriin ja taittelin paperin kauniisti telineeseen (tätä voisi tehdä useamminkin). Samalla kokeilin myös miltä erilainen matto näyttäisi wc:ssä. Matto toi tilaan kaivattua pehmeyttä ja lämpöä, mutta myös viihtyisyyttä Lopuksi ei tarvinnut kuin sytyttää kynttilät ja se oli siinä.
Arjen luksusta ja omalla tavalla ylellisyyttä wc-tilaan saa jo laadukkaalla ja pehmeällä paperilla. Tällä kertaa pääsin kokeilemaan ihanan pehmeää valkoista Lotus Embo Season Scent -paperia, joka tuoksuu. Kyllä, kuulit oikein! Mieto tuoksu on lisätty rullan hylsyyn ja näin ollen se ei ärsytä herkkää ihoa, vaan antaa wc-tilaan miedon tuoksun. Lempeät tuoksut vaihtuvat kuukausittain, joka luo tuotteeseen mukavaa vaihtelua. Meille tulleissa papereissa tuoksuna on ihana Asian Spa. Paperikin on tuttu ja turvallinen, pehmeä Lotus Soft Embo.
Meidän koko perhe oli tyytyväinen äidin sisustuspuuhasteluihin ja nyt selkeästi muutkin viihtyvät wc:ssä paremmin. Pienillä jutuilla voi tosiaan saada aikaan viihtyisyyttä ja jopa ylellistä tunnelmaa. Ja ainakin meillä, lapsiperheesä, wc:n ovi jää turhankin usein auki, joten paikan olisi hyvä olla esiteltävässä kunnossa. Mukava myös huomata ihanan kevyt tuoksu wc:ssä, joka luo omalta osaltaan luksus-tunnelmaa.Oletteko te panostaneet wc- tai kylpyhuonetiloihin? Vai onko tilat jääneet unohduksiin? Itse ainakin voisin seuraavaksi suunnata kylpyhuoneen pariin, siellä samainen ilmeen muutos pienillä jutuilla ei olisi pahitteeksi.


Viihtyisää arkea!*Postaus toteutettu yhteistyössä Lotuksen kanssa

15 kommenttia:

 1. Nyt teille lkaa tulla jonoa vessan oven taakse, kun noin viihtyisäksi sen laitoit :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää todella upealta <3

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä ihan super kaunis wc! Mä INHOAN meidän vessan sinisiä lattialaattoja, sinistä laattaboordia seinissä ja sinisiä kaapistoja.... Tuntuu, että pieni facelift ei riitä, vaan koko vessa pitäisi räjäyttää :D Sen takia pidetään yleensä valot ja ovi kiinni, niin sinne ei vieraatkaan eksy kuin pahimmassa hädässä :)Ja kyllä, olen ehdottanut miehelle laattojen maalaamista, mutta se ei kuulemma käy, koska "ei se maali kuitenkaan pysy kauaa siistinä".....

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä ja sain tästä itselleni hyvän vinkin omaan vessaamme. Tila on suurinpiirtein samankokoinen ja sinne mahtuu myös hyvin kori vessapapereille, sellaisen siis hankin :)

  Rose

  VastaaPoista
 5. Viihtyisä vessa ja nätisti olet laittanut kaikki! Meille on tulossa vessojen remppaa, tykkään että on viihtyisää. :)

  VastaaPoista
 6. Todella viihtyisältä näyttää :) ihanan rauhallinen tunnelma <3

  VastaaPoista
 7. Eilen juuri laitoin wc:n valosarjan..:)

  VastaaPoista
 8. Kaunis wc tila ja kivasti olet sisustanut. Vasta tehtiin wc remppa ja olen ns.sopivasti sisustanut pienillä jutuilla, ei liikaa tavaraa. Muutama kaunis esine vain esillä.

  VastaaPoista
 9. Ensimmäinen remontin kohde meidän talossa oli pikkuvessa ja tykkäänkin pitää sitä puhtaana ja viihtyisänä 😊

  VastaaPoista
 10. Niin ihanan valoisia kuvia jälleen, toi paperikori on ihana! Kyllä WC:tä tulee sisusteltua ihan siinä missä muitakin huoneita :) Ihanaa loppuviikkoa Laura...nähdään

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana <3

  VastaaPoista
 12. Ah niin kaunis ja kutsuva veski! Pienillä jutuilla saa kivasti muutosta aikaan. Tää sai taas pohtimaan tulevaa veskiremonttia... jotain vaaleaa ja avaraa kiitos :)

  VastaaPoista
 13. Tosi viihtyisäksi olet saanut wc:n Syntyyköhän oven taaksen nyt jonoa, jos siellä aletaan viihtyä entistä pidempään! ;)

  VastaaPoista
 14. Hyvältä näyttää!

  Mikä on tuo ihana liukuvärjätty pyyhe?

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...