keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Minulle tehty tarjotin


Taas vierähti vähän aikaa viime postauksesta. Viimeiset kuukaudet ovat olleet aikamoista myllytystä ja kiirettä on riittänyt. Täytyy kuitenkin myöntää, että olen kyllä kieltämättä nauttinut tästä kiireestä, koska olen päässyt tekemään sitä mistä nautin. Suunnittelemaan uutta kotiamme. Se mikä harmittaa, on ajanpuute. Olisi ihana saada päiviin muutama tunti lisää aikaa, jotta ehtisin oikeasti miettiä jokaisen valinnan viimeiseen vetoon saakka. Välillä huomaamme olevamme sen verran aikataulusta edellä, että valinnat tulee eteen vähän liian nopeasti. Joka on oikeasti todella hyvä asia, vaikkakin minun sisustussuunnittelu siitä hieman kärsiikin :)


Tällä viikolla pääsen taas raottamaan remontin edistymistä ja tulevia muutoksia. Olen pystynyt paljastamaan talosta vielä vasta pieniä palasia, mutta hiljalleen purkaminen saadaan päätökseen ja pääsen näyttämään mitä muutoksia talolla on tapahtunut. Sen verran esteettisenä haluan blogini pitää, etten näytä kuvia kauheista purkujätekasoista, törkysistä nurkista ja valtavasta kaaoksesta. Tekin varmaan haluatte mielummin nähdä hieman kauniimpia kuvia :)



Sain jokin aika sitten ihanalta asiakkaaltani kauniin lahjan. Hän oli tehnyt minulle lahjaksi tarjottimen saarnista. Hän tiesi hyvin ihastukseni kyseiseen puuhun, valkoisen ja vaaleanpuun yhdistelmään sekä kauniiseen kuusikulmaiseen muotoon. Miten joku osaakin tehdä jotain näin kaunista ja vieläpä minulle? Tarjotin on nyt ollut useammassa roolissa, niin pullan pitäjänä kuin kynttilöiden alustana. Uskon meistä tulevan pitkäaikaiset ystävät.


<3


12 kommenttia:

  1. Kaunis lahja. Kivan näköinen varmaan ihan vain seinää vasten nojatenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin todella kaunis ja sopii mihin vain, vaikka juuri seinää vasten nojailemaan :)

      Poista
  2. Ihana! Minulta löytyy melkein samanlainen - anno:n versiona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin että missä olen nähnyt vastaavan, Annolla tietty. Tämä on kyllä ihana! Mukava yllätys kun joku tekee lahjan itse <3

      Poista
  3. Kaunis lahja ja kaunis tarjotin!

    VastaaPoista
  4. Ihana ja lämmittää mieltä erityisesti, kun on suunniteltu sinua varten. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä niin otettu, koska tämä on tehty muutaman sivulauseen perusteella kun juteltiin jotain sisustamisesta ja saarnista ym muodoista <3

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...