maanantai 20. kesäkuuta 2016

Lähes valmis portaikko


Koko viikonloppu meni talolla maalaushommia tehdessä. Sain paljon aikaiseksi ja nyt tuntuu joka paikassa kroppaa. Vielä kun jaksaa pari viikkoa tehdä niin saadaan koti muutto kuntoon. Toki välillä lähdetään juhannuksen viettoon, mutta sitten viimeiset rutistukset ja sisätilat alkaa olla valmiit. Tai no ainakin osittain valmiit. Alakerran valmistumista joudumme odottelemaan hetken, mutta eiköhän sekin valmistu piakkoin. Joudutte vielä hetken kestämään näitä kännykkäkuvia, mutta ehkä niistä kuitenkin saa sen oleellisimman selville :)Portaikko on saatu viimein lähes valmiiksi, enää puuttuu askelmien maalaaminen, mutta se saa vielä hetken odotella. Olen todella tyytyväinen portaiden kaiteeseen sekä alakerran rimotukseen. Koko yläkerta on nyt valoisampi, mutta myös turvallisempi. Täältä pääsette kurkkimaan mistä lähdettiin liikkeelle. 

Tänään sain myös yläkerran lattian pohjamaalattua ja pian saamme senkin lopulliseen maaliin. Hieman jopa harmitti maalata kaunis puulattia, mutta vanhan keittiön purkamisen jäljiltä lattiaa piti korjailla paikoilla, jotka ei olisi maalaamattomana näyttänyt hyvältä. Ja olin myös ehtinyt maalaamaan jo yhden huoneen, joten parempi oli maalata koko kerros samalla sävyllä. Nyt saan kauan haavelemani valkoisen puulattian.

Remontin puitteissa täällä siis jatketaan ansaittua kesälomaa. Toiveissa olisi hieman lämpöisämpi ja sateettomampi sää, mutta toisaalta tässä säästä ei harmita puuhailla sisätiloissa. 


Mukavaa alkavaa viikkoa!

16 kommenttia:

 1. Jaksaa jaksaa...loppusuora häämöttää ! Ja sitten on ihana päästä omaan kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Vielä pitää hetki jaksaa ja sit siirtyä ulos. On tää vaan aika projekti :D

   Poista
 2. Sä olit kyllä tosi reipas! Mä katoin niitä sun snäppejä enkä tajuu miten jaksoit!! huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo lattian maalausprojekti aika homma. Minä aloitin ja mies vei sen sitten loppuun. Nyt näyttää kyllä ihanalta <3

   Poista
 3. Todella upeaa jälkeä tulossa! Hyvä te :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis portaikko. Ja, tila näyttää todella avaralta ja valoisalta, verrattuna aikaisempaan. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valon määrä on kyllä huimasti lisääntynyt. Nyt näyttää niin paljon paremmalta ja tuntuu enemmän meidän kodilta :)

   Mukavaa kesäistä viikkoa!

   Poista
 5. Niin valoisaa! <3 Ja ai että, valkoiset puulattiat kuulostaa ihanalta. Minäkin ilmoitin jo viime syksynä miehelle, että meidän uuteen taloon laitetaan valkoinen puulattia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä meillä on niin ihanan valoisaa. Täytyy myöntää, että nautin! Valkoinen puulattia on ollut kyllä pitkään minun haave va tykkään siitä todella paljon. Kovasti tykkäsin kyllä tuosta puulattiastakin, mutta keittiössä oli monta kohtaa, jotka ei olisi näyttänyt vahattuna niin hyvältä, koska niistä kohdista oli entistä seinää ja keittiön saareketta purettu.

   Poista
 6. Tosi kaunista! Hyvä te!

  VastaaPoista
 7. Valkoinen puulattia tulee kyllä varmasti olemaan upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin kaunis. Saatiin se viime viikolla kokonaan maalattua :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...