torstai 16. kesäkuuta 2016

Katse sotkuista muualle

Kyllä tämä koti voi vain joskus räjähtää ja olla sotkuinen. Aina ei vain ehdi tai jaksa siivota ja puunata. Tällaisina päivinä käännän katseeni mielummin kodin kauniisiin yksityiskohtiin, nautin kupin kahvia kauniista kupista ja ihastelen pöydällä olevia kauniita kukkasia. Näiden lisäksi ihastelen hyllyn päällä olevaa siistiä asetelmaa, yhtä sohvanurkkausta, mutta myös vessan kaunista marmorista saippuakuppia. Sain tämän kauniin marmorisen saippukupin ja käsintehdyn saippuan Gauharilta ja tällainen arjen kauniiden yksityiskohtien rakastaja oli hieman innoissaan. Tykkään!

Vaikka uudessa kodissa moni isompi asia on vielä kesken, huomaan miettiväni jo kauniiden yksityiskohtien laittamista esille, asetelmien tekemistä ym ym. Eli todella tärkeitä asioita :) Parempi etten kerro aivan kaikkia ajatuksia miehelle. Saattaisi olla, että saisin hieman palautetta asiasta. Viikonlopuksi sain rakkaalta pitkän listan tehtäviä asioita, joten ehkä pureudun niihin ennen kuin pääsen niitä asetelmia ja yksityiskohtia asettelemaan.


Ihanaa loppuviikkoa <3


6 kommenttia:

 1. Pienet mielikuvat ja sisustus ajatukset rempan keskellä auttavat jaksamaan paremmin kaaosta.
  Joten anna mennä vaan :)

  VastaaPoista
 2. Pienet kauniit asiat arjessa on niin ihania ja piristäviä <3

  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Kaikkien koti on joskus sotkuinen, eikä kukaan jaksa aina siivota. Silloin pitää keskittyä pieniin kauniisiin asioihin.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä kuin edelliset, juuri siinä kaaoksen keskellä huomaa kaipaavansa edes pieniä kohtia, jotka ovat järjestyksessä ja kauniita. <3
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Tänään sain vieraita kaukaa yllättäen,niin meillähän oli koti hyrskyn myrskyn.Mutta tehojärjestelyllä sai enimmät piiloon tavaroista.

  VastaaPoista
 6. Tiedän niin tuon tunteen :) juuri eilen siivotessamme sain kommentin, että älä sitten ala näpräämään taas mitään :D kuinka niin asetelmat eivät oleellisin homma ;)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...