maanantai 13. kesäkuuta 2016

Sisustuspohdinnat


Niin se aika vain hiljalleen tämän kodin sisustamisessa on loppumassa. Kieltämättä ajatukset ovat enenemissä määrin siirtyneet uuden kodin laittamiseen ja siihen mitä tulevalta kodilta toivon. Vaikka rakastan valkoista, ihastelen myös tummia sävyjä. Jos uuden kodin ikkunat olisivat isot ja avarat, meille olisi tullut musta keittiö. Ne ovat vain niin upeita. Mutta nyt päädyimme kuitenkin valkoiseen, joka on täydellinen kyseiseen tilaan. 

Valkoinen seinäväri oli helppo valinta alkuun useimmille seinäpinnoille. Tuo avaruutta, tilan tuntua ja ennen kaikkea valoa. Ja se on hyvä pohja meidän sisustusratkaisuille. Rakastan kuitenkin käyttää pehmeitä sävyjä sisustuksessa, mutta myös tuoda särmää mustilla yksityiskohdilla. Ihan vain valkoiseen emme kuitenkaan ole päätyneet, sillä tummaakin sävyä kodista löytyy. 


Tulevan kodin makuuhuone tulee olemaan mielenkiintoinen. Projektia voisin tässä pian lähteä avaamaan, sillä huone ei todellakaan ole ollut aiemmin makuuhuone. Sisustuksellisesti haluan hakea samaa tunnelmaa kuin nykyisessä makuuhuoneessa, joten petaus tulee olemaan edelleen rennon huoleton. Isoja tyynyjä, huolettomasti nakattu viltti, ei päiväpeittoa... Kuitenkin kaipaan makuuhuoneeseen syvyyttä ja sitä lähdetään hakemaan seinän sävyn myötä. Olen myös ehtinyt pohtimaan sängynpäätyä jo useampaan otteeseen, mutta se on vielä pohdinnan alla.


Uuden kodin valaistusta on mietitty pitkin remonttia. Kattoon on upotettu spotteja ja valaisin paikkoja lisätty. Silti mietin onko valoa tarpeeksi pimeinä talvipäivinä. Mutta sitäkin enemmän olen pohtinut mihin sijoitan tulevan sohvapöydän, jotta saan valaisimen edes sinne päin.


Huomaamatta pidin pienen blogitauon. Suurin syy oli meidän perheen sairastuminen ensin vatsatautiin ja pian suunnattiinkin Hämeenlinnaan Power Cupiin. Lapset pelasivat omissa joukkueissaan ja minä juoksin pienimmän kanssa molempien peleissä. Mies taas oli oman joukkueensa kanssa, joten kiirettä piti koko viikonlopun ajan. 

Iso kiitos myös kaikille onnitteluista. Instagramissa onkin ollut käynnissä kiva arvonta ja pian siellä starttaa myös toinen arvonta, joten menkäähän sinne seurailemaan. Minut löytää nimimerkillä heinassaheiluvassa. Myös blogin puolella on tarkoitus pian järjestää jotain kivaa.6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta tulevan kodin suunnitelmat! Tuo valaisinten ja pistokkeiden suunnittelu on muuten vaativaa puuhaa. Itsekin olen kaipaillut varsinkin pistokkeita lisää, vaikka niitä rakennusvaiheessa jo lisäilin suunnitelmaan. Ensi kerralla tietää sitten jo paremmin. :D

  Mukavaa päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on kyllä joutunut pohtimaan ja myös tekemään kompromisseja mutta sitähän tuo remppaaminen on. Nyt alkaa onneksi näyttämään jo paljon valmiimmalta :) meillä oli onneksi pistorasioita kiitettävästi jo valmiina. Niitä ei tarvinnut juurikaan lisätä. Osa on vain oudolla korkeudelle :D

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta ja mielenkiintoiselta. Kyllä valkoinen on vaan hyvä alku ja siitä voi sitten pikkuhiljaa muutella jos siltä tuntuu. : ) Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta. Valkoinen on hyvä pohja alkuun ja sitten siihen on helppo lisätä väriä, maalata seiniä ym jos myöhemmin kaipaakin jotain muuta.

   Ihanaa viikkoa myös sulle!

   Poista
 3. Ihanaa suunnitella uutta kotia ja sisustusta. Valoa ei varmaan koskaan voi olla liikaa, talvet kun on niin pimeitä. Ja, valkoinen maali seinissä on hyvä, voipi sitten maalata/tapetoida myöhemmin kun on asettunut taloksi ja saa varmuuden siihen mitä minnekin haluaa.
  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi mukavaa. Toki stressaavaakin mutta nautin tästä loppuvaiheesta tosi paljon. Valon määrää ollaan pyritty lisäämään paljon ja muutenkin tekemään ratkaisuja, jotka eivät pimennä kotia. Ja myöhemmin ehtii sitten lisäämään pintamateriaaleja :)

   Aurinkoisia päiviä myös sinulle!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...