sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Poikien valtakunnassa


Täällä sitä ollaan taas remontoitu niin että tuntuu. Tänä aamuna kolotti joka kohtaa, mutta tärkeintä on, että uudessa kodissa on nyt lattialämmitys asennettu ja lattiavalut tehty. Nyt odotellaan lattioiden kuivumista ja laitetaan lopullinen lattiapinta. Meistä on löytynyt sisäiset remppamiehet ja olen kyllä ylpeä meidän tiimityöskentelystä. Ja tietenkin siitä, että ympärillämme on ihmisiä, jotka auttavat lasten katsomisessa. Sekin on tärkeä osa tämän projektin onnistumista.


Meidän pienin oli niin innoissaan perjantaina tulleesta uudesta VIMMAn paidasta. Pääsin nimittäin Instagramin kautta VIMMAn lähettilääksi. Tämä tarkoittaa, että IG:ssa tulee jatkossa vilahtelemaan näitä kauniita vaatteita lastemme päällä. Minä ja lapset oltiin kaikki yhtä innoissaan tästä mahdollisuudesta.

Poju on koko viikonlopun kysellyt `koska äiti otat minusta kuvia`, heh... Tänä aamuna paita oli jo vedetty valmiiksi päälle, joten ei sitä auttanut muuta kuin ottaa pojasta kuvia. Aika kivoja näistä kyllä tulikin.
Poikien huoneen sisustus on pysynyt suhteellisen samana koko kevään ajan. Lelut ja petivaatteet nyt vaihtavat paikkaa tuon tuosta, mutta sehän on aivan perusjuttu. Maton laitoin vasta pesuun ja päätin etten laita sitä enää lattiaan ennen muuttoa. On sitten puhdas uudessa kodissa. 

Olemme olleet tämän pienen huoneen sisustukseen oikein tyytyväisiä. Toivottavasti saamme kerronsängyn ehjänä kuljetettua uuteen kotiin. Jos ei muuten niin osissa. Sänky on ollut poikien lempparijuttu huoneessa ja luulen että se tulee olemaan sellainen vielä pitkään. Saa siis nähdä suostuuko tämä pieni herra muuttamaankaan omaan huoneeseen ja eri sänkyyn.Nyt on aika lähteä taas talolle remppatouhujen pariin. Ihanaa kun talossa alkaa näkymään uutta pintaa. 


Oikein ihanaa sunnuntaita <3*Paita saatu VIMMA Companylta Instagram näkyvyyttä vastaan 

8 kommenttia:

 1. Suloinen poju ihanassa valtakunnassaan! Remontti-iloa ja -tsemppiä teille. Remppa-aika on raskasta, mutta sen jaksaa kun tietää mitä urakan päättyessä on odotettavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, tämän kaiken jaksaa kun tietää mitä sitten saa. Ja itse koen tämän olevan myös aika opettavaista. Oppii tekemään paljon itse, mutta myös näkee miten joku toinen asian toteuttaa (ja voi todeta etten olisi sittenkään osannut sitä tehdä :D)

   Poista
 2. Onpa ihania kuvia (taas), kiva että pääsitte mukaan Insta-kampanjaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onpas vain ihana kuulla, että tykkäät/tykkäätte :) Tuo insta-kampanja on kyllä kiva. Pojat oli niin innoissaan siinä mukana.

   Poista
 3. Voisko saada ohjeita tolle talolle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti :) Olenkin tehnyt siitä erillisen postauksen.

   http://www.heinassaheiluvassa.fi/2015/12/diy-talosangynpaaty-kerrossankyyn.html

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...