keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Todellinen taidonnäyte


Päästiin viikko sitten katsomaan meidän poikien päiväkodin näytelmää teatteriin. Kevään aikana lapset olivat ahkerasti opetelleet lähes tunnin kestävää Rölli-musikaalia varten. Esitys oli loistava taidonnäyte hoitajilta ja ennen kaikkea päiväkodin johtajalta, joka itsekin oli esiintymässä lasten mukana. Vanhemmista koottu livebändi toi esitykseen myös oman lisänsä ja olimme myös vanhempien kesken toteuttaneet näytelmän asut ja lavasteet, kahviosta lippujen myyntiin. 

Pienin rölli taisi olla alle 2-vuotias ja näytti lavalla niin pienen pieneltä. Lapset tekivät uskomattoman pitkiä kohtauksia keskenään ilman aikuisia ja jaksan vieläkin ihmetellä miten kaikki sujui ilman minkäänlaisia virheitä. Tuota taitoa saada iso joukko lapsia näyttelemään ja laulamaan noin hienosti, on kyllä jotain mitä täytyy vain ihailla. Itsellänihän on välillä ongelmia hallita kolmea lasta. Näytelmä sai kaksi loppuunmyytyä yleisöä nauramaan, ihastelemaan ja myös pyyhkimään silmäkulmiaan. 
Tietenkin näyttelijät saivat suorituksestaan ruusut, jotka onnellisena kannettiin äidin hoiviin. Taisi pojilla tarttua matkaan yksi ylimääräinenkin. En muistanutkaan kuinka kauniilta yksittäiset eriväriset ruusut näyttävät. Täydellisiltä.


Ja pitihan pojat vielä kuvata ennen esitykseen lähtöä ja sieltä tullessa. Nuorempi esitti näytelmässä menninkäistä ja isompi rölliä. Juuri ennen esitystä röllien päät värjättiin vihreiksi ja samaa väriä löytyy edelleen pojan hiuksista. Kymmenien pesujen, yhden uintireissun, hiusten leikkauksen ja useiden hikitreenien jälkeenkin väri vain pysyy. Vinkkejä siis otetaan vastaan :)


Nyt suljen silmäni ja julkaisen nämä kännykällä otetut kuvat.. 
Kiitos ja anteeksi ;)10 kommenttia:

 1. Ihanat pikku näyttelijät! Ja näähän oli hyviä kännykkäkuvia, mun luurilla tulee pelkkää raemössöä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ihania <3 Pojat olivat omissa elementtirooleissaan :D. Nämä minun puhelimellä otetut kuvat ovat laadullisesti tosi huonoja. Rakeisia, mutta onneksi tässä nyt näyttävät jokseenkin ookoolta. Olen tullut kai liian tarkaksi :)

   Poista
 2. Reippaita ja taitavia pikkuisia! Äiti varmasti halkeaa ylpeydestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat <3 Kyllä, äiti halkesi ylpeydestä ja kasteli useamman paperin :)

   Poista
 3. Oi, kuulostaapa hienolta. Ja, söpöt röllit teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upea näytös ja mukaan oli saatu hyvää huumoria myös aikuisia ajatellen :)

   Poista
 4. Oi pieniä esiintyjiä, varmasti ikimuistoinen esitys! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esitys oli ikimuistoinen, mutta onneksi siitä saa kotiin dvd-tallenteen <3

   Poista
 5. Ihanat pikku-näyttelijät sulla siellä ja kuvat ovat minusta tosi kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Dara <3 pojat on kyllä suloisia ja niin omassa elementissään röllinä ja menninkäisenä :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...