sunnuntai 21. elokuuta 2016

Pienimmän valtakunta työn alla


Meidän pienin sai vihdoin odotetun oman huoneen uuden kodin myötä. Huone on hyvin pieni, mutta aivan riittävä pojalle, joka tuntuu valtaavan oman huoneensa lisäksi myös koko muun talon. Leikit usein siirtyvät olohuoneeseen, keittiöön tai isoveljen huoneeseen. 

Tämä pieni huone on vielä työn alla, mutta olen hieman ehtinyt sisustaa sitä kotoa löytyneillä huonekaluilla ja tavaroilla. Mitään uutta ei olla vielä huoneeseen ostettu, mutta mietinnässä on parikin kivaa juttua.


Pieni pöytä ja tuolit alkavat olla todella vähällä käytöllä, joten olemme suunnitellut niiden myymistä eteenpäin. Tilalle olisi kiva saada vaikka leppoisa oleilunurkkaus tiipiin muodossa. Seinälle on tarkoitus löytää jokin kiva hylly, johon pystyy laittamaan tärkeimmät esineet esille. Myös pöydällä olevat talohyllyt odottavat seinälle pääsyä. 


Olen jo pari kertaa ajatellut tuunaavani Ikean Minnen sänkyä, mutta vielä sänky on alkuperäisessä kunnossa. Saa siis nähdä ehdinkö tuunausta koskaan saamaan aikaan, minulla kun on pari hieman tärkeämpää juttua sitä ennen tehtävänä. Ja ennen mitään muutosta, huoneen puuttuvat listat pitäisi laittaa paikoilleen.



Vihdoin saimme huoneen yhden seinän tapetoitua Ferming Living Native -tapetilla, joka on mielestäni todella kaunis. Juuri sopivan yksinkertainen, mutta kuitenkin hieman leikkisä. 


Huoneen yksi parhaimmista asioista on vaatehuone, joka kätkee sisälleen kaikki vaatteet ja lelut. Sieltä poju saa itse haettua kaikki tarvitsemansa ja ylemmille hyllyille pystyy nostamaan sellaiset mitä ei juuri nyt tarvitse.


Huomenna ystäväni Johanna tulee meille asustelemaan neidin huoneeseen. Ihana saada auttaa ystävää ja päästä kunnolla vaihtamaan kuulumisia. Neiti muuttaa tähän pojun huoneeseen ja pojat pääsevät taas yhdessä nukkumaan kerrossänkyyn. Kätevää kun on yksi ylimääräinen sänky, johon voi helposti majoittaa yövieraan. Toki meille on tulossa vieraille parempikin paikka, mutta se ei ole vielä valmis.


Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu <3


20 kommenttia:

  1. Ihana pojan huone ja tuo tapetti on niin kaunis <3 Näyttää tosi hyvältä!

    Kivaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, minunkin mielestä tapetti on ihana ja sopii hyvin pojulle.

      Kivaa uutta viikkoa sinullekin! (Kommentteihin vastaaminen taas ikävästi laahaa perässä... remontti vie kaiken ylimääräisen ajan... lupaan jatkossa vastailla nopeammin!)

      Poista
  2. Toi tapetti on ihan mieletön ja menee varmasti monia vuosia! Ja kiitos jälleen kerran, kun saan tulla teille <3 Ei se kerhotilan lattialla nukkuminen kuulostanut kauhean houkuttelevalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että tapetti tulee olemaan mieluinen pitkään eikä se jää "pikkupojan" tapetiksi aivan heti. Toki saattaahan poju toivoa jossain vaiheessa jotain muuta mutta nyt ainakin vaikuttaa olevan tosi tyytyväinen huoneeseensa :)

      Oli kyllä mukavaa kun tulit meille ja saatiin olla avuksi! Nyt jo kaipailenkin meidän ruokahetkiä ja illan rupatteluja. Joten tuuhan pian taas kyläilemään... lapsetkin sua kyselee.

      Poista
  3. Söpö huone. Tuo turkoosi pinnatuoli on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo vanha pinnatuoli oli menossa roskikseen ja pelastin sen viime hetkillä. Se on meidän aarre <3

      Poista
  4. Todella kaunis ja valoisa pojan huone! Tuolla viihtyy aivan varmasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Huone on pienestä koostaan huolimatta valoisa ja toimiva. Toki pikkuherra tykkää kantaa lelunsa nykyään ennemmin isoveljen huoneeseen. Pysyy oma kätevästi siistinä :D

      Poista
  5. Toi tapetti onihan sika hauska :))

    VastaaPoista
  6. Toi tapetti on kyl aivan ihana!!

    VastaaPoista
  7. Täälläkin tykätään tapetista. Ja tollasen auton tää mummo haluais ostaa lastenlapsille.
    Hyvää alkanutta viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tällainen valinta miellyttää myös mummoa <3 Tuota autoa voin muuten lämpimästi suositella. Meillä siitä on ainakin kovasti tykätty ja äiti kiittää ettei sillä pääse niin lujaa kuin plastolla :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

      Poista
  8. Hups, nyt alko tehä mieli vaihtaa Severin huoneen tapsu... ;) Tosi kiva, enkä ookaan tähän vielä missään törmännyt! Kiva huone kaiken kaikkinensa, tuo vaatehuone kuulostaa aika käytännölliseltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, nyt vaan vaihtamaan tapettia :) Laitahan kuvaa jos innostut.
      Vaatehuone on todella käytännöllinen. Sinne mahtuu kätevästi kaikki vaatteet ja lelut. Tällä hetkellä myös minun vaatteet :)

      Poista
  9. Ihana tapetti ja muutenkin tosi söpö pikkumiehen huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Huoneesta saatiin yllättävän viihtyisä :)

      Poista
  10. On viihtyisän näköistä, kyllä kelpaa lekkiä tuolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Poju tuntuu kyllä nauttivan ja nukkumaan menokin sujuu nykyään vaivattomammin kuin aiemmin.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...