perjantai 27. syyskuuta 2013

Suloinen bambi ja loistava pata

Kävin piipahtamassa H&M Homessa ja neidille tarttui mukaan tämä bambi-tyynyliina. En voinut sitä jättää hankkimatta, oli jotenkin niin suloinen. Kotona sitten pyöritin tätä normaalin kokoista tyynyliinaa ja mietin, että miten tämä nyt sitten esille laitetaan. Kokohan on aika iso noissa perustyynyliinoissa, varsinkin lasten sänkyyn. Olisi ehkä ollut järkevää ostaa pienempänä koristetyynynä jokin kiva eläin.

 Tyyny isosta koostaan huolimatta löysi sängylle loikoilemaan. Neiti oli niin innoissaan tyynystä ja sitä piti heti paijata ja rutistaa. Tälle bambille olisi ollut kiva saada myös samaa sarjaa oleva lelukori, mutta se nyt jäi vielä kauppaan.

Sytyn usein hieman hitaasti kaikkeen uuteen, kovasti erilaisia eläimiä näkyy blogeissa pyörivän. Voisin ihan hyvin jonkin muunkin metsäneläimen kotiuttaa :) 




 Asiasta toiseen. Onko teille Emile Henry tuttu merkki? Erittäin laadukas ranskalainen merkki, joka valmistaa erityisesti ruoanlaittovälineitä ja patoja. Me ollaan saatu tämä taginepata aikoinaan joululahjaksi ja pata näyttää edelleen kuin uudelta, vaikka onkin ollut paljon käytössä. Voin siis suositella merkkiä jos haluaa laadukkaan padan ostaa itselleen. 

Yhdessä postauksessa taisi taginella tehty herkkuruoka vilahtaakin.






Nyt on pakko lähteä pikaisesti nukkumaan. Aamulla suunnataan neidin luistelukouluharjoituksiin, jonka jälkeen koira viedään hoitoon (kiitos vain appivanhemmille). Me lähdetään viettämään laatuaikaa perheen kanssa risteilyn merkeissä.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille ja palailen kirjoittelun pariin taas alkuviikosta!



12 kommenttia:

  1. Tuo pata ei ole tuttu, mutta olen kyllä ihastellut noita telkkarista - mitä kaikkia herkkuruokia tuollaisella saisikaan aikaiseksi! Mutta mihis se laitettaisiin, keittiön kaapit ovat ääriään myöten täynnä... Pitänee muuttaa!

    On kyllä herttainen bambityyny. HM-homessa on kyllä usein kaikkea kivaa pientä, erityisesti lapsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä ainakin tunnun aina löytävän H&M homesta jotain kivaa kotiin :) Tuon padan ongelma onkin juurikin tuossa säilyttämisessä, mutta jos se puoli on kunnossa niin suosittelen. Tulee pitkällä haudutuksella ruoasta erityisen hyvää, onneksi on tuo hyvä "kokki" kotona <3

      Poista
  2. Tuo on tosi suloinen ja herkkä :-) sopii kauniisti tähtien kanssa :-)

    Kaunista viikonloppua ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Juuri tuohon suloisuuteen ihastuinkin :) Toivottavasti sinullakin oli ihana viikonloppu!

      Poista
  3. ihana tuo tyynynliina. harmi kun meillä päin ei oo tuota h&m homea.. Ihana blogi sinulla. Ensimmäistä kertaa tänne eksyin=) Täytyy tulla uudestaan illemmalla,ehtii paremmin lueskella,nyt meni vähän pinta raapaisuksi! Tervetuloa vierailulle Unelmien elämistä blogiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jätit viestiä, tulen mielelläni vierailemaan blogiisi :) Meillekin on vasta tullut tuo liike, aiemmin oon Helsingissä liikkeessä pyörähtänyt mutta lähinnä aina netistä tilannut.

      Poista
  4. Noihin eläintyynyihin voi jäädä koukkuun ;)
    Tuon padan olen nähnyt ja kädessäni pyöritellyt. Kenelläkään tuttavallani ei sitä ole, kun olen kysellyt :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, noihin varmasti voi jäädä koukkuun vaikka voi kyllä olla yhden hetken juttukin :) Mutta ihania ne on! En ole itsekkään pataan kenenkään luona törmännyt. Voin kyllä lämpimästi sitä suositella jos tykkää tehdä ruokaa, erityisesti erilaiset padat, pitkään haudutetut ruoat ja esim intialaiset curryt :)

      Poista
  5. Tuo eläintyyny on kyllä todella söpö.

    VastaaPoista
  6. Huhuu! Voitit mun blogin arvonnassa lipun Rauman messuille. Otatko pikaisesti yhteyttä ja ilmoitat yhteystietosi niin saan lipun postiin ajoissa. :) Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä mitä???? Oikeastiko? Kivaa, otan heti yhteyttä. Enpäs ole koskaan voittanut mitään näissä arvonnoissa.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...