torstai 12. syyskuuta 2013

Tunnelmavalot hiipii sisään

 Miehen uudet/vanhat työkuviot tuovat taas erilaista elämää meidän perheeseen näin kesän jälkeen. Hetki menee taas totutella tähän arkeen. Olen lasten kanssa yksin loppuviikon ja kuumeisesti suunnittelen ohjelmaa, ettei mene ihan pelkäksi kotona olemiseksi. Sain kutsun ihanalta ystävältä tulla heille viikonlopuksi ja saatan kyllä tähän tarjoukseen tarttua. Toivottavasti nuhat alkaisi hiljalleen olemaan historiaa. Näin syksyisin lasten on vaikeaa ymmärtää mitä milloinkin kannattaa pukea. Aamulla on kylmä ja päivällä taas lämmin. Näyttää yhden jos toisenkin nenä vuotavan.

Mutta itse asiaan. Löysin kivan uuden lyhdyn kaupasta, joka piti ehdottomasti kotiuttaa. Oli sen verran edullinen löytö, etten jäänyt hankintaa pidemmäksi aikaa harkitsemaan. Tämä oli vain jotenkin niin kiva. Tuntuu ettei lyhtyjä ole koskaan liikaa, rakastan vaan niin paljon kynttilöiden polttelua ja erilaisia tunnelmavaloja.


Tässä lyhdyssä oli kivasti kiiltävää metallia ja puuta yhdistetty sekä pisteenä iin päälle tuo sisalköydestä tehty kantokahva. Mukavasti eri materiaaleja hyödynnetty.




Kaivoin heti laatikosta valot ja asettelin ne lyhdyn sisään. Illat ja yöt ovat jo sen verran pimeitä, ettei lisävalaistus ole haitaksi. Samalla lyhty toimii hyvänä yövalona käytävällä, koska tuo meidän keskimmäinen nuori herra kömpii lähes joka yö viereen nukkumaan. 


Vaikka syksy on saapunut, halusin laittaa hieman tälläisiä ikiruusuja esille. Kaipaan jo nyt kukkia ja kesää. Kiva olisi käydä kukkakaupasta hakemassa joku kiva kimppu, mutta tällä kertaa tyydyn tähän ei niin aitoon versioon. Kukat meidän neiti on saanut mummoltaan ja ne ovat lojuneet tytön huoneen nurkassa, joten pääsivät ainakin nyt hieman paremmalle paikalle.



Pakko näyttää teille vielä ihan lähikaupan löytöjä. En voinut jättää tätä ihanaa Ambienten tähtiservettipakettia ostamatta, koska tähdet on vaan niin ihania. Pari paljastusta voin teille kertoa, olen ottanut 15-vuotiaana tähtihammaskorun ja se on edelleen koristamassa minun suutani. Se ollut siis siinä jo hurjat 15 vuotta!!! Apua! Lisäksi otin tähtitatuoinnit joskus hieman yli parikymppisenä, enkä ole niitä onneksi koskaan vielä katunut. Ne tatuoinnit saavat jäädä minun ainokaisiksi. Mutta tähdet ovat olleet siis jo kauan mulle se juttu. Nyt vaan niitä tuntuu pursuavan joka kauppa, toisaalta liikaakin.

Kuvassa näkyy myös minun uusin tiskirättivirkkaus... en vaan voi lopettaa :)


Kiitos kaikille arvontaan osallistujille ja tervetuloa uudet lukijat. Tosi kiva kun aina joku jättää käynnistään kommentin. Ei tarvitse ihan yksin höpötellä :)





16 kommenttia:

  1. Hei :-) Tosi kiva lyhty! Minäkin rakastan kynttilöitä ja lyhtyjä vaikka en ihan vielä ole kokonaan hyväksynyt sitä että kesä alkaa olemaan ohitse..Eikös mennytkin taas hurjan nopeaan..Mutta hei wau-hammaskoru..Miten se niin kauan on pysynyt paikallaan? :-D Minä otin myös joskus "korut" hampaisiin,tosin niissä ei ollut mitään tähteyteen liittyvää : otin melkein kolmikymppisenä hammasraudat :-D Pari vuotta oli metallia suu täynnä :-D hi,hii
    Kiva bloggaus taas sinulla-ihana käydä lukemassa sun juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä meni ihan liian nopeaa ohi!!! Olis saanut jatkua paljon pidempään, tämä Suomen kesä on vaan niin lyhyt. Juuri kun alkaa kunnolla nauttimaan niin se loppuu jo. Heh, mulla on tosiaan tuo hammaskoru ollut tuossa 15 vuotta. En edes ajatellut asiaa ennen kuin aloin nyt laskemaan. Hups, vuodet tosiaankin menee. En kyllä ymmärrä et miten se tuossa edelleen pysyy, hyvä liimaus :D En oo sit poistamaankaan lähtenyt. Katsotaan kauanko tuossa pysyy. Sun juttuja on myös kiva lueskella :)

      Poista
  2. Todella kauniin lyhdyn olet löytänyt! Uskaltaakohan kysyä, mistä moinen löytyi? :)

    Lisävalot kuuluu jo syksyyn ja niiden laittaminen esille on ihanaa, sanoi miehet tms mitä tahansa. Varsinkin kun ei kaikki valot ole edes niin jouluisia, osa nauhoista on meillä esillä läpi vuoden sisällä !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai uskaltaa! Se on ihan Vapaa valinnasta Kotikullan lyhty ja taisi maksaa 14,95€. Tämmöiset lyhdyt tuntuvat maksavan aina aika paljon joten olen tosi tyytyväinen tähän löytöön :) Mulla on myös valoja ripusteltu vähän joka paikkaan, mutta olen kesäksi niitä karsinut pois.

      Poista
  3. Täälläkin aletaan pikku hiljaa lisätä kynttilöiden määrää mitä pidemmälle syksy etenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynttilöiden polttamista olen jo niin kovasti odottanut. Kesällä tuli iltaisin välillä polteltua ja varsinkin silloin kun oli ystäviä kylässä istumassa iltaa. Yöt kun on täällä etelässä pimeitä kesälläkin (outoa minulle, pohjoisen tytölle)

      Poista
  4. Kauniita löytöjä ja toi lyhty on todella kaunis :)

    VastaaPoista
  5. Upeita löytöjä! Tunnustaudun lyhtyfriikiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun löytyy muitakin lyhtyfriikkejä :D

      Poista
  6. Kaunis lyhty!

    Blogissani on sinulle haaste. :) http://melissatakesonlife.blogspot.fi/2013/09/valkoisia-ruusuja-ja-toipilaan-vastaus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pitääkin tulla heti huomenna kurkkaamaan haastetta ja ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä nyt kaikki tulleet haasteet pois alta :) Toipumisia sinulle!!!

      Poista
  7. Lyhty on kyllä upea! Tuo metalli antaa siihen sitä jotain :)

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...