keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Tytölle uusi kirjahylly

Selailen usein iltaisin erilaisia facebook-sivustoja ja yritän bongailla löytöjä. Tällä kertaa vastaani tuli tälläinen ihana kirjahylly. Näin hyllyn heti mielessäni tytön huoneessa, jossa alkoi olla jo tarvetta lisä tilalle. Hyllyn hakeminen ei ollutkaan mikään helpoin homma, koska se sijaitsi 1,5h ajomatkan päässä. Lähdin pari viikkoa sitten hakemaan hyllyä kotiin ja minun oli pakko ottaa lapset mukaan. No huono ideahan se oli, kuinka ihmeessä edes ajattelin hyllyn menevän meidän farkun takaosaan. Sain sentään hyllyn alaosan tuotua kotiin. Eilen pääsin nuorimman kanssa viimein hakemaan hyllyn yläosan onnellisesti kotiin. Kiitos vain paljon ihanalle myyjälle, jonka kanssa kaikki sujui erinomaisesti vaikka haussa kestikin tavallista pidempään.


Tämä kirjahylly on  valmiiksi maalattu valkoiseksi ja takaseinä tapetoitu upealla romanttisella musta-valkoisella tapetilla. Hieman mietin sopiiko tapetti tytön huoneeseen, mutta sen voi myöhemmin vaihtaa toisenlaiseen tapettiin tai maalata.

Tyttö kantoi innoissaan erilaisia tavaroita hyllyille ja sain jo hieman toppuutellakin tavaran määrää. Alakaappiin olin alkuun ajatellut lasten pelejä, mutta nyt mieleen tuli ajatus nukkekodista. Miksi ei. Kaapissa on tilaa hyvin leikkiä nukkekotileikkejä. Jos vaikka ostaisi jotain ihania puisia huonekaluja, Mailegin tuotteita tai vaikka yrittäisi itse tehdä jotain. Asiaa pitää miettiä. Tyttö kuitenkin on toivonut nukkekotia, joten tilan säästämiseksi tämä voisi toimia hyvin nukkekodin korvikkeena.





Olen jo pitkään suunnitellut tytön huoneen maalaamista jollain vaalealla neutraalilla värillä, koska tuo tapetti ei vaan ole yhtään meidän näköinen, eikä se myöskään istu huoneeseen yhtään. Näissä kuvissa se vaan vielä korostuu. En vain saa aikaseksi aloittaa projektia. Silloin kun muutettiin taloon mulla oli paljon ideoita päässä ja sitten se remonttiväsymys iski ja koko huone jäi remontoimatta. On kyllä harmittanut asia moneen otteeseen. Nyt kuitenkin on pakko ottaa itseä niskasta kiinni ja laittaa sellainen suht neutraalivärimaailma seiniin. Toiveena on kuitenkin jossain vaiheessa muuttaa isompaan asuntoon, koska tämä alkaa käydä meille harmillisesti pieneksi.



Innoistuin yksi päivä kokeilemaan sydämen virkkausta matonkuteesta. Nätimmäin saa kyllä ihan puuvillalangasta, mutta onneksi kelpasi tytölle. Se pitikin heti ripustaa kaapin oveen.



Tyttö kantoi innoissaan iltapäivällä sisälle ison kimppun auringonkukkia  ja innoissaan kertoi niiden olevan naapurilta. Tällainen yllätys piristi kyllä niin paljon päivää, kiitos!!!  En olekaan koskaan aikasemmin saanut auringonkukkia, nämä ovat kyllä ihania.





Pakko oli nostaa takan päältä muutama ukilta ja mummilta saatu Festivon kynttilänjalka kukkien kaveriksi pöydälle ja laittaa kynttilät palamaan. Päivällä kynttilöiden polttaminen ei ole kyllä niin tunnelmallista, mutta mitäs se haittaa.

Kuvasta näkyy hyvin myös meidän pihan lasten suosikki ja äidin mielestä rumilus. Joskus vannoin ettei meille tule koskaan trampoliinia, koska ne ovat niin rumia. Miten kävikään. Lapset tykkää tosi paljon touhuilla siellä ja samalla se lisää mm. koordinaatiota, tasapainoa ja voimaa, joten en valita. Trampoliinin kanssa saa vain aina olla tarkkana (tiukkana), koska jokainen meistä tietää mitä kaikkea ikävää siellä voi tapahtua. 




Lapsetkin halusivat tulla heti pöytään tekemään hamahelmiä.




Ilta vietettiinkin kyläillessä, mikä sen mukavampaa. 




14 kommenttia:

  1. Hei,hylly on tosi kiva! Minä myös tykkään koluta Facen eri kirppareita jne.läpi..Etsiä löytöjä,kaikkea ihanaa mitä ei tarvi oikeastaan ennenkuin sen näkee siellä myynnissä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *Kiitos, se on ihan totta, että siellä tulee katsottua mitähän jos tuota vaikka tarvisin. Sitten taas tulee niitä ideoita, että hei tuon minäkin voin toteuttaa :) Kivoja ryhmiä siis. Niitä parhaimpia saa aina vinkkailla mulle :)

      Poista
  2. Tosi ihana hylly. :) Ja toi iso kirjain, se vasta söpö onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo ihana iso F-kirjain on ostettu Jerome-sisustusliikkeestä ja se oli vain niin hieno etten voinut sitä jättää ostamatta.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos muutkin tykkää. Seinien maalauksen jälkeen katson uudelleen sopiiko tuo takaseinän tapetti huoneeseen :)

      Poista
  4. Tosi nätti hylly! Festivon kynttilänjalat on myös mun mieleen, ovat niin ajattomia ja kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Festivon kynttilänjalat ovat hieman unohtuneet tuonne takan päälle (siellä on vielä lisää) ja nyt olen niitä tykännyt ottaa taas esiin. Ovat tosiaan kauniin ajattomia :)

      Poista
  5. On kyllä hieno hylly!

    Hih, järki ei tosiaan aina ole mukana huonekaluja hankkiessa... Miekin hankin meille uuden lipaston ja kuvittelin se olevan sellainen pikkuinen, vähän yöpöytää isompi. Pöh, se olisi sopiva tv-taso 40-tuumaiselle telkkarille! On se kyllä hieno, mutta mihinhän ihmeeseen sen laittaisi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ninhän siinä käy kun löytää jotain niin aina ei ole ajatus mukana :D mut pitäähän niitä hankitoja tehdä noin, muuten katuu ja huuteleen tyhjin käsin. Apua, tulin läppärille ja koko sivun asetukset ovat miten sattuu... pitää alkaa korjaamaan asiaa. Ei tämä tältä näyttänyt pöytäkoneella.

      Poista
  6. Aivan mahtavan suloinen hylly! <3 Todella hieno ja nuo tavaratkin niin kivasti aseteltu. Minä niin odotan, että joskus saan sisustaa myös lastenhuonetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ihanaa hommaa.. haluttaa niin koko ajan niitä laittaa ja unohtuu koko muu asunto. No hiljaa hyvä tulee :)

      Poista
  7. Tosi kaunis hylly! Täydellinen näteille tyttöjen tavaroille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meidän neiti kyllä nauttii nyt uudesta hyllystä ja tykkää laittaa sinne tavaroita esille :) Ainakin alimmalle hyllylle mihin itse yltää :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...