lauantai 29. maaliskuuta 2014

Muistutus arvonnasta!


Täällä on ollut oikea hulina päivä kun talo täyttyi lapsista. Juhlinta jatkui kaverisynttäreiden jälkeen vielä uusilla vierailla. Totesin juhlien jälkeen, että ensi kerralla taidan jättää siivoamisen vähemmälle, koska siivo juhlien jälkeen oli kyllä aikamoinen :)

Päätin nyt hieman rentoutua, makoilla sohvalla ja nauttia raksun seurasta. Olla vaan, joten postailen synttäreistä teille huomenna. Nyt halusin kuitenkin tulla muistuttamaan ihanasta Walldesign-arvonnasta, joka päättyy huomenna. Huomisen aikana käykäähän vielä klikkailemassa itsenne arvontaan, ei sitä koskaan tiedä milloin se arpaonni osuu kohdalle :) Minäkin voitin tänään yhdestä arvonnasta, ihan huippua!
Onko löytynyt vielä ratkaisua tuohon bloggerin lukijaksi liittymiseen? Olen saanut useita viestejä ettei kirjautuminen onnistu. Harmittaa jos kaikki halukkaat eivät pääse liittymään lukijaksi. Toivottavasti klikkailette itsenne sitten vaikka facebookin puolelle. Olen myös alkanut vakaasti harkita Intagramiin liittymistä, en ole vielä siihen niin tutustunutkaan. Ehkä siis olisi aika ottaa askel siihenkin suuntaan. Kiitos muuten kaikista ihanista kommenteista mitä olen teiltä saanut viime postauksiin. Olen niin otettu kun jaksatte ahkerasti kommentoida ja pyrin sitä myös tekemään vastaavasti teille :)


Mutta nyt toivottelen teille kaikille lukjoille ihanaa viikonlopun jatkoa ja onnea arvontaan!10 kommenttia:

 1. Itse olen välillä Bloggerin hallintapaneelissa lukuluettelon "Lisää"-kohdasta saanut jonkun blogin lisättyä lukulistalle, jos en ole blogin kautta pystynyt liittymään lukijaksi... Eli täälläkin välillä samaa ongelmaa :( Toivottavasti korjaantuisi pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin oo lisännyt itseni sitä kautta lukijaksi, harmi vaan jos tuo liittymispalkki ei toimi. Toivottavasti tilanne korjaantuu pian. Blogger kyllä tuntuu välillä olevan hiemn jumissa.

   Poista
 2. Tuohon bloggerin ongelmaan olen minäkin törmännyt, ei onnistu lukijaksi liittyminen :/ Ja olen kuullut omilta lukijoiltani, että mun postaukset ei päivity lukulistalle, tosi harmillista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sun päivitykset ei aina päivity munkaan lukulistalle. Tosi jännä! Bloggerilla on vaan niin paljon käyttäjiä, ehkä ongelma johtuu siitä.

   Poista
 3. NYYYT sinne instagrammiin!!! ♥ Se on ihan huikea!! ♥ Mä niin fiilistelen kaikkia kuvia, just love it! ♥ (voinko enempää hehkuttaa?) Ja tosi kökköä kun nää bloggerin jutut tökkii, ja välillä ei omasta tilistä pääse edes blogilistaansa lukemaan…? Mutta muutaman päivittämisen jälkeen onnistuu. Ihanaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mun pitäis sinne liittyä :) tuntuu olevan taas yksi paikka mihin koukuttua :) joo lukulista munkin pitää päivittää välillä kun ei muuten näy.

   Ihanaa viikkoa ♥

   Poista
 4. Heips. En tiedä ootko jo saanut tätä, mut mulla on sulle haaste, käy kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta huomasin tämän, pitääkin tulla kurkkaamaan heti. Kiitos paljon ♥

   Poista
 5. Mulla ollut samaa lukijaongelmaa, blogger on ollut vähän sekasin :(

  Ja toi rahi, niin herkku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siis ole vain mulla ongelma. Tosi harmi!

   Kiitos :) tuo rahi on kyllä tosi kiva!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...