keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ruskea möhkäle


Kävin piipahtamassa SPR:n Kontissa ekaa kertaa ja sehän olikin oikea aarreaitta. Törmäsin siellä tähän ruskeaan möhkäleeseen ja hintaa oli hurjat 5€. En olisi ikinä kuvitellut vielä hetki sitten ostavani tällaista, mutta nyt nämä nahkapallit tuntuvat palanneet kotien sisustuksiin ja alkaneet näyttää hyvältä minunkin silmään
. Nuorempana törmäsin lähes joka kodissa ruskeaan tai mustaan versioon ja täytyy myöntää, että ajattelin niiden olevan aina tosi rumia, Rumiahan nuo taitaa edelleen olla, mutta jokin näissä nyt viehättää. Mies ei ehkä ollut minun kanssa samaa mieltä, kun innoissani raahasin tämän meidän olkkaria koristamaan.








Muitakin aarteita Kontista tarttui mukaan, mutta niistä myöhemmin lisää :)

Onko teidän koteihin saapuanut näitä ruskeita möhkäleitä? Ovatko ne edelleen rumiluksia vai onko mieli muuttunut ja nahkapalli/ -rahi näyttääkin jälleen hyvältä?

Me ollaan nyt viimeiset illat jännitetty ja taputettu kädet punaisiksi lentopallopeleissä. Penkkiurheilu on  välillä kyllä raskasta puuhaa... Ehdittiin me tänään myös vähän treffaileen meidän mammaporukan kanssa, siinä porukassa kun on niin lepposta vaikka lapsilla on aina hurjat menot päällä.


Ihanan aurinkoista huomista teille!



46 kommenttia:

  1. Ostin uuden nahkapallin ja himoitsen anopin kankaista pallia, ovat nyt jotenkin mielestäni kivoja. Siskoni virkkasi omaansa ontelokuteesta uuden päällisen ja tuli taas kuin uusi ja väriä vaihtamalla sai uutta ilmettä sisustukseen
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat kyllä tosi kivoja! Ja uuden näköisen saa helposti kankaalla tai just virkkaamalla. Ajattelin kans, että jos kyllästyttää niin voin tehdä sitten uuden päällisen tuohon!

      Poista
  2. Ei ole meille vielä ilmestynyt, mutta eihän sitä tiedä jos jossain tulee vastaan... ;-) Kirppareilta voi kyllä löytää tosi aarteita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään heti olis uskonut, että tämä meille kotiutuu, mutta en voinut vastustaa :D Kirppareilla on niin kivä käydä ja mukavaa kun välillä tekee kunnon löytöjä ja vielä edullisesti!

      Poista
  3. No on se kiva! Minä kattelin pelastusarmeijan kirppiksellä ruskeaa nahkapallia, mutta kun seuraavana päivänä menin uudelleen kattelemaan oli se jo menny. Pitäis olla nopeampi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika noeaa nuo ilmeisesti kirppareilta menee, monessa blogissa olen noihin törmännyt. Monesti itsekin jään miettimään ja sitten kun palaa niin joku on sen jo ostanut. Tällä kertaa päätin kantaa tämän heti autoon ettei vaan joku muu nappaa :)

      Poista
  4. Tämä postaus kiteyttää hyvin sanonnan:
    älä koskaan sano älä koskaan :)

    Sitä huomaa mielensä muuttuvan yllättävästi kun tulee vanhemmaksi. Vaikka kuinka on ollut vakuuttunut jostain, niin yhtäkkiä huomaakin, että onpas muuten mieli muuttunut. Hämmentävää :)

    Tuo möhkäle sopii yllättävän hyvin tuohon teidän olkkariin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sin äsen sanoit! Ei sais koskaan sanoa ei koskaan! Minä usein sanon ja sen joudun pian perumaan :) onneksi mieli saa muuttua ja tuntuu kyllä välillä muuttuvankin vähän turhan nopeaan :D

      Ikä on kyllä tuonut mullekin outoja juttuja mukanaan, mutta sitä onkin alkanut katsoa kaikkea ihan eri kantilta.

      Yllättävän hyvin möhkäle on meille kotiutunut, Mieskin inhosi sitä heti alkuun ja kummasti eilen siinä jo onnellisena piti jalkojaan :D

      Poista
  5. mahtavan ihanan löydön olet tehnyt KONTISTA! voitko kuvitella jotta mie en ole löytäny meidän kontista mitään kohta kahteen vuoteen??käyn siellä kerran kuussa suunnilleen. suututtaa ne nykyset hinnat. en mie rupee mistään nukkavieru mustikan sotkemista lasten paidoista vitosta maksamaan vaikka ois miten merkkivaate..ja siellä nyt on kakki nykyään hinnoteltu ihan yli :/ harmittaa tuommonen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa ihmettelin minäkin, Osa tavaroista oli ihan yli hinnoiteltuja! Ajattelin heti etten löydä sieltä mitään, mutta kolme edullista ostosta tein, sitten oli pakko jo lopettaa... Muutama kiva lamppukin siellä oli :)

      Poista
  6. Mukava löytö tuo ruskea möhkäle;)!!!!
    Kivalta näyttää sisustuksessasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Möhkäle on kyllä istuutunut hyvin tuonne olkkariin :)

      Poista
  7. Kauniisti sopii palli teille. :) Itse olen ihastellut näitä muiden bloggaajien kuvissa, mutta ainakin vielä oma koti on näitä möhkäleitä vastaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin ajattelin ettei kyllä ikinä tuollaista meille tule ja siinä se sitten on :D Silmä ilmeisesti tottuu kun näkee noita useammin :) Isovanhempien pallia ihastelin kun siellä viimeksi kävin ja kummasti aloin niitä katseleen muissakin paikoissa.

      Poista
  8. Hyvä löytö! Meillä oli aikoinaan nahkapalli, joka meni pilalle, kun kissa tykkäsi teroittaa kynsiään siihen. Päällystin sen kankaalla, mutta ei ollut enää sama tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän se kankaalla tietty sama ole, mutta kankaalla ja vaikka virkkaamalla siitä saa kyllä aika kivan. Ehkä uudet kankaat taas päälle niin näyttää taas hyvältä :)

      Poista
  9. Kiva löytö, ja kuinka edullisesti!! <3 Jokin noissa viehättää, vaikea sanoa mikä! Kyllä mieluusti itsellenikin tuollaisen kotiuttaisin, jos sopivan hintainen tulisi vastaan :) Mukavaa torstaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin vaikea sanoa mikä!!! Luulen että tuo kulunut nahka on se mikä mua viehättää. Ajan patina vaan on niin kaunista.

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  10. Hieno, tosi hyvä löytö :) Muistan noita lapsuuden kodistani, mutta luulen että meillä taisi olla punainen nahkainen, huh! Nyt ne näyttävät kyllä taas upeilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punainen olisi kyllä aika jännä, mutta vois olla kyllä aika väripilkku :) Tämä oli kyllä edullinen, yks nuori mies katsoi mua kyllä aika pitkään kun onnellisena tätä raahasin kassalle <3

      Poista
  11. Ruskeaa möhkälettä ei löydy, mutta musta löytyy :)

    Kiva löytö :)

    VastaaPoista
  12. Ihana löytö :) Voikun kerkeisin joku päivä kirppari kierrokselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä niin kiva! Mulla oli kerrankin aikaa töiden jälkeen käydä kierroksella kun lapset olivat isovanhempien kanssa :) Sain ajan kanssa kierrellä. Pitää kyllä päästä pian uudelleen!

      Poista
  13. Hyvän löydön olet tehnyt! Näyttää kivalta teillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Löytöjä on kyllä niin kiva tehdä, tulee niin hyvä mieli!

      Poista
  14. Sopii teille hyvin! Oman kotiin en kyllä ole "möhkälettä" kaivannut...sain varmaan tarpeekseni meidän perheen ysärikodissa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh... voin kuvitella! Mullakin oli pitkään kova vastustus näitä kohtaan, mutta jokin nyt tuossa vaan viehätti :) Onneksi mies ei ole vielä ainakaan tuota nakannut ulos :D

      Poista
  15. Tuo on aivan käsittämättömän ihana, täydellisen kulunut ja väri, just oikea <3 Miks mä en ikinä löydä mitään noin ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin ihanan kulunut ja sävy on just täydellinen :) Harvoin minäkään mitään löytöjä teen, kerrankin kävi tuuri :)

      Poista
  16. Suloinen, ihanan kulunut ja kaunis väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuluneisuus kyllä viehättää :) Just kiva!

      Poista
  17. Minä olen tyttären lentopallon myötä löytänyt itsestäni penkkiurheilijan, joka ei meinaa pöksyissään kannustaessaan pysyä :) Ps. Blogissani tunnustus sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta onkyllä miehen kautta tullut aikamoinen penkkiurheilija. Kaipaan kyllä omia tanssiaikoja, mutta onneksi penkilläkin saa kaloreita kulumaan :D Kiitos Katja tunnustuksesta <3

      Poista
  18. Onpas kauniisti kulunut...
    Tässä taas näkee miten kaunis joku asia voi olla vaikka onkin ruma-kunhan se on kulunut oikein :-)

    Muistan nämä myös lapsuudesta..mutta meille ei ne vielä ole eksyneet..
    heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän nuo oikeasti mitään kovin kauniita ole vaikka kauniina sen nyt näenkin :) Just kivan kulunut ja ainakin nyt on ollut kovassa käytössä (lapset kivasti hyppii sohvalle sen päältä :))

      Poista
  19. Mulla on tismalleen samanlainen :) Kierräristä 5 e.On meillä kovassa käytössä.

    Minulle on kerrottu että pallin nimi on Eero ja Asko möi sitä 80-luvulla.Hinta oli 129 markkaa.Valmistus lopetettiin 80-luvun lopulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, se on ollut aika arvokas tuohon aikaan :) Onkohan tuo juuri sama Eero, olipa kiva kuulla tuosta, en olis varmaan koskaan tuosta mitään muuten kuullut.

      Poista
    2. No kyllä se näyttäisi samalle kuin mun palli http://uuttavanhaalainattua.blogspot.fi/2014/02/nahkapalli-napsahti.html

      Taustat mulle kertoi huonekalukauppias, joka on Oulussa nuorena miehenä näitä myynyt :)

      Poista
    3. Näyttää kyllä ihan samalta :) niin hienoa kuulla taustoja tällaisille löydöille! Ihana kun tavaroiden takaa löytyy tarinaa, aina on mukava kuulla mistä ja miltä ajalta mikäkin huonekalu on :)

      Poista
  20. Mulla on ihan samanlaine :) vitskalla löytyi kirpulta viime keväänä ja tykkään tosi paljon siitä edelleen.
    Hyvä löytö!<3
    Ihanaa viikonloppua ihanainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin, että sinä teit samanlaisen löydön :) Siitä varmaan innoistuinkin tuosta <3
      Vitonen ei ole kyllä yhtään paha hinta, ei harmittanut maksaa :)

      Ihanaa viikonloppua sinullekin <3 <3

      Poista
  21. Nämä ruskeat ja joskus muunkin väriset möhkäleet ovat taas trendikkäitä. Itse tilasin juuri Pouf-rahin. Rakastan sitä...niin kuin toinen koiristakin:) Pouffi oli tyhjänä lattialla ennen täyttämistä ja koira antaumuksella hieroin päätään ja itseään sitä vasten. Jollekin kivalle haisi ilmeisesti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pouffi olis kyllä vielä hienompi!!! Ne on niin kivoja! Ottaisin meillekin heti.
      Meillä koira on antaut tämän olla, mutta lapset tuntuu taas kiipeilevän, kiikkuvan ja hyppivän tuon päällä eli ainakin on kovassa käytössä :D

      Poista
  22. Tulen näköjään sisustusjutuissa hieman jälkijunassa. Löysin aivan intoa piukassa ruskean möhkäleen ( muodoltaan tyynymäisempi ja kuvioltaan "marokkolaisempi") Fidalta muutamalla eurolla ja mietin, että tää kova juttu just NYT. On näköjään ollut jo reippaan vuoden - Vieläkö siellä on möhkylä käytössä vai joko on tuunattu uuteen uskoon? Mies oli myös kauhuissaan aarteestani ja mietinkin tässä, että kirkkaisiko päälle valkoisen päällysteen vai saisikohan itse nahkaa ihan värjättyä jollain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä vastaaminen on näköjään venynyt näin kauas. Sun löytö on varmasti hieno. Itse ihastuin tuohon möhkäleeseen aika kovasti, vaikka se nyt on jo vähän enemmän lasten jäähypaikkana kuin paraatipaikalla kotona. Ei oo vielä tuunattu uuteen uskoon. Voi kyllä olla, että se saa jossain vaiheessa uutta päällensä, mutta vielä se saa olla rauhassa ruskeana :) Saako nahkaa värjättyä? olispa vain kiva jos sais... tosin tämä meidän on kauniisti kulunut eli ei haittaa tuon värisenä.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...