maanantai 10. maaliskuuta 2014

Pieniä vaikeita valintoja


Ajattelin kysellä teidän mielipidettä pieniin pohdintoihini :)

Elikkäs poikien huoneeseen mietin noita Legon upeita säilytysrasioita, mutta mustana vai valkoisena? Vai molempina? Ja onko jollakin kokemuksia mikä koko olisi hyvä? Kovasti tuota mustaa mietin, koska tulen sitä huoneeseen muutenkin hieman lisäämään. Valkoinen on varma valinta, joten sen puoleen olisi helppo kallistua...


Ja onhan nuo pilvetkin kerrassaan hurmaavia! Nuo pahviset hatturasiat olisivat tosi kivat, mutta mietin tarvitaanko niitä, koska pojilta löytyy jo tähtirasioita. Eihän rasioita ole kyllä koskaa liikaa...


Voitin Living with Lilla & Pikku -blogista lahjakortin Lekmerin, joten nyt voisin oikeasti laitaa tilausta menemään. Jäin vain tänne pähkimään näitä valintoja... Ehkä saan teidän kautta nopeutettua valintaa :) Onhan tuolla sivuilla muitakin kivoja juttuja, mitä voisin meille helpostikin kotiuttaa! Täältä pääset nopeasti kurkkaamaan hieman poikien huoneen ilmettä. Pitäis sieltäkin laittaa pian uutta kuvaa tulemaan. Projekti on vain vielä hieman kesken.


Asiasta toiseen... Näkyykö blogin banneri teille? Meillä pöytäkoneelle banneri ei näy ja läppärillä taas näkyy. Ja sain kerran vinkkiäkin ettei banneri näy. Olisi siis aika tehdä asialle jotakin ja ehkä tehdä siitä yksinkertaisempi (ja isompi).

Meillä isommat lapset olivat niin väsyneitä eilisestä reissusta, että he nukahtivat jo ennen seitsemää. Nyt tuo pienin tirriäinenkin on unta hakemassa eli saan rauhassa majoittua sohvalle odottamaan rakasta kotiin. Odotellessa ajattelin tuijotella uutta Mustat lesket-sarjaa.


Mukavaa iltaa teillekin!30 kommenttia:

 1. Legohuoliin kantaa ottamatta totean että ei näy banneri mullakaan :/ Käytän läppäriä, mut pöytäkoneella en ole kokeillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan kökkö! Niin vähän veikkailinkin ja ongelma on tainut olla jo kauan! Pitääpäs alkaa tutkimaan asiaa ja suunnitella uusi banneri!

   Poista
 2. Miulla ei ainakaan näy banneri tabletilla eikä kännykällä.
  Mie oon kanssa ihastellut noita kumpiakin rasioita. Mut en ehkä osaa kyllä auttaa sinnuu... Ehkä mustaa ja valkoista kumpaakin :)

  VastaaPoista
 3. Miulla ei kännykällä näy banneri. :/

  Lastikkoprobleemaan ei oikein ole vinkkiä, kun täällä pähkäillään juuri saman ongelman kanssa. :D Kivoja molemmat. Itse otan ehkä yhden ison ja yhden pienen (nelinystyräisen) lootan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ai sinäkin pähkäilet saman ongelman kanssa. Ajattelin vähän tuota samaa, että ottais toisen isompana ja toisen pienempänä ja niissäkin vois olla erit värit... hmm... asia ei siis ratkennut vielä :)

   Tuota banneria en nyt ymmärrä yhtään... jännä kun mulla näkyy nyt ja tiedän ettei toisella koneella näy. Ajattelin sen johtuvan vaan koneesta kun se lataa välillä kuvia hitaasti.

   Poista
 4. Mä ottaisin ehkä nuo mustat lego laatikot ;) Ei näy muuten banneri mullakaan, höh mistähän se nyt johtuu? Aurinkoista viikkoa sinulle kuitenkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kyllä inhottava kun ei tunnu näkyvän kenellekään... Kiitos vinkistä :)

   Poista
  2. Niin ja unohdin toivottaa aurinkoista viikkoa myös sinulle!

   Poista
 5. Vaikea sanoa, kummat ois paremmat. Valkoinen on aina varma valinta, mut musta voisi yllättää ;) Noita pilvirasioita minäkin olen ihaillut, niin kauniit! Eikä niitä rasioita voi koskaan olla liikaa :)

  Ihanaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpäs sen sanoit... miksi tämä nyt näin hankalaksi menikin :D ehkä on jo ideaa mitä teen :) Nuo pilvirasiat ovat niin kauniita, eikä rasioita ole koskaan liikaa :)

   Ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 6. Banneri ei näy ainakaan minulle. Pilvet, ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, harmi homma... pitää tutkia asiaa!!! Pilvet ovat kyllä tosi ihania!

   Poista
 7. Banneri ei näy minullakaan. Minä ottaisin noista Lego rasioista kumpiakin. Ovat kuulema hyviä :)
  Mukavaa viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa etten ole aiemmin huomannut kysella bannerista, lie kauan ollut poissa näkyvistä :(
   Oon kans kuullut pelkkää hyvää noista rasioita! Ja legoja meiltä kyllä löytyy joten tarvetta olis!

   Poista
 8. Ei näy banneri läppäril eikä puhelimes!

  Tsemppiä värivalintoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän nyt alkaa korjaileen tuota banneria, olispa kiva saada vinkkejä sen tekoon. Teenköhän jotain kenties väärin ettei näy muilla!

   Yritän pärjätä tän hirrrrveen ongelman kanssa ;)

   Poista
 9. Meillä on tytön huoneessa noita valkoisia pienempiä eli neliönmuotoisia laatikoita ja ollaan ainakin niistä tykätty. Banneri ei näy mullakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ovat mieleisiä ja varmaankin toimivia! Banneriasian laitan hoitoon :)

   Poista
 10. Ottaisin mustan ison Legon ja valkoisen pienemmän. :) Pitäiskin tilata noita meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!!! Nuo ovat kyllä kivoja eli ehkä sinäkin laitata tilausta nyt menemään... näkyvät olevan tarjouksessa :)

   Poista
 11. Kivoja suunnitelmia! Meiltä löytyy kaksi isoa valkoista Lego-laatikkoa ja yksi pieni musta. Ottaisin siis varmastikin molempia (esim. iso valkoinen ja pieni musta):) Käteviä ja kauniita säilytyslaatikoita nuo Legot! Ihania tuollaiset pilvijutut myös!

  Ja juu, ei näy banneri minullekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät vinkit, en olekaan huomannut noita laatikoita teillä. Siinä olisin ehkä nähnyt miltä ne näyttää :) Onneksi on tämä väylä mistä saan kivasti vinkkiä kun alan liikaa pähkimään asioita :D

   Banneri nyt harmittaa ja pitää alkaa sille tekeen jotakin! Muuttaa siis kokonaan!

   Poista
 12. Ei näy ei täälläkään banneri. Mustat sopisivat hyvin mustan sängyn vuoksi, mutta toisaalta valkoiset sopisivat huoneen muuhun sisutukseen, olipa hirveästi apua :) Eli molempia!?! Pilvilakanat on ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanoit Sanna! Ehkä kuitenkin osasit ihan hyvin auttaa ;) Molemmat taitaa meille kotiutua!

   Pilvilakanat olis niin kivat!!

   Poista
 13. Ei näy banneri. :( Musta ei oo kyllä apua valintoihin, mulle kelpaisi kaikki ja kaikki sinne passaisikin. Mutta pysyisikö mustat paremmin siistinä kuin valkoiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli oletan ettei se taida kenellekää näkyä. Voi harmi! Pitääpäv alkaa sitä tutkimaan ja tekemään uutta!
   Mustat ehkä pysyis paremmin puhtaana, mutta jos vaikka otan molempia niin saan molemmat värit meille :)

   Poista
 14. Ehkä kääntyisin enempi mustan puoleen. Eipä tuo banneri näy täälläkään. Mun mielest se katos multa silloin kun viimeks muutit sitä. Luulin et se on vaan ollu mulla ongelmana :) Paljon ongelmia nimittäin tuli windows 8:n kanssa kun ajoin siihen päivityksen mm. vanha tulostin ei enää toiminutkaan yksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallinen banneri!!! Onneksi nyt kysyin asiaa. Eli se on siis ollut poissa jo tooosi kauan... apuva yli kuukauden ellei kaks :( Nyt alan kyllä suunnitelemaan uutta. Kiitos Marika tuhannesti tästä! Minäkin ajattelin et se on vaan toisen koneen ongelma ja sitten kun Seija siitä vain kerran sanoi ja sitten ei enää kukaan, niin ajattelin ongelman poistuneen. Mutta eipäs poistunutkaan... höh. Onneksi Seija siitä mainitsi, kiitos siis sinne!!

   Musta on kyl kiva :)

   Poista
 15. Ei näy mullekaan banneri.
  Meillä on tuo iso lego-laatikko valkoisena ja sitten "neljän-nupin" mallia pari, kakkonen ja ykkönenkin. Tuo kasi on ollut meillä kaikkein huonoin käytössä, kun vasta kohta 5v alkaa sen saada itse auki - siihen muodostuva ilmatyhjiö tms tekee siitä tosi sitkeän avattavan. Pienemmässä koossa ongelmaa ei ole ollut. Siinä ei myöskään voi säilyttää pikkulegoja, kun ne mahtuvat pohjassa oleviin uomiin, joista niitä taas ei helpolla saa pois. Pölyjen pyyhintä mua kyllä noiden kanssa myös vähän alkaa väsyttää,.. Mut tosi kivan näköisiähän ne on! Ja muutenkin muut tuntuu kaikki näitä kehuvan, joten ehkä me ei vaan osata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Petra ku kirjotit näin tarkasti... mietin just noita asioita ja just tuota pölyjen pyyhintää... Muovit tuntuu usein imevän pölyjä itseensä... Ehkä valkoisessa ei siis niin paljon ne näy :) Meidän neidin Friends legot ovat nyt oikein hyvässä laatikossa (voin joskus laittaa kuvaa), mutta poikie isot legot ovat kyllä nyt vähän huonossa paikassa... Onkohan tuo "sitkeys" kaikssa isoissa... hmm... Eri koot kuulostaa kivoilta, enkä tiennytkään noista pienemmistä. Menenkin heti tutkimaan ja laitan sitten tilausta menemään :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...