sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Pestävä paperipussi


Kylläpäs viikonloppu hurahti nopeasti hyvän ystävän seurassa. Tehtiin kaikkea kivaa ja paranneltiin maailmaa. Tänään yllätimme miehen isän yllätyssynttäreillä. Tuollaisten yllätysten järjestäminen on niin parasta. Hieman oli synttärisankari ehtinyt jo jotain epäillä, mutta hienosti anoppi oli keksinyt selityksiä selityksien perään :)

Kävin taas pikaisesti piipahtamassa ihanassa Loviisan Aitassa ja kävin vihdoin ostamassa meille kauan himoitsemani Uashmaman "Wash Mama" -paperipussin. Pussi on pesunkestävä ja tuntuma on nahkainen. Pussin reunaa voi kätevästi kääriä haluamaansa korkeuteen. Likaisena sen voi pestä lämpöisessä vedessä 50 asteessa miedolla saippuavedellä.


Pusseja on useita eri kokoja sekä värejä. Meille kotiin voisin kotiuttaa vaikka ne kaikki. Jotenkin tällaiset paperipussit ja rautakorit vaan tällä hetkellä mielyttävät tosi paljon silmää! 


Pusseja voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Kokeilinkin hieman eri vaihtoehtoja vaikka tiedän tasan mihin pussia tulen jatkossa käyttämään. Toivottavasti se jokin tulee pian meille kotiutumaan...




En ole ehkä koskaan kertonut, että me ollaan aikamoisia erilaisten mausteiden, öljyjen, kastikkeiden suurkuluttajia. Niitä tulee hamstrattua vähän joka puolelta, niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Usein myös ystävät ja tuttavat tuovat meille matkoiltaan uusia juttuja kokeiluun. Tällä hetkellä meillä kuluu juurikin nuo Nicolas Vahén tuotteet, erilaiset chilikastikkeet sekä alla olevissa kuvissa olevat mausteet jenkeistä. Nams!


Oletteko te tutustuneet näihin ihaniin pusseihin? 
Entä löytyykö teiltä erilaisia mausteita, kastikkeita ym. tuotteita?


Ihana kun teitä kirjautuneita lukijoita on jo niin monta täällä kuin myös facebookin puolella. Olen otettu jokaisesta teistä ♥ 


Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu ja akut on ladattu tulevaa viikkoa varten!


Nyt ei muuta sanoa kuin ihanaa maaliskuuta!


psst... täällä satoi tänään lunta. Maa oli siis hetken valkoinen, kunnes kaikki aurinko taas sulatti kaiken pois. Linnut laulaa ja kevättä on selkeästi ilmassa!!!



26 kommenttia:

  1. Onpa ihana pussukka! Mukavaa alkavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tuosta kyllä tosi paljon!

      Ihanaa viikkoa! :)

      Poista
  2. Nuo pussit on aivan ihania :-) sellainen täytyy jossain vaiheessa kotiuttaa :-) ihanasti olet kuvannut ♡

    Mukavaa alkavaa viikkoa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkään minäkin noita kuolasin ja viimeim yhden matkaan nappasin :) kiitos kuvauskommentista ♡

      Oikein ihanaa viikkoa!

      Poista
  3. Uashmamat ovat niiiin kauniita <3.

    VastaaPoista
  4. Noita pussukoita olen itsekin katsellut sillä silmällä! Ihania! Nyt jäi mietityttämään, että mikä teille on tulossa pussiin:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ei tuonne mitään kovin ihmeellistä tule, mutta jotain mitä olen nyt suunnitellut meille hakevani ja pussi sopii siihen tosi hyvin (ainakin uskon niin :))

      Poista
  5. Aivan ihania nuo pussukat ovat! :) Meillä mies on ihan hulluna kaikkiin mausteisiin ja mitä erikoisempaa/tulisempaa ni sen parempi, ja itse oon ihan vastakohta :D Mutta ehdottomasti on ostettava noita Nicolas vahen tuotteita, näyttävät hyvälle! :) Ihanaa uutta viikkoa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on mies myös vielä enemmän innoissaan noista kuin minä. Kaapit ja jääkaappi pursuaa vaikka mitä putelleja, mutta ne kyllä vaihtuukin todella nopeaa, koska kulutus on kovaa :D Vahén tuotteet ovat tosi hyviä, suosittelen! Ja niissä ei ole tulisuutta ellei ota tuota chiliöljyä!!!

      Ihanaa alkanutta viikkoa myös sulle!

      Poista
  6. Onpas kaunis pussukka, yksinkertainen mutta niin kaunis.

    VastaaPoista
  7. Minulle pussukat ihan uusi juttu, tykkään kovasti! Täällä taas on erittäin maltillinen mausteiden käyttäjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulet siis ihastumaan näihin, varoitus!! Nuo pussit ovat tosi kauniita ja niihin voi laittaa vähän mitä vaan. Minäkin olin ennen tosi maltillinen, kunnes me ollaan innostuttu kokeilemaan vähän kaikkea. Nyt niitä sitten kuluukin siihen tahtiin :)

      Poista
  8. Oi, ihana pussi! Kelpaisi tännekin! :)

    VastaaPoista
  9. Oi -näistä mä olen haaveillut pitkään. En ole vaan vielä raaskinut ostaa sellaista.
    Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pitkään minäkin mietin ja isomman koon jätin vielä kauppaan... nuo on vaan jotenkin niin ihania etten voinut vastustaa!
      Oikein mukavaa viikkoa!

      Poista
  10. Nuo on tosi ihania! Itsekin noita lauantaina hypistelin, mutta ei ollut juuri sitä kokoa mitä olisin kaivannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeksi en itekään löytänyt tuota kokoa, joten piti hieman odotella. Nyt taas oli valinnan vaikeus värin suhteen. Ehkä joutuu vielä ostamaan muutaman muun eri värisenä, jos vain raskii...

      Poista
  11. Kiitos tontulle :) meillä on pussukka nyt hedelmäkorina käytössä. Nyt kyllä jännittää mihin sie tuota meinaat käyttää....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva jos tykkäätte!!! Oon niin ihastunut noihin. En siihen mitään kovin ihmeellistä ole tulossa, mutta sellaista mitä olen jo pitkään suunnitellut tuohon laittavani :)

      Poista
  12. Pitääpä katsoa pusseja livenä josko perjantaina pääsisin lomalla käymään Loviisa aitassa. Ihanaa alkanutta viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyhän ihmeessä katsomassa noita livenä, varo siellä on kaikkea muutakin ihanaa... :) Oiein mukavaa lomaa sulle Marika!

      Poista
  13. Noita pussukoita on näkynyt monessa blogissa, mutta itselleni en ole niitä vielä ostanut. Kovasti kyllä houkuttelisi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen niitä itsekin blogeissa ihaillut liikkeessä olleiden lisäksi. Yksinkertaisen kauniita <3 Ehkä sellainen pieni ennen kuin huomaatkaan ;)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...