keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Heinässä heiluvassa myös StyleroomissaHeinässä heiluvassakin on löytänyt tiensä paljon kohuttuun Styleroomiin. Itseasiassa olen sinne liittynyt jo kuukausi sitten, mutta jotenkin ehdin tämän jo ihan unohtaa, kunnes törmäsin useissa lukemissani blogeissa Styleroomiin. Päätin siis nyt kertoa tästä myös teille, jos vaikka ette ole vielä tähän tutustunut. Styleroom on uusi sisustusyhteisö Suomessa, johon jokainen voi liittyä ja luoda kansioita omasta kodistaan. Mitä isomman kuvan laittaa sitä parempi, kuvat myös "korvamerkataan" sinulle, joten jokainen tietää kenen kuvasta on kyse.

Olen ollut aika hidas monen yhteisön suhteen ja jäänyt niitä pidempään miettimään, mutta Styleroomiin halusin ehdottomasti liittyä. Sinne tuntuukin jo moni tiensä löytäneen ja toivottavasti mahdollisimman moni jatkossakin. Siellä jokainen pystyy helposti seuraamaan omia suosikkeja, löytämään uusia inspiraatioita sisustukseen, luomaan omia kansioita kuvilleen. Toisten kuvia voi kerätä omiin leikekansioihin, näin niihin on helppo palata myöhemmin.

Minäkin vielä tutustun yhteisöön ja pyrin lisäämään kuvia sinne lähipäivinä. Jatkossa ajattelin sinne lisäillä myös kuvia, jotka eivät ehkä tänne päädy tai tulevat tänne myöhemmin. Kansioiden avulla pystyy hyvin saamaan kuvan sisustuksesta ja nopeastikin etsimään kuvia juuri haluamastaan huoneesta. Itse toivon, että myös ne jotka eivät omia blogeja pidä liittyisivät tuonne ja jakaisivat kuvia kodeistaan. Minulle saakin vinkata jos olet sinne jo tiesi löytänyt, niin osaan tulla sinun kotiasi ihastelemaan. Minut löytää sieltä nimellä HeinässäHeiluvassa.


Nähdään siis Styleroomissa 
4 kommenttia:

 1. Mä oon ihan superhidas liittymään tälläisiin uusiin juttuihin.. Instragam on ollut mielessä jo pitkään, mutta ei vain ole ollut saumaa tutustua tarkemmin, turhan kiireistä on arki tällä hetkellä! Mut tulossa ollaan jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihmeen nopea minä olin nyt. Saa nähdä miten käy :) virlä kun saisi aikaiseksi lisätä enemmän kuvia :) arki on mullakin tosi kiireistä ja siksi koneella oonkin aina näin myöhään. Instagramia oon minäkin usein miettinyt mut vielä en oo sinne blogia tai itseä liittänyt.

   Poista
 2. hih, mä en oo vielä instagramissakaan, tää on kiinnostava, mutta, mutta... mä oon niin vanhis. :)
  Mukavia kauniita elokuun päiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en oo vielä instagramissa. Enkä kyllä twitterissäkään. Katsotaan rauhassa :) :) elokuu kun vielä niin kaukana niin toivottelen hyvää maaliskuuta ♥

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...