sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kuusi pussissa


Ostin jokin aika sitten meille ulos sisäänkäynnille pienen kuusen, jonka tarkempaa nimeä en enää edes muista. Viikonloppuna siivoilin kotia ja siinä olohuoneen kylpiessä auringonvalossa innostuin kantamaan kuusenkin sisälle. Nappasin kaapista paperipussin, kääntelin reunat rullalle ja kuusi sujahti pussiin.


Innostuin taas kuvailemaan ja samalla tuli ikuistettua olohuoneen mustatapetti vähän tarkemmin. En vieläkään oikein tiedä mitä mieltä siitä olen. Nätti, mutta se ei ole mielestäni kovin meidän tyylinen. Mies toivoo edelleen, että antaisin sen olla, koska ei me tässä asunnossa luultavasti kovin kauaa asuta. Mutta mutta... saa nähdä... tapetin repimispuuhat ei vaan kuulu minun lempipuuhiin. Tässä kuvassa tapetti näyttää kyllä aika kivalta, mutta sanokaahan te rehellinen mielipiteenne?? Jättää vai repiä pois?






Mallailin kuusta alkuun useampaan kohtaan ja lopullisesti se pääsi tuonne lipaston päälle. Tuli heti jo hieman enemmän jouluinen fiilis, joka on ollut aika kadoksissa. Yleensä alan tässä vaiheessa jo vähän innostumaan. Ehkä se tästä lähtee :)


Viikonloppu meni kyllä nopeaa, kotosalla oltiin ja käytiin vähän lentopalloa katsomassa. Tänään vielä iltasella ystävä lastensa kanssa piipahti kylässä, mikäs sen mukavampaa.


Oikein ihanaa tulevaa viikkoa!


Laura


62 kommenttia:

  1. Minusta tuo musta seinä on tosi kiva ja sopii hyvin olkkarin värimaailmaan. Tapetin kuviokin on kaunis, anna olla vaan!
    Muutenkin näyttää ihanan raikkaalle olohuoneenne, tykkään!
    Ja kuusi pussissa on kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin musta sopii hyvin, mutta mietin tuota kuviota, joka ei ole niin meidän tyylinen. Mutta meneehän se tuossa :) Olis ehkä pitänyt laittaa kuva myös koko seinästä, paljastuisi, että tapetti jatkuu keittiön puolelle valkoisena :D heh... eli se vaikuttaa aika paljon mun ajatuksiin. Pitää ottaa siis kuvia vielä :)

      Kiitos Sari <3

      Poista
  2. Ihan mahtava seurailla, että muillakin tuollaisia ajatuksia...kannella pieniä kuusia jo sisään =) Marraskuussahan on kyllä kaikki ihan sallitua jo =) Meillä on ekat joulupiparit ja tortut jo leivottu. Kutsuttiin vain nimellä Pyhäinpäivän tortut ja piparimuotteina käytettiin Muumilaakson asukkeja niin ei tunttunut niin jouluiselta. Mutta se tuoksu, ah =) Mitä tuohon tapettiin tulee niin musta on jees, mutta jos on edes käynytkin mielessäsi, että se voisi lähteä, niin et pääse ajatuksesta enää taaksepäin (ehkä) Meillä on keittiöm tapetti lähtövalmiudessa koko ajan. Tähän vuodenaikaan tummanpunainen on kyllä aika kaunis, joten edelleen sillä mennään. Enkä itsekkään oikein tapetin repimisestä välitä. Onneksi mies on ollut siinä aika ahkera. Toinen hyvä ajatus mitä olen käyttänyt tapettien vaihdossa on se, että ennen en revi, kun uusi tapetti on valittu ja varma valinta. En ole keittiöön vielä löytänyt tilalle muuta, joten siellä se on nyt saanut olla. Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän innoistuin ja tuli kyllä heti jo sitä joulumieltä, mitä olen hieman jo kaivannutkin :) Nyt se saa minusta jo hieman tullakin :)
      Mulla oli mielessä, et vaan poistaisin tuon ja maalaisin sit niillä maaleilla mitä meiltä jo löytyy purkista valmiina. Eli mitään sijoitusta en ajatellut tehdä. Tämä nyt vähän kummittelee, mutta ehkä tuo on tuossa vielä keväälläkin :D
      Kiitos vinkeistä!!

      Poista
  3. Näyttää niin kauniilta <3

    VastaaPoista
  4. Kuusi pussissa on tosi kiva, ja minusta tuolla ikkunallakin näyttää oikein hyvältä :-)
    Tapetti on kaunis, ehkä en alkaisi repimään varsinkin, jos ette kauaa tässä asunnossa aio asua :-)
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna <3 Tykästyin tuohon peruspaperipussiin. joka näyttää aivan Uashimamalta, joka tuossa valkoisena vieressä notkuu :) Me varmaan asutaan tässä vuosi ellei nyt mitään ihmeitä tapahdu ja siks mietinkin jaksanko katsoa tuota vuotta :) mutta laiskuus kyllä myös iskee ja myös tuntuu pahalta laittaa toisten tykkäämää heti poiskaan.
      Oikein mukavaa viikkoa myös sulle!!!

      Poista
  5. Kaunista teillä! <3 Itse varmaan jättäisin tapetin paikalleen, jos ajatuksissa on muutto. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Varmaan tuo tuohon jää, kun tosiaan ei olla suunniteltu asuvamme tässä pitkään. mutta eihän tästä elämästä koskaan tiedä ja on vuosikin aika pitkä aika :)

      Poista
  6. Kiva tuo pussi, täytyy varmaan käydä kaupasta kerjäämässä pari pullapussia. Mä jättäisin tuon tapetin, jos muutto on kerran edessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, käy ihmeessä kerjäämässä :) Niin helppo saada kivan näköisiä pusseja!
      Muutto ei siis ole kyllä hetkeen tiedossa kun ainakin kesään asti tässä asutaan. Tai mitä nyt keksitäänkään :)

      Poista
  7. Tapetti näyttää kyllä nätiltä. Anna olla vielä hetken aikaa :) Meille taitaa tulla tänä vuonna mänty pussissa. Pitäis vaan löytää se pussi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Vahvistuu ajatus, että tapetti saattaa tuohon jäädäkin :) Voi mäntypussissa kuulostaa kivalta :)

      Poista
  8. Minustakin tuo musta tapetti tuo kivaa kontrastia muuten vaaleaan olkkariin. Tosin tiedän liiankin hyvin sen tunteen, kun joku ei enää miellytä ja se polttelee vaihtaa.. Jään mielenkiinnolla seuraamaan tapetin kohtaloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä, ehkä pidän tapetin vielä. Ja kyllä sen pois ottaminen houkuttelee, koska suhteellisen pieni olohuone pienee vaan entisestään ja imee kaiken valon pois. Jos tuo oli mattamustamaali, niin ei tarttis miettiä. Sais huoletta olla tuossa :)

      Poista
  9. Jos olisin tiennyt, miten kamalaa tapetin irrotus on, olisin jättänyt ja tapetoinut päälle (olivat niin vaaleat, että tapetin olisi saanut päälle, mutta minä kun halusin maalatut seinät..). Ihan hirveä homma! Tosi kaunis tunnelma, kuusi ja pussi ihana pari! :) ja hyviä kuvia! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tapetin irrotus on kyllä kamalaa puuhaa. Sillon tosi mukavaa kun tapetit irtoaa helposti, mutta harvoin niin tapahtuu. Siks se ei oo minunkaan lempipuuhaa.

      Kiitos <3 Ihana jos tunnelma välittyy sinne saakka <3

      Poista
  10. Ajattelin iskeä jonkun kuusenpuolikkaan siihen Le sac en papier- säkkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuulostaa loistoidealta! Ajattelin kans hankkia sen pussin meille. Tuntuu olevan oikea paperipussi vaihde päällä!

      Poista
  11. Teillä on niin kaunista! Ja tapetin jättäisin. Mielenkiinnolla ootellaan mitä sille tapahtuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenny <3 tosi kiva kuulla, että oot livenäkemisenkin jälkeen sitä mieltä :)

      Poista
  12. Tuumaa rauhassa. Varsinkin jos asutte vain väliaikaisesti siinä. Toisaalta tiedän tunteen jos joku sisätiloissa kaihertaa, eikä tunne mene ohi - niin sille on vaan tehtävä jotain jollain aikavälillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ottaa asian suhteen aikalisä :) Katsoa rauhassa, niin näkee kauan tässä asutaan. Viime kodissakin kauan mietin tiettyjä tapetteja, yhdenh poistin ja toinen jäi mietintään :)

      Poista
  13. Tapetista tykkään <3 Tänä vuonna yritän hillitä joulua tuloa mahdollisimman pitkään, mutta tiedän yks kaks se on jo meilläkin. Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna <3 Mullakin lähtee kyllä hillitysti tämä käyntiin, en halua liian aikaisin laittaa mitään vaan nauttia mielummin yli uuden vuoden vielä ilman kyllästymistä :) Mukavaa viikkoa!

      Poista
  14. Sanon suoraan, että hullun touhua se olisi jos noin upean tapetin pois repii. Ottaisin mielelläni tuon seinän kotiini! Pieni kuusi ja kaikki muukin kodissasi on niin kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just hyvä kun sanot suoraan, sitä kaipaankin! Kiitos tästä!!!

      Poista
  15. Nätti kuusi, ja muutenkin kivoja juttuja sinulla kodissa :) Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  16. Oooi, tuo kuusi on ihana! Minäkin voisin kotiuttaa tuollaisen. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elisabete <3 Nyt ei muuta kuin kuusikaupoille :)

      Poista
  17. Aivan ihania kuvia ja tunnelmia! Kyllä se pittää vissiin itsekin jo hakea jokunen kuusi kotia koristamaan.. :)

    Voi kunpa oisin bongannut sut siellä adalmiinassa, en vain vielä oikein tunnista kaikkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Teija! Tykkään, että kuusi toi kyllä kivaa ilmettä meidän kotiin. Toivottavasti se kestää myös sisätiloissa oleilua :)

      Minäkään en tunnistanut sua :D jos nähdään sit to?? sit jutskaillaan :)

      Poista
  18. Jättäisin tapetin, repiminen on karseaa puuhaa! Paitsi jos haluat tehdä seuraavalle asukkaalle pienen käytännön jekun niin maalaa tapetin päälle! ;)
    Mä en ole vieläkään ehtinyt selaamaan tätä sun ihanaa blogia alusta loppuun oikein ajan kanssa, henkäisevän kauniita kuvia ja ihana koti teillä! Viimeistään joululomalla mä valvon koko yön ja vain selaan läpi uusia ihania blogilöytöjäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä oliskin aika jekku seuraaville, ei tosin voida edes tehdä niin :) Säännöt kieltää, harmi :D
      Voi kiitos Jenni :) Tämä oma tyyli on varmaan tässä matkalla hioutunut :) Mun pitäis tehdä ihan sama sun ja muidenkin uusien kivojen blogien kanssa.

      Poista
  19. Kaunista tunnelmaa. Ja joo pikkuiset kuuset on vähän jo täälläkin mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga <3 Odotan jo et viitsin tuota kuusta vähän koristella :)

      Poista
  20. Kaunis pikku kuusi! Sellainen on täälläkin ostoslistalla, tämän viikon projekti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu <3 Mulla on ollut tällainen kans pitkään mielessä. Miksi edes sitä alkuun ulkona pidin??

      Poista
  21. Mä jättäisin tapetin, se antaa huoneelle jotenkin särmää.
    Ja jos koet tapetin poistamisen hankalaksi, niin oletko koskaan kokeillut sitä tapetin poistokonetta, joka höyrystää tapetin irti? Sen jälkeen meillä ainakin tapetinpoistosta tuli mukavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta antaa kyllä särmää huoneelle, myös kivasti pienentää huonetta. Tapetin poistokone? En olekaan kuullut. Kuulostaa kyllä tosi hyvältä!

      Poista
  22. Täälläkin hienosti pussit otettu käyttöön :)
    Jättäisin tapetin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tuollaiset paperipussit on niin parasta :)

      Poista
  23. Tapetti on kaunis, mutta ymmärrän tunteen. Itselläni oli aikoineen tuollainen vähän samantapainen tapetti makuuhuoneessa ja sitä aika monta vuotta tuijottelin. Viimein oli pakko repiä pois ja ottaa musta väri esille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tapetteihin vaan aina jossain vaiheessa kyllästyy. Siks suosinkin nykyään enemmän maaleja, vaikka tapeteissa on tosi kivoja malleja. Musta väri on tosi hieno, sitä en kyllä yhtään kiellä!!!

      Poista
  24. Tapetti näyttää kauniilta!
    Minäkin taidan jo hommata tuollaisen pikkukuusen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen <3 Käy ihmeessä hakemassa pikkukuusi teillekin :)

      Poista
  25. Kaunista! ♥ Juuri tänään itse mietin, että mihin pussukkaan sujauttaisin pikkukuusen. Ihana tuo sinun.. Mukavia päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kaisa <3 Tuollainen yksinkertainen pussukka on kiva, vaikka tosi kivoja pussukoita on aika paljonkin :)
      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  26. Ihan ok tapetti -mies taitaa olla oikeasssa. Jos jäätte asuntoon pidemmäksi aikaa -revi sitten pois.
    IHANAA VIIKKOA DARLING <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna vinkistä :) Mies on kyllä oikeassa, mutta vuosi tuntuu nyt pitkästä ajalta :) Eli teen päätöksiä vasta hetken päästä!

      Oikein ihanaa viikkoa <3 <3

      Poista
  27. Siis Laura sinä se osaat ottaa niin kauniita kuvia ja tehdä kauniita kokonaisuuksia. Tapetti on mustakin tosi kaunis <3

    Haliiittt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S <3 Kylläpäs sanoitkin kauniisti!!!!

      Poista
  28. Oijoi...jätä tapetti!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ollaan nyt päätetty antaa tapetille mahdollisuus :) kaunis se kuitenkin on.

      Poista
  29. Minusta on kaunis tapetti ja siis miten hyvin se käykään pikkukuusen vihreän värin kanssa. Muutenkin on kaunis mustavalkoinen sisustus, tosi raikas. Juuri minun makuuni. Älä vaan vaihda mitään.
    Tuula A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tuula! Mukava kuulla tällaista. En raaskisi millään ottaa hyvää ja kaunista tapettia pois. Hieman se poikkeaa meidän tyylistä, mutta antaa sen nyt tuoda sitä omaa erilaista tunnelmaa meille.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...