lauantai 27. joulukuuta 2014

Mustaherukka-smoothie


Tultiin tänään kotiin joululomalta ja iltapalaa miettiessä teki mieli jotain aivan muuta kuin mitä olin koko joulun syönyt. Meidän pakastin on täynnä marjoja ja niistä teki mieli tehdä jotain hyvää. Eihän siinä auttanut kuin tehdä itselle helppo ja nopea smoothie.



Tällä kertaa laitoin smoothieen aavistuksen kohmeisia mustaherukoita, maitoa, maustamatonta jogurttia ja hunajaa. Yksinkertaista ja hyvää. Smoothiet on siitä hyviä, kun niihin voi laittaa vaikka mitä oman maun mukaan, kuten erilaisia marjoja, hedelmiä, leseitä ym. 


Ostin meille nämä kolme kivaa House Doctorin pillillistä purkkia ja ne toimivat todella hyvin juurikin tällaisten juomiseen. Ostin nämä kyllä lapsille, mutta kai äitikin näitä saa välillä lainata :) 

Me ollaan tehty vähän vastaavia purkkeja myös itse pilttipurkeista ja ne ovat pienemmän koon vuoksi hyviä esim. lastenjuhliin. Miksei myös aikuisten? Itsetehdyt purkit löytyy esim täältä.


Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

Laura

16 kommenttia:

  1. Nam! Itsellekin vois maistua, pitäisköhän kokeilla tehdä puolukasta, kun niitä jäi joulun jäljiltä jääkaappiin, hmm... Oon muuten ihaillut noita purkkeja useampaan otteeseen itsekin, mutta eivät ole vielä missään liikkeessä vastaan sattuneet, niin ei ole tullut ostettua :)

    VastaaPoista
  2. Nams! Meillä samaiset mukit käytössä j o k a päivä. Mini on aivan rakastunut näihin :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat mukit ja herkut. Meillä käytössä Tigerin vastaavan tyyliset :)
    Mukavaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
  4. Toi on kyllä niin hyvä aamupalaksi tai välipalaksi ja meidän neidit tekevät myös iltapalaksi joskus tuollaiset smoothiet. Huonompi puoli on siinä, kun tehosekoittimet ja smoothiekoneet ovat aina niin kovaäänisiä, ettei niillä aamuisin oikein kehtaa pörryyttää, jos toiset nukkuu. Onko vinkkiä siihen, että säilyykö valmiiksi tehty smoothie jääkaapissa kuinka kauan tai kuinka se säilyisi?
    Mukit näyttää kivalta.

    VastaaPoista
  5. Ihania noi pillimukit, täytyy varmaan ensi kesäksi hankkia pari. :) Ja smoothiet maistuu täälläkin, ne on niin herkkuja välipaloja ja aamupalana. :) Mukavaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
  6. Ihana smoothie ja vielä ihanemmat nuo pillimukit<3

    VastaaPoista
  7. Namskis nam! Meillä mies ehdotti aamulla, että jos mentäisiin tänään ihan pelkällä kaurapuurolla! :D

    VastaaPoista
  8. Kiva idea nuo itsetehdyt pillimukit :)

    VastaaPoista
  9. Nam, smoothietä tekisi täälläkin nyt mieli :) Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  10. Joulun jälkeen tosiaankin tekee mieli jotain vähän kevyempää. On tultu mässäiltyä "luvan kanssa" ihan liikaa. Pitääpä taas kaivaa kaappien kätköistä tehosekoitin esiin ja aloittaa se kevennyt nyt, eikä huomenna ;)

    VastaaPoista
  11. Todella kivar nuo mukit. :)) Voisin hyvin nähdä meilläkin samaisia!

    VastaaPoista
  12. Meillä samat mukit ja samat herkut. :) Mulla on muuton keskellä vaan kaikki pakasteet vielä vanhassa kodissa, nyt harmittaa kun tekisi mieli smoothieta!

    VastaaPoista
  13. Hauskat pillipurkit! Minullakin on nyt totaaliähky, kaikki raskas ja makea ällöttää. Niinpä tämä aamu alkoi puurolla!

    VastaaPoista
  14. Ihanat nuo pillipurkit! <3 Täällä kans alkaa olemaan melkoinen ähky kaikesta makeasta ja suolaisesta. Hyvä syödä välillä vähän kevyemmin, kohtahan on uusivuosi ja silloin tulee myös herkuteltua :D

    Ihanaa loppuvuotta sinulle!! <3

    VastaaPoista
  15. Nuo on parhaat smoothie mukit <3 ahkerassa käytössä täälläkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...