perjantai 24. huhtikuuta 2015

Mukavata!


Olohuoneessa on järjestys pysynyt uhkailuista huolimatta samana. Tarkoituksena on ollut pyöräyttää järjestys uusiksi, mutta aina iskee laiskuus :) Iso tv:n mötikkä vaan hallitsee olohuoneen järjestystä, halusin tai ei. Haaveissa on myös saada uusi sohva, josta huomaan haaveilevani tuon tuosta. Nyt ollaankin päätetty laittaa vanha sohva myyntiin, mutta ennen sitä pitää varmistaa voisiko sohva mennä vaikka mökille. Sinne se voisi huoletta mennä jatkamaan eläkepäiviään.





Taas on viikko mennyt hurjalla vauhdilla. Tiedossa on kiva viikonloppu ystävien kanssa, nimittäin suunnistan tänään töiden jälkeen kohti Helsinkiä. Menen Viivin kanssa Sannalle yöksi.  Lauantaina on tarkoitus mennä Indiedays Inspiration -päivätapahtumaan ja illalla suunnistetaan gaalaan. Kaikkea muutakin mukavaa ollaan viikonlopulle suunniteltu muiden bloggaajien kanssa. Ja jos sunnuntaina ehtisi vielä hieman kauppoja kierteleen, mikä sen mukavampaa.


Oikein mukavaa viikonloppua!

17 kommenttia:

  1. Kohta nähdään♡ Ihana rentoiluviikonloppu edessä, ihan huippua!

    VastaaPoista
  2. Mukavia juhlia ja yhdessäoloa toivottelen vielä tätäkin kautta <3

    VastaaPoista
  3. Ihanaa nähdä huomenna <3

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo jakkara! Pidä kiva viikonloppu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tulee varmasti tosi kiva viikonloppu, mamma pääsee samalla vähän tuulettumaan :) tuo jakkara on minustakin tosi kiva!

      Poista
  5. Oli superia nähdä, sinusta huokuu lämpö ja ilo. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin ihana nähdä sinua Jenna! Olisin niin halunnut jutella enemmänkin sinun kanssa, mutta varmasti me vielä päästään juttelemaan kunnolla <3 Olet kyllä huikean kaunis nainen!

      Poista
  6. Ihana sinä, oli kyllä mahtavaa tavata! Ja selvittiinhän me siitä junttibaaristakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin mukava tavata sinut ja iltahan oli ihan huikea. En ole pitkään aikaan nauranut niin paljon. Posket on edelleen kipeät, kiitos! <3

      Poista
  7. Ihana jakkara! Mistä se on peräisin? Janica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo on kyllä aivan ihana! Minulla oli tuuria, sillä voitin jakkaran Instagramin kilpailusta. Jakkara on saksalaisen Hawke and Thornen Button Stool ja värinä Natural. Jakkara löytyy osoitteesta http://hawkeandthorn.com/ Palvelu tuntui todella ystävälliseltä ja he toimittavat tuotteita maahan kuin maahan. Vinkkinä voin antaa, että heillä on vähän väliä tosi hyviä ale-kamppanjoita :)

      Poista
  8. Great candle holder & stool!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...