maanantai 15. kesäkuuta 2015

Erillaiset synttärit


Meillä on ollut täällä jo parit synttärijuhlat, joista toiset olivat viime viikolla, kun saimme järjestää pian 7 vuotta täyttävälle neidille juhlat. Itse emme pääse oikeana päivänä synttäreitä juhlistelemaan, joten kaivoimme paperipillit ja mukit esille hieman etukäteen. Yksinkertainen kattaus oli ehkä synttärijuhlille aika laimea, mutta maisema paikkasi jonkin verran tilannetta. Ja olihan meillä huikeat tarjottavat, sipsiä ja juhlasankarin itse valitsema täytekakku.


Lapset eivät olleet moksiskaan vähäisistä tarjoiluista tai koristeluista, kakku hävisi hetkessä ja sipsitkin maistuivat. Todettiin, etteivät lapset näköjään kovin suuria edes kaipaa, kunhan on ystäviä ympärillä. Lapset kutsuivat meidän poppoon lisäksi yhden suomalaisen tytön juhlimaan meidän kanssa, joten kahdeksan lapsen porukka oli juuri sopiva täyttämään parvekkeella olevan pöydän.
Kakku oli todella hyvää ja myös halpaa. En edes harkinnut tekeväni kakkua itse, koska kuulin jo etukäteen vinkkiä hinnoista. Tämäkin maksoi vain kymmenen euroa. Kakkulapiokin oli tyylikäs :)


Parvekkeelta on huikeat näkymät alhaalla olevaan kaupunkiin ja merelle. Asunto sijaitsee korkealla kukkulalla, josta ei ole kuin pelkkää alamäkeä joka suuntaan. Tänään juoksin pikaisesti hakemaan kameran sisältä ja ehdin juuri ja juuri nappaamaan muutaman kuvan auringonlaskusta. Pitää yrittää jatkossa olla jo valmiina kamera kädessä, koska kaunein hetki kestää vain hetken.

Alla oleva kuva on täysin käsittelemätön. Hieman värit on laimeammat kuin luonnossa, mutta en ehtinyt tällä kertaa säätelemään asetuksia, koska tilanne olisi ollut jo ohitse.


Huomenna pärähtääkin käyntiin seuraava arvonta. Edellisen arvonnan voittaja ei ole ottanut minuun vieläkään yhteyttä. Kommentista ei ikävä kyllä löytynyt sähköpostiosoitetta, joten en saa otettua häneen yhteyttä. Toivottavasti voittaja ilmoittelee itsestään pian tai joudun suorittamaan arvonnan uudelleen. 


Leppoisaa viikkoa <3


11 kommenttia:

 1. Eipä ne lapset tosiaan paljoa tarvitse/vaadi, kunhan on kavereita paikalla :) Teillä on ollut kyllä niin upeat puitteet noille juhlille! Ja tarjottavatkin kuulostaa oikein herkullisilta :)

  VastaaPoista
 2. Vau ihanalta näyttää kaikki ja ah mitkä maisemat :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat synttärit teillä vietetty kauniissa maisemissa, onnea sankarille! <3
  Ihanaa loman jatkoa <3

  VastaaPoista
 4. Wautsi mitkä näkymät! Tärkeintä on yhdessä olo synttäreissä <3 <3

  VastaaPoista
 5. Mitkä maisemat teillä siellä...kyllä nyt vois näillä keleillä lennähtää vaikka Turkkiin

  VastaaPoista
 6. Vieraat tekevät juhlan :) Monesti me äidit ressataan liikaa tarjoiluja sun muita juttuja, vähemmälläkin pärjää.

  Upea auringonlasku <3 ( Täällä tulee vettä vaakasuoraan taas kerran ### )
  Halit sinne !!!

  VastaaPoista
 7. Hienot synttärit♡ Aina ei tosiaankaan tarvita sirkushuveja onnistuneisiin synttäreihin, vähempikin riittää ja saattaa usein olla kivempaakin niin:) Ja voi vau, mitkä näkymät!!! Täällä satoi tänään rakeita ja kesäfiilistä saa todellakin etsiä, ääääh!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut vielä voittajalle.
  Huikeissa maisemissa ihanaa kakkua!
  Ihanaa jussia sulle ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 9. Ihanat maisemat ja aikas makee synttärikakku! Kyllä lapsille riittää vähempikin, pääasia kun juhlitaan ja on herkkuja :)
  Maisema ja kelit näyttävät niin paljon paremmilta kuin tämä meidän Suomen sateinen ja kylmäntuulinen suvi :( Villasukissa mennään.
  Ihanaa lomaa teille ja nauttikaa auringosta!

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...