perjantai 5. kesäkuuta 2015

Voitosta voiteisiin


Suomessa kesäsää ei ole ollut harmillisesti vielä kovin kummoinen. Uskon silti, että ne ihanat hellesäät sieltä vielä tulevat. Meillä on kesä tullut heittämällä ja aurinkorasvaa kuluu paljon. Pakkasin matkalle mukaan aikamoisen määrän erilaisia voiteita ja muita tuotteita. 

Osa tuotteista oli näitä ihanuuksia, jotka sain Summer Sviibeistä, joilla S kilpaili parhaan palkinnon sijasta sviittibileiden järjestämisessä. Voittohan sieltä tuli, ihan mahtavaa! Olen ylpeä ystävästäni, joka teki bileiden järjestämistä varten hurjan määrän töitä ja varmisti, että meillä tulisi olemaan ikimuistoinen ilta. Ja sitähän se oli, kiitos! Postauksen juhlista voit lukea täältä.Eilinen päivä vietettiin rannalla, pienellä poukamalla. Kaunis ja idyllinen paikka nauttia auringosta, vedestä ja herkutella omia eväitä. Lapset ovat kyllä niin nauttineet toisistaan ja vauhtia on riittänyt myös sen mukaan. Me aikuiset olemme saaneet olla valppaina koko ajan, koska kuusi alle 7-vuotiasta lasta alkaa olla jo omaa luokkaansa oleva haaste. Ainakin voi suosiolla unohtaa loikoilut ja kirjan lukemiset :)


Olettehan muistaneet käydä osallistumassa käynnissä olevaan arvontaan? Arvontaan pääset tästä.

Oikein ihanaa viikonloppua <3

9 kommenttia:

 1. Uuhwee, nyt kyllä tuli niin hyvään saumaan sinulle nuo tuotteet :)). Yes.

  Kiitos ihanista sanoistasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuli ja ovat olleet todella kovassa käytössä... ei varmaan ole kotiin tuotavia :D

   Kiitos itsellesi <3

   Poista
 2. Ihanaa lomaa teille sinne lämpimään Laura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kaisa <3 Loma on kyllä niin ihana ja tekee hyvää.

   Poista
 3. Mun tuotteet odottavat vielä kaapissa... tule, tule lämmin kesä :)
  Ihanaa lomaa sinulle. Toivottavasti jossain vaiheessa ehdit kaivamaan kirjaakin esille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin harmi kun siellä ei säät ole suosineet. mutta kyllä se kesä vielä tulee ja uskon et lämpimänä. Niinhän se tuli viime vuonnakin :) Uskon, että jossain vaiheessa ehdin kirjan kaivamaan esille, mutta ihan hetkeen vielä. Tosin nautin kyllä tästä vilskeestä suunnattoman paljon :)

   Poista
 4. Kyllä oon vähän kade, kun ootte siellä lämpimässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua... :D toivottavasti sielläkin pian alkaisi kunnolla paistamaan aurinko. Onneksi teillä on ihana uusi koti, missä tulevia kesäsäitä pystyy leppoisasti viettämään <3 Halaus!

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...