lauantai 6. kesäkuuta 2015

Valaisimia lomatunnelmien lomassa


Juuri ennen lomalle lähtöä pääsin tutustumaan Innoluxin kotimaisten valaisinuutuuksien lanseeraustilaisuuteen. Tilaisuus sattui olemaan juuri meidän lomamatkan lähtöpäivänä Helsingissä, joten osallistuminen onnistui kätevästi siinä samalla. Saavuin paikalle hieman myöhässä, mutta silti minut otettiin avosylin vastaan ja sain oman henkilökohtaisen kierroksen valaisimiin tutustuen. 


Halusin ehdottomasti tilaisuudessa tutustua tarkemmin Candeo-valaisimeen, jonka olin nähnyt Sannan kotona aikaisemmin. Ihastuin valaisimen ulkonäön lisäksi siihen, että tunnelmavalon lisäksi valaisin toimii kirkasvalona. Voisin heti kuvitella kaksi tällaista meidän keittiönpöydän yläpuolelle ja talven pimeinä hetkinä voisin hyödyntää kirkasvalolamppuja. Lisäksi valaisimen korkeutta voi säätää kankaisen johdon avulla ja valoa voi säätää lämpimästä puhtaan valkoiseen. Siis aivan täydellinen!

Mahtava oli päästä kuulemaan suunnittejan Katariina Nuutisen omia ajatuksia valaisimesta ja myös kuulemaan hieman tarinaa valaisimen suunnitteluvaiheesta.


Innoluxin uusista valaisimista näkyy upea suomalainen muotoilu ja valaisimien ajattomuus. Uutuusvalaisimien värimaailmaksi oli valittu harmaa, joka sopii hyvin moneen kotiin. Voisin helposti kuvitella meidän kotiin useitakin näistä, enkä ihmettilisi jos jokin ellei useampikin nousisi klassikkovalaisimen rooliin. Innoluxin valaisimista tunnetuin taitaa olla monessa suomalaiskodissa oleva Lokki-valaisin.

Omia suosikkeja ovat Candeon lisäksi ylläolevassa kuvassa oleva kuparinen Cafe ja alapuolella olevat Pasila-valaisimet.


Mukavaa oli nähdä muutamia blogiystäviä ja päästä vaihtamaan taas kuulumisia. Jokainen kutsuvieras sai mukaansa upean valkoisen Pasila -kattovalaisimen, jolle olenkin jo kaavaillut paikkaa uudessa kodissamme.


Kiitos Innoluxille upeasta tilaisuudesta! 


11 kommenttia:

 1. Oli kiva treffata sinuakin nopsaan tuolla Innoluxilla... miksi sulla on kuvassa erinäköinen kakku, kuin mitä minulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin mukava nähdä sinua :) Arvaa miksi :D En ehtinyt ottamaan kuvaa siitä ekasta (paremman näköisestä) kakusta, onneksi pääsin sitä sentään maistamaan :)

   Poista
 2. Oi, ihastuin tuohon Pasilaan heti kanssa, olisipa ollut mukava tilaisuus. :) Toivottavasti ensi kuussa nähdään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin tosi kiva? Minäkin tykästyin tosi paljon. olis ollut mukava nähdä sua!!! No ens kuussa nähdään <3

   Poista
 3. Mua harmittaa, että monet kivat tapahtumat ja kutsut on pääkaupunkiseudulla. Olisi ollut niiiiin mukava käydä tuolla:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä Viivin kanssa :)
   Mutta kiva kun sinä pääsit osallistumaan! :)

   Poista
  2. No sanokaapa muuta. Lähes kaikki tapahtumat on tosiaan Helsingissä, eikä niihin ole mahdollisuutta osallistua. Kiva on saaa kutsuja, mutta harvoin sattuu olemaan kaupungissa juuri samaan aikaan. Tämä oli kerrankin tuuria :)

   Poista
 4. Samaten muakin harmittaa, että kaikki tapahtumat, joihin tulee kutsu, on Helsingissä. Tuo olisi ollut mielenkiintoinen tapahtuma käydä, ihania valaisimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mullekin ensimmäinen mihin pääsen, paitsi nuo Indiedaysin tapahtumat. Jatkossa näihin osallistuminen vaikeutuu vielä enemmän, mutta toivo elää, että edes johonkin joskus pääsee jatkossakin osallistumaan. innolux kyllä yllätti, valaisimet oli kerrassaan upeita!

   Poista
 5. Oli kiva nähdä :) Upeita valaisimia päästiin katsomaan. Hyvään saumaan tuli uusi valaisinkin, kun uuden kodin valaistusratkaisuja pitäisi muutenkin suunnitella.

  Ihanaa lomaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kiva nähdä! Ihan samaa mietin kun sain valaisimen, juuri tällaiselle onkin nyt tarvetta uudessa kodissa.

   Kiitos, me täällä nautitaan lämmöstä <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...