torstai 18. kesäkuuta 2015

Juhannuskukkia


Olen ihastellut kaikkien kauniita luonnonkukka-asetelmia ja valmistautumista juhannuksen viettoon. Kyllähän juhannus usein pitää sisällään kauniita luonnonkukkia, mökkiviikonlopun ystävien tai perheen kera, ehkä turkin heiton rantasaunan jälkeen, hyvää ruokaa ja myöhälle yöhön höpöttelyä. Mielukuvia on monia, mutta nuo tulee nyt ensimmäisenä itsellä mieleen.

Nyt oma otsikko kyllä johtaa harhaan, koska mietin juuri miksi en ole täällä käynyt poimimassa luonnonkukkia ja laittanut parveketta, keittiötä tai edes olohuoneen puolta juhannuskuntoon. Ehkä huomenna aamusella lähden neidin kanssa korjaamaan tilannetta, koska täälläkin kasvaa tosi kauniita luonnonkukkia. 


Näissä kuvissa on nyt kyllä vähemmän luonnonkukkia tai edes juhannuskukkia. Muistin yhtäkkiä leikkineeni kameralla juuri ennen viimeisten muuttolaatikoiden pakkaamista. Nimittäin keittiössä ollut neilikkakimppu oli vielä suht hyvässä kunnossa ja halusin siitä napata vielä muutaman kuvan ennen niiden nakkaamista roskiin. Muuttolaatikoihin oli jo sujahtanut kaikki meidän maljakot, joten pistin yksittäisiä kukkia Tine K:n facet tuikkukippoihin. Voisin kuvitella, että näinkin yksinkertainen astelma voisi toimia juhannuspöydässä. 


Muistan ottaneeni kuvat hyvinkin salaa, koska meillä oli älytön kiire saada kaikki tavarat pakattua ennen muuttoauton tuloa. Jäin kyllä verekseltään kiinni kamera kädessä heilumasta eli se siitä salaa kuvailusta. Mies tykkäsi ehkä kyttyrää, mutta antoi vaimon touhuilla omiaan sanomatta sanaakaan. Heh.
Nyt haluan toivottaa teille oikein ihanaa juhannusta
Nauttikaa, oli sää sitten mitä tahansa!20 kommenttia:

 1. Hyvin toimisi pikkumaljakotkin juhannuspöydässä joo :)

  Oikein ihanaa Juhannusta teidän perheelle <3 Ensi jussinakin ehtii mökkeillä, nyt saatte olla lämpimässä kun me täällä hytistään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo voisi olla aika kivan yksinkertaiset juhannuspöydässä, vaikka juuri niillä kesäkukilla :)

   Tosi tosi harmi kun siellä on edelleen koleaa. Kävin juuri kurkkimassa sääennustetta. Sunnuntaina näyttää jo lämpenevän eli ei sitä koskaan tiedä, jos vaikka säätiedotus menisikin ihan mönkään ja siellä olisikin lämpimämpää koko juhannuksen ajan. Peukut pystyyn :)

   Oikein ihanaa juhannusta myös teidn perheelle <3

   Poista
 2. Ihanaa juhannusta teille :)

  VastaaPoista
 3. Oikein ihanaa juhannusta sinne :).

  VastaaPoista
 4. Niin suloisilta näyttävät nuo neilikat noissa tuikkukipoissa! <3 Ihanaa juhannusta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minusta tuollainen yksinkertainen asetelma toimii kyllä aika kivasti.
   Mukavaa juhannusta teillekin <3

   Poista
 5. Mukavaa juhannusta sinne lämpimään !

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...