maanantai 22. kesäkuuta 2015

Lomakeittiö


Täällä sitä edelleen lomaillaan ja nautitaan lämmöstä. Huomaa, että heinäkuu lähestyy ja turisteja alkaa olemaan jo huomattavasti enemmän kuin tänne tullessa. Tänään lähdettiin autolla ajelemaan ja etsimään vähän toisenlaista rantaa. Löydettiin ihana hiekkaranta, joka oli pitkälle suhteellisen matalaa, joten lastenkin oli helppo kahlailla vedessä ja uida rannan tuntumassa. Meidän pojat ovat oppineet loman aikana uimaan, 2vee tietty omalla tyylillään kellukkeilla. Pienin onkin jo aika vesipeto, tekee laidalta kuperkeikkoja veteen, hyppii vähän väliä isoon altaaseen ja ui siellä muina miehinä. Alkuun oltiin ihan kauhuissaan, mutta nyt pystyy jo luottamaan kellukkeilla uimistaitoon ja siihen, että ei ole enää niin kiire itse juosta perässä altaaseen. Toki hän ei saa olla uimassa yksin, vaan aina aikuisen kanssa. Muutos tänne tuloon on kaikin puolin huikea, koska alkuun pienin ei pysynyt lasten altaassa yksin pystyssä tai uskaltanut mennä veteen mahalleen.


Sain useamman toiveen esitellä hieman enemmän asuntoa, missä me lomailemme. Siivouksen yhteydessä nappasin muutaman kuvan keittiöstä, joka on kyllä todella hyvä ja toimiva. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen tilan, joten tila on meillä luonnollisesti eniten käytössä. Tilasta pääsee myös parvekkeelle, josta olettekin nähnyt aikaisemmin kuvia.



Marmoritasot ovat kyllä niin unelmat käytössä. Niin helppo pitää puhtaana ja näyttää aina siistiltä. Ainoa miinus on hana, joka korkeuden vuoksi räiskii vettä liiankin isolle alueelle. Yksi mihin olen kyllä tykästynyt, on kaasuhella. Miten nopeasti sillä saa tehtyä ruokaa! En tiedä osaisinko kotiin kaasuhellaa laittaa, mutta ainakin täällä hella toimii moitteettomasti ja on mielestäni hyvä.


Ja näin jälkikäteen vasta huomasin meidän vaippasankarin alimmasta kuvasta. Sormet näkyy vähän kuvan vasemmassa alakulmassa ja uuninluukku paljastaa kenelle ne kuuluvat :)


Leppoisaa alkanutta viikkoa ja muistakaa osallistua käynnissä olevaan arvontaan!


20 kommenttia:

  1. Jo vain kelpaa tuossa köökissä kokkailla! Ihanan valoisa keittiö. Ja söpikset "kummitusjalat " kuvassa myös <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kelpaa ja täytyy myöntää, että apukokin roolissa on ollut kiva touhuilla. Miehen pöperöt on sen verran herkkua, että annan sen pysyä pääkokin virassa :D Niin hauska tuo pieni mies. Rakastaa tulla poseeraamaan kuviin <3

      Poista
  2. Oi vitsi, hulppea lomakeittiö teillä! <3

    VastaaPoista
  3. Kyllä kivitaso olisi vaan niin hyvä! Haaveissa vielä vain! Meillä induktio on kyllä myös niin nopee toiminnoiltaan etten meinaa ehtiä lihapakettia aukaista ku on jo kypsennyskuuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mullakin taitaa jäädä haavetasolle. Marmoritaso jossakin ihanan vaaleassa sävyssä olis kyllä ihan unelma, mutta hinta taitaa olla se pikkuinen este :D Induktioliesi on kyllä hyvä, onneksi seuraavassa asunnossa on sellainen <3

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Minustakin toimiva ja siisti, varsinkin kun sen jaksaa siivota :D

      Poista
  5. Kyllä teillä on siellä hyvät oltavat<3 Ihanalta näyttää lomakoti! Ja miten hienoa, että pikkuinenkin on innostunut vesileikeistä:)!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut kyllä tosi hyvä loma ja hyvät oltavat. Lomakoti täyttää kyllä kaikki vaatimukset :)
      Lapset ovat kyllä niin vesipetoja. Aamusta alkaen pitää päästä veteen :)

      Poista
  6. Tyylikäs keittiö! Varmasti kelpaa noin kivassa paikassa lomailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan kyllä viihdytty ja lomailtu rennolla otteella. Nautittu elämästä :)

      Poista
  7. Upean näköistä ja varmasti viihdytte hyvin. Olisin halunnut meille mustat kivitasot, nuo näyttävät todella tyylikkäältä.
    Mukavaa viikkoa sinne lämpöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustat kivitasot ovat kyllä upeat ja ne kestävät hyvin aikaa. Tuokin taso on kuin uusi, siinä ei näy mikään!
      Kiitos, me täällä vielä jonkin aikaa lomaillaan :)

      Poista
  8. Toimivan ja tyylikkään näköinen keittiö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just hyvän kokoinen, ei mitään liikaa. Yksinkertaisuus toimii hyvin :)

      Poista
  9. Harvoin sitä noin kivassa lainakeittiössä saa kokkailla. :) Hih, hyvä hyvä vaippasankari, kuva selvästi kaipasi hänen mielestään piristystä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, usein lomakeittiöt ulkomailla ja muuallakin on aika täynnä kaikkea tai hyvinkin koristeltuja. Tässä kyllä kelpaa kokkailla :) Muistin tuon hetken vasta myöhemmin, yllätys yllätys poika tuli kerjäämään keksejä kun äiti oli keittiössä :)

      Poista
  10. Upea lomakeittiö, kaikinpuolin ihastuttava, kyllä tuolla kelpaa kokkailla!
    Ihanaa loman jatkoa! <3

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...