keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Rannalla


Kyllä lomalla tosiaankin rentoutuu. Tuntuu, että aika katoaa ja päivistä ei ole tietoakaan. Lomasta on kulunut jo kaksi viikkoa ja olemme nauttineet ajasta kaikin siemauksin. Tänään on viimeinen ilta ystäväperheen kanssa, koska he lähtevät huomenna takaisin kotiin. Loma tulee jatkumaan yhtä aktiivisena kuin tähänkin saakka, vaikka meno varmasti vähän rauhoittuu kun lasten määrä puolittuu. Ei sillä ettenkö olisi nauttinut joka hetkestä ja tätä hälinää tulee ikävä.

Olemme uineet paljon ja aikaa on kulunut niin altaalla kuin rannalla. Rantapäivät ovat olleet kyllä suosittuja ja rannalla aika kulunut siivillä. Meidän keskimmäinen poju oppi uimaan ja pieninkin on jo paljon reippaampi vedessä. Lempipuuhiin kuuluukin vedessä kelluminen, jonka oppiminen on ollut pieni helpotus meille. Aikaisemmin jokainen kaatuminen on ollut pelottavaa ja nyt poju selkeästi nauttii vedessä olemisesta paljon aiempaa enemmän.


Tämä suloinen ravintola on aivan suosikkirantamme vieressä. Siitä olikin pakko napata useampi kuva kun kerrankin pöydät olivat hetken ajan tyhjillään. Nyt menen nauttimaan ystävien seurasta ja toivotan teillekin mukavaa iltaa!24 kommenttia:

 1. Onpa täydellisen näköistä! Ja mikä näkymä ja paikka lounastaa. Ihanaa loman jatkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla rannalla viihtyy. Se on pieni poukama, jonka vieressä tuo kiva ravintola on. Seillä on tullut jo pariin kertaan juurikin lounastettua. Kiitos, me vielä nautiskellaan tovi täällä :)

   Poista
 2. Ah, kuinka ihana paikka :) Hermo lepää jo kuvia katsoessa. Teillä ei varmaan ole yhtään ikävä tänne koleaan pohjolaan...

  Nauttikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä tullut ikävä, muuta kuin koiruutta <3 Sitä onkin aika kova ikävä! Toki kotiasioita miettii, mutta onneksi aika vähän :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia <3 <3 Varmasti niin ihanaa aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä on kyllä ollut tosi hyvä päätös. Onneksi tuli mahdollisuus hyödyntää kesäloma tälla tavalla :) Olispa vaan ollut ihanaa saada teidätkin tänne!

   Poista
 4. Aah, mitä kuvia!! <3 Ihanaa loman jatkoa teille! <3

  VastaaPoista
 5. Näyttää ja kuulostaa yhtä ihanalta! :) Ja tuo ravintola, oi! Jatkakaahan olostanne nauttimista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ollut tosi mukava loma ja ollaan nautittu. Nyt pienenkin oppi uimaan kellukkeilla, sitä onkin mukava seurailla kun edistysaskeleita tulee joka päivä :)

   Poista
 6. Ihania lomakuvia. Hyvää loman jatkoa.

  VastaaPoista
 7. Kyllä teidän kelpaa! :) Rentouttavaa loman jatkoa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Haaveet on joskus toteutettavissa <3

   Poista
 8. Ihania loma tunnelmia <3 ja kesän ja lämmön tunnelma, sitä täällä koto suomessa kaivataan ehdottomasti :)

  Mukavaa loman jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kumpa voisin edes hieman lämpöä lähettää sinnekin suunnalle. Uskon kyllä, että se hellekausi sieltä vielä tulee ja pian :)

   Kiitos <3

   Poista
 9. Mieletön paikka! Voi mä niin haluaisin nollaamaan ajatukset ja löhöämään rannalle meri-ilmaa haistellen :) Pientä matkakuumetta siis havaittavissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsisit toteuttamaan haaveet/kuumeen :) Loma tekee kyllä hyvää, ajatukset kyllä pakostakin nollaantuu.

   Poista
 10. Oioioi. Niin kauniin välkehtivää vettä. Niin ja lämmintä - täällä kaksitoista astetta ja vettä vaakatasossa :D

  Nauttikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...