tiistai 3. marraskuuta 2015

Viikonlopun juhlintaa


No nyt on taas blogiviikonloppu takana. Aikamoista juhlahulinaa ja paljon ihania ihmisiä. Ajelin tosiaan perjantaina Helsinkiin ja Idis ja Interiöörin Tanja olikin minua vastassa hotellihuoneessa iltapalan kera. Lauantaina suuntasimme isolla naisporukalla Indiedaysin Bloggers´ Inspiration Day -tapahtumaan. Päivä meni enimmäkseen kaikkien kanssa rupatellessa ja uusiin ihmisiin tutustuessa. 




Kuvien määrä jäi jälleen minimiin, mutta muutama otos kamerasta kuitenkin löytyi, vaikka luulin heiluvani kameran kanssa koko päivän. Sen verran monen kanssa jäin suustani kiinni ja aina joku pyysi johonkin, joten siinä vauhdissa kamera unohtui täysin. Taas kameran etupuolella käytiin kyllä ahkerasti. Aika moni meistä astuikin ulos omalta mukavuusalueeltaan ja uskaltautui vähän heittäytymään kuvattaviksi. Saa nähdä mitä kuvia sieltä on tulossa, onhan tämäkin otos Tanjasta ja minusta sen verran edustava :)


Ennen illan gaalaa hurautimme naisten kanssa taksilla Mintun mustaa -blogin Siljan luo, joka asuu upeassa loftissa (Siljan blogista löytyy ihania kuvia meidän kivasta illasta <3). Asunto hurmasti meidät täysin sisustusta myöten. Ja olihan meille järjestetty myös upeat tarjoiltavat, joita saimme siinä laittautuessa ja rupatellessa maistella. Ilta jatkui vielä gaalaan, jossa kaksi porukkamme lahjakasta naista palkittiin. Onnea vielä kerran Frida ja Giselda! Viikonloppu oli mitä mahtavin irtiotto arjesta. Sain tavata upeita blogisiskoja, joiden kanssa ei tunnu koskaan olevan tylsää. Tämä onkin ehdottomasti parasta tässä hommassa! Seuraavaa kertaa odotellessa ;)

Tämä ja ensi viikko ovat taas arjesta poikkeavia, olen nimittäin taas Kuortaneella. Juhlinnan jälkeen onkin ihan hyvä palata taas opiskelujen pariin. Suunnitelmissa on opiskella sen verran ahkerasti, että saan paperit kouraan ensi viikon lopulla. Blogi jatkaa minun opiskeluista huolimatta normaalia linjaansa. Kamera nimittäin suorastaan pursuaa kuvia, jotka haluan teille näyttää.


Kiitos vielä kerran kaikille ihanille leideille viikonlopun riennoista! Nähdään pian <3




20 kommenttia:

  1. Ihana oli tavata! Aivan huippupäivä oli ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä mukavaa tavata <3 Päivä oli mitä parhain!

      Poista
  2. Mua niin harmittaa kun en tullutkaan. Teillä on ollut ihan huippureissu taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis ollut niin ihanaa jos olisit päässyt tulemaan, mutta ensi kerralla sitten <3 Reissu oli kyllä mukava!

      Poista
  3. Oli kiva nähdä taas! Tsempit opintojen loppurutistukseen! ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin mukavaa taas nähdä!!! Kiitos <3 <3

      Poista
  4. Hah hah haa :D Nyt sitten jännittää vielä enemmän ne muut otokset! Hetkeksi jo unohdin, että meillä on niitä kakkula kuviakin tulossa. Vapise Leena Pahanen !

    Kaunis kiitos Laura viikonlopusta <3 Nähdään pian!

    VastaaPoista
  5. Ihanat naiset siellä pullot huulilla! Oli kyllä mahtavaa nähdä kaikkia jälleen kerran, malttamattomana odottelen jo ensi kevättä!

    VastaaPoista
  6. Oli kiva nähdä taas! :) Mukavaa alkanutta marraskuuta!

    VastaaPoista
  7. Olimme päässet Indiedaysin sivuille lauantaina :) ...Lasit päässä :) Haittaako, jos se kuva näkyy mun blogissa? Piti vielä tarkistaa...

    VastaaPoista
  8. Oli kiva nähä ja ens kerralla sit vesilinja ;D!!! Musmus!

    VastaaPoista
  9. Ihanaa oli ystävä rakas nähdä <3

    VastaaPoista
  10. Ihana kuva teistä(!), mutta hiukan olis voinut tiukentaa rajausta... ;)
    Tsemppiä loppurutistukseen. Toivottavasti pian nähdään <3

    VastaaPoista
  11. Oi jospa oisin saanut olla muukaanaaa.... :)

    VastaaPoista
  12. Jospa oisin saanut olla mukana... :) no ensi kertaan sitten!

    VastaaPoista
  13. Huippu rillikuva. Olipahan taas mahtavaa! Ensi kertaa odotellessa. <3

    VastaaPoista
  14. Upea viikonloppu oli kyllä kaikin puolin! <3 Aivan mahtava kuva teistä!! Ens miittiä odotellessa <3

    VastaaPoista
  15. Hei - oli kiva tutustua blogipäivillä "chilin merkeissä"! Bongasinkin jo viralliset Instru-kuvasi ;) Itse kirjoittelen tätä fengshui-aiheista blogia: myfengshuilife.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...