sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Kevättä kohti


Lomalla on aina ihanaa olla, mutta kyllä kotiinkin palaaminen tuntuu hyvältä! Loma oli kyllä ihana irtiotto arjesta, sai vapaasti nostaa jalat ylös, nautiskella lämmöstä, mutta myös ajoittaisista tihkusateista. Tuli syötyä aivan liikaa ja olo on nyt sen mukainen, mutta eipäs niitä jatkuvasti tarjolla olleita herkkuja voinut vastustella. Moni on jo ehtinyt kysellä matkastamme, joten lupasin avata matkaa enemmän kun pääsen kuvien kimppuun. 

Matka oli kaikin puolin onnistunut, mutta aivan viime metreillä tuli mutkia matkaan. Matkalaukut jäivät teille tietämättömille. Kaiken odottelun ja selvittelyn jälkeen jouduin hyppäämän junaan, jotta ehtisin aamuksi töihin. Olen siis nyt junassa matkalla kotiin ja yritän näpertää tekstiä kännykälle. Ei siis niin sujuvaa kuin luulisi.




Keväisempi sisustus on saapunut meidänkin kotiin. Ennen matkalle lähtöä kaivoin kaapeista vaaleanpunaisia tyynyliinoja ja yritin muutenkin vähän muuttaa ilmettä keväisemmäksi. Nyt kuitenkin sisällä sykkivä sisustusintoilija jo odottelee kotiin pääsyä, sillä tekisi mieli hujauttaa olohuone uuteen uskoon. En ehkä uskalla vielä taljoista luopua, mutta jotain kivaa ja uutta olisi mukava kehitellä.. Lisäksi odotan koti-iltoja takkatulen äärellä, kynttilöiden palaessa.


<3

19 kommenttia:

  1. Welcome home <3 Toivon mukaan ne laukutkin löytyvät pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 laukut tulivat hyvin nopeaa perästä, onneksi :)

      Poista
  2. Sama juttu täällä, vaaleanpunaiset tyynyt on päässyt sohvalle! Ihanaa, kun kevät tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleanpunainen on kyllä kaunis sävy, oon siitä kyllä tykännyt jo pitkään eikä suosio ole laantunut :)

      Poista
  3. Tervetuloa Suomeen <3 toivottavasti laukut löytyy pian ja arkeen paluu on muuten mukavaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 oli kyllä tosi ihana loma. Nyt pitäisi jo alkaa kaivamaan matkakuvia esille

      Poista
    2. Varmasti, insta kuvasi oli niin ihania, matka postausta odottelen kun ehdit :)

      Mukavaa laskiais tiistaita <3
      Tervetuloa kurkkimaan blogiin :)

      Poista
  4. Mulla myös olohuoneeseen tyynyjen päivitys olisi ajankohtainen. Odottelen kuukauden päässä häämöttävää Ikean reissua, josko sinne malttaisi odottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeaankin on varmasti tullut jo kaikkea ihanaa. En olekaan kurkkinut kevään uutuuksia :) pian pitää päästä sinne itsekin!

      Poista
  5. Toivotavasti pääsitte hyvin kotiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo päästiin tai mulla oli se helpoin osuus junalla :) muut matkas autolla...

      Poista
  6. Teillä on niin kaunista ja valoisaa. Ihanan hempeä tuo tyyny. Mahtaisikohan sopia meille? Taljat ja kynttilät sopivat mainiosti vielä helmikuuhun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kyllä tuollainen hempeän vaaleanpunainen sopii moneen kotiin. Teille erinomainen :) kynttilöitä polttelen vielä pitkälle kevääseen, mutta taljat toki kerään jossain vaiheessa pois. Mutta en vielä kun ulkona on pakkasta :)

      Poista
  7. Kuulostaa tosi kivalta teidän reissu. Matkalaukkuepisodi kuulostaa jokseenkin tutulta. Onneksi laukut yleensä aina löytyy ja perästä saapuvat. Mukavaa arkea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matka oli todella kiva! Nautittiin niin paljon ja pala sydänyä jäi taas sinne, heh! Laukut tulivat onneksi kotiin tosi nopeaa. Palvelu sen suhteen oli erinomaista :) ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  8. Toivottavasti laukut ovat jo löytäneet perille! Jään odottelemaan postausta matkastanne - niin upeita kuvia olet Instaan laittanut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukut saapuivat jo ma illalla. Vielä ne tosin täällä pyörivät nurkissa eli purkaminen on vähän jäänyt :D pitääpäs alkaa juttua matkasta tekemään!

      Poista
  9. Kaunista ja lämmin tunnelma. <3 Takka tuo oman fiiliksensä ja se on tässäkin osoitteessa tällä hetkellä ykköstoive. Ihanalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia! Takka on kyllä niin ihana ja se mitä kaivattiinkin. Edellisessä kodissa ei ollut ja omassa omakotitalossa se ei ollut hyvällä paikalla tai edes kovin käytännöllinen takka...

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...