sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Yksityiskohtia


Mietin täälläkin jokin aika sitten eteisessä olevan lipaston muutosta. Olen huomannut olevani maalausoperaatioiden kanssa mahtava suunnittelija, mutta toteukset kestääkin sitten aika kauan. Nyt kuitenkin löydin Indiskasta täydelliset nupit lipastolle ja päätös tehdä maalausprojekti sinetöitiin tällä ostoksella. Nyt on vain etsinnässä hiomakone, jotta pääsen vauhtiin projektin kanssa.


Nämä olivat minusta niin kauniit ja juuri täydelliset nupit! Saan näiden myötä ripauksen marokkohenkeä lipastoon :) Ostin näitä yhteensä kahdeksan, mutta kuvausleikkeihin otin mukaan nämä neljä yksilöä.


Saatiin naapurista ihana vanha liitutaulu, jossa on kaikkea kivaa lasten koululeikkeihin. Tämä oli kyllä kiva yllätys ja kovin mieleinen kaikille meidän lapsille. Sillä on tänään leikitty ahkerasti koulua. Pieninkin tykkää kovasti. Tämä laitetaan kyllä poikien huoneen seinälle heti kun ehditään. Oli pakko napata poikien huoneen siivouksen lomassa kuva kun pienin muru oli leikkipuuhissaTällaisia mietteitä tänään.

Muistakaa käydä osallistumassa kivaan Walldesignin arvontaan (klik)!


Mukavaa sunnuntaita!32 kommenttia:

 1. Kivat nupit. Mulla ollut myös ajatuksissa yhden lipaston uudistaminen. Pitäis vaan sopivan kokoiset ja kivan näköiset nupit löytyä (ja indiskaa ei tietenkään lähettyvillä), niin ja sitten sitä aloituksen virtaa kun jostain sais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuo projekti ollut mielessä jo pitkään. Ja nyt en voi enää perääntyä :) indiskassa nuo oli yllättävän edullisiakin moniin muihin kauppoihin verrattuna. Jos vaikka jostain löytäisit Indiskan. Joskus jotain edullisia tulee aina vastaan, ku muuten tuunaukselle tulee vähän liikaa hintaa... mullakin hiomakone uupuu ja ilman sitä työ on hiukan liian raskas.

   Poista
 2. Tsemiä maalausprojektiin. Nupit näyttää kauniilta ja liitutaulu on aivan suloinen :) Uskon että on varmasti lasten mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tykkään tuunailla kaikkea ja ennen kaikkea maalata mutta aloittamisen vaikeutta on selkeästi ilmoilla :) lapset olivat tuosta taulusta niin innoissaan. Meillä on kyllä huippu naapurit :)

   Poista
 3. Tosi kauniit nupit, kyllä tuollaiset inspiroi heti projektiin. Ja toi taulu, meillä taisi olla lapsena ihan samanlainen, se on söpö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja arvaat miksi innostuin niitä kuvailemaankin :) :) Nuita tuntuu olevan nyt taas usealla ja mukava saada lapsillekin huoneeseen tuo :)

   Poista
 4. Kauniit nupit, meilläkin on vaihdeltu nuppeja lipastoihin, ja on jopa laitettu seinällekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nupeilla saa kyllä ilmettä monestakin huonekalusta muutettua :) seinälle minäkin haaveilen laittavani vaikka mitä :) näyttää varmasti kivalta!!!

   Poista
 5. Kauniin nupit oot löytäny. :) Aina ku nään josaki putiikissa noita nuppeja tai koukkuja, tekis mieli ostaa niitä vaikkei ois tarvetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän sama juttu, niitä tulee aina ihasteltua. Nyt kauniit nupit ja suht edullinen hinta tekivät päätöksen mun puolesta :) :)

   Poista
 6. Tosi tyylikkäät nupit, siulla on kyllä mahtavan hyvä maku, kaiken suhteen! Vain uskomattoman kehittynyttä tyylisilmää omaava ihminen voi löytää tuollaiset!

  (Meillä on samanlaisia lipastojen vetiminä, hienot on! ;) Voisin vaihtaa Indiskan vetimet kdin jokaiseen mööpeliin.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinua!!! Sullakin täytyy olla mahtava maku ja pitääkin tulla kurkkimaan jos näen nuo nupit jossakin sun kuvassa :) indiskalla oli kyllä muitakin kauniita nuppeja :)

   Poista
 7. Onpa tosiaan kauniit nupit:)! Ihana odotella kuvia tuunatusta lipastosta! Ja tuo liitutaulu, vähänkös on hieno! Tykkäilen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti et joudu odottamaan liian kauan :D pakko saadase hiomakone jostakin, hyvähän sellainen olisi itselläkin olla kaikkiin projekteihin :)
   Tuo liitutaulu on kyllä kiva ja kätevä kun voi halutessa myöhemmin nuo puiset kehykset maalata jos keltainen ei enää iske :)

   Poista
 8. Hienot nupit! Voi miten odotan nyt näkeväni lipaston kokonaisuudessaan valmiina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saan siitä niin kauniin tehtyä kuin kuvittelen :D ainakin ajatuksissa...
   Haluttaa jo niin ryhtyä toimeen...

   Poista
 9. Kiva nähdä mikä on lopputulos. Ihanat nuo harmaat tähtiboxit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saan projektin pian käyntiin :)
   Nuo tähtiboxit on niin kivat!

   Poista
 10. Kauniit nupit. :) Minneköhän saisi itse suunniteltua vastaavia, hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mietin samaa aina kauniiden nuppien kanssa ja nyt on edessä monta lipasto projektia joten varmaan niihin alan kaikkiin laittamaan vähän tämän tyyppisiä nuppeja :)

   Poista
 11. Miten kauniit nupit ootkaan löytäny!! ♥ Ihanaa nähdä millanen on lopputulos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan niin tarttua tähän projektiin jo!!! Oi hiomakone missä olet :D

   Poista
 12. Tosi kauniit nupit olet löytänyt! Aurinkoista viikkoa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oikein ihanaa ja aurinkoista viikkoa teillekin Maria!

   Poista
 13. Blogissani olisi haaste sinulle, käy kurkkaamassa kun ennätät :)

  VastaaPoista
 14. Tulin vasta vierailulle ja jään kyllä lukijaksi ihanaan blogiisi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne ja tosi ihana kun jäät vielä lukijaksikin :) Tervetuloa!

   Poista
 15. Kylläpä on kauniit nupit! <3 Mulla odottaa myös yks lipasto uusia nuppeja, sopivia ei ole vielä löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä viimein löysin mieleiset nupit, mutta edelleen hiomakone on hukassa. Toivottavasti tulis eteen pian :) En millään haluais nyt ostaa omaa, vaikka jossakin vaiheessa sellaisen ehdottomasti haluaisinkin meille :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...