lauantai 14. maaliskuuta 2015

Haastetta ja kahvia




Kävin läpi blogin luonnoksia ja siellä olevia haasteita. Huomasin, että minulla on jäänyt useisiin haasteisiin vastaamatta ja nyt ajattelin ottaa itseä niskasta kiinni ja toteutella näitä. Tässä yksi kiva lyhyt haaste, jonka sain ihanalta Heliltä Valkoista Harmoniaa -blogista. Haasteeseen kuului liuta sääntöjä, mutta jätin niistä nyt osan toteuttamatta. Syy tähän on, että tämä haaste on kiertänyt blogeissa noin vuosi sitten eli aihetta uusintakierrokselle ei varmaankaan ole. Päätin nyt vastailla Helin antamiin aiheisiin omaan vapaaseen tyyliin.


1) rakkain muisto
Voi niitä onkin ollut jo monen monta, mutta rakkaimmat niistä ovat ehdottomasti lasten syntymät ja meidän häät.

2) rakkain esine
Voi apua... ei ainakaan heti tule mieleen, että mikä on kaikista rakkain esine. Luulen, että en tule koskaan luopumaan tietyistä isovanhemmiltani saamista esineistä. Niissä on paljon rakkaita muistoja.

3) sisustushaaveet
Ja niin kuin varmaan moni tietääkin, näitä minulta löytyy. Tällä hetkellä haaveilen uudesta sohvasta, yllätys yllätys matosta, parista lampusta... lista on aika pitkä. Isoimpana haaveena on sisustaa oma talo, kunhan sellainen taas joskus omistetaan. Sitä ennen sisustelen tätä kotia.

4) vapaa-ajanvietto
Vapaa-aikana me touhuillaan kaikkea kivaa perheenä ja jos mies on iltaisin tai viikonlopuisin työreissussa, me vietetään aikaa ystävien kanssa, toki useat arki-illat menee ihan lasten harrastusten parissa. Meillä on harvoin ihan vain päivää, jolloin ei ole mitään suunnitelmia. Rakastan järjestää ystävien ja ihan vain perheen kesken erilaisia retkiä, juhlia, piknik-reissuja tai jotain pientä arjesta poikkeavaa. 

5) kotisi epäkohdat (mielenkiintoista nähdä löydättekö näitä!)
Hmm... Tämä väliaikainen koti on minusta tosi kiva, vaikka se ei olekaan ihan meidän tyylillä laitettu. Jos olisin itse suunnitellut tämän, olisin ainakin tehnyt keittiön ja pesuhuoneet toisella tavalla. En myöskään olisi laittanut seiniin kyseistä tapettia, mitä meiltä löytyy useammaltakin seinältä. Mutta kuten sanoin, tämä on kuitenkin kiva koti.


Asiasta toiseen. Käytiin tänään katsomassa lentopallon Play Offeja. Oli niin mukava päästä kunnon puolivälierien tunnelmaan. Aurinkoinen kevätsää hieman verotti katsojamäärässä, mutta tunnelmaan se ei kuitenkaan vaikuttanut. 

Nappasin viikolla pari kahvikuvaa. Minusta alkaa hiljalleen tulla aika kova kahvittelija... toki edelleen mennään ihan noilla makukahveilla :)


Aurinkoista viikonlopun jatkoa!


12 kommenttia:

  1. Melkein jo haluttaa alkaa kahvin juojaksi kun katsoo sinun kuvia ;) Minusta näitä haasteita on muuten kiva lukea, ihan kaikenlaisia :) Hauskaa lauantai-iltaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti vihdoin ottaa taas itseä niskasta kiinni ja aloittaa näiden toteuttaminen. Ne vaan välillä unohtuu tuonne luonnoksiin :) Nuo makukahvit on kyllä niin vieneet minut mennessään :)

      Poista
  2. Oi oi, pitäispä meidänkin etsiytyä jonnekin lentopallopeliin! Viime keväänä käytiin Kuusamossa naisten matseja katsomassa, ja mikä tunnelma niissä totta tosiaan onkaan! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lentopallopelit on kyllä niin mukavia, sen verran tapahtuu jo nopeassa ajassa, ettei ehdi kyllästyä. Miestensarja alkaa olla jo niin tasokas, että pelitkin on sen mukaisia. Tykkään kovasti :) Kannattaa ehdottomasti suunnata peleihin... eikös Kuopio ole lähellä, siellähän on kaks miesten joukkuetta lähitienoolla jotka ovat molemmat näissä peleissä mukana :)

      Poista
  3. Ihania kahvikuvia ja kiva haaste:)

    VastaaPoista
  4. Haasteet on kivoja ja itekki pyrin kaikkiin aina vastaan :) Itekki on kokeillut monen moista kahvimakua, mutta musta kahvi vie voiton ja aamu ei lähde kyllä käyntiin jos ei ole pari motillista vetänyt alas. Meillä vanhin tyttö harrastaa lentopalloa ja pelejä tulee mahdollisimman paljon aina paikan päällä katottua, jos ei ole jossain kauempana. Ite kuuluun niihin kova äänisiin kannattajiin ja sitä on niin ite mukana siinä pelissä ko oma lapsi pelaa. Laji vie mennessä. Ensi viikonloppuna onkin Rovaniemellä pelit, joten sinne isolla huutosakilla mennään.
    Nyt kattoon toisen tytön jalkapallo turnausta eli urheiluvoittoiset viikonloput täältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin alkaa tulla ääntä ihan eri tavalla kauden loppua kohden... Lentopallo on ainoa laji, jota käyn säännöllisesti seuraamassa livenä ja se on kyllä niin vienyt mennessään. Toki siellä pelaakin jo moni tuttu, jota kannustaa :)

      Rovaniemellä onkin hyvä lentopallokulttuuri, harmi, ettei miestenjoukkue ole pärjännyt tänä vuonna, mutta Wovo sitäkin paremmin :) On varmasti mukavaa päästä omia lapsia kannustamaan, sitä aikaa itsekin odottelen <3

      Poista
  5. Jännä juttu, minä olen ollut koko aikuisikäni kahvin juoja, mutta makukahvit ei mene alas ollenkaan. Peruskahvia se olla pitää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh... ymmärrän toisaalta hyvin, koska et ole ainoa joka sanoo samaa. Minulla se peruskahvi taas on oma haaste, maidon ja sokerin kanssa maistuu kyllä hyvin, mutta mustana ei millään :)

      Poista
  6. Mie en pysty juomaan kahvia, kun vatsa menee sekaisin, mutta kahvissa on ihana tuoksu :) Tärkeiden kanssa vietetty yhteinen aika on ihanaa, niitä muistojen määrää :)

    VastaaPoista
  7. Ihania vastauksia haasteesta <3
    Mukavaa viikkoa..

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...