keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Roskalavalta


Tähän sitä on tultu, kaivelen roskalavoilta huonekaluja... Ajeltiin lasten kanssa yksi päivä neidin tanssitreenien jälkeen yhden kaupan ohi ja näin pihalla roskalavan täynnä tavaraa ja yksi tavara kiinnitti heti huomioni. Lavan päällimmäisenä keikkui puinen hylly, joka näytti päällisin puolin olevan ehjä ja tukeva. Liikkeen kauppias kolisteli oven takana ja kävin kysymässä onko lasti menossa kaatopaikalle ja saanko pelastaa hyllyn. Sainhan minä ja niinhän minä tein. Yksi jaloista olikin mennyt poikki, mutta se ei haittaa. Jalat on nyt sahattu matalammiksi ja hylly odottaa maalia pintaansa. Itseasiassa aloitin jo valkoisella maalaamisen, mutta aloin vielä miettimään olisiko hylly kuitenkin parempi mustana...? Jos tästä vaikka tekisi jossain vaiheessa kenkähyllyn. Nämä on niitä elämän vaikeita kysymyksiä, heh.


Turtlesitkin viihtyy kätevästi vanhassa mandariinilaatikossa :)Vähän on poikien huone muuten muuttunut kuvien ottamisesta. Hyllyprojekti vaan ei ole edennyt maalaamisen suhteen, joten nyt pitäis viimein päättää hyllyn väri ettei tästä tule mitään ikuisuus projektia :)

Mitäs mieltä olette, musta vai valkoinen?


Laura

34 kommenttia:

 1. Hyvän löydön olet tehnyt :) Minä maalaisin kyllä valkoiseksi. Mutta epäilemättä mustakin voi näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli pakko napata mukaan, koska tällaiselle hyllyllle löytyy helposti tarvetta. Valkoinen ja musta on kyllä molemmat niin hyvät värit...

   Poista
 2. Vaikea valinta mutta varmaan valkoinen veisi voiton. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Aina pähkin näitä samoja. Joidenkin kohdalla tiedän heti sävyn ja sit jonkun tällaisen kohdalla jään pähkimään, heh!

   Poista
 3. Nyt pistit pahan!! Tällä hetkellä kallistuisin mustan puoleen, mutta ehkä jokin aika sitten olisin valinnut valkoisen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin paha? kyseessä ku on kuitenkin vain tuollainen löytö ja silti pähkin asiaa :)

   Poista
 4. Molemmat tosi hyviä vaihtoehtoja, mutta valkoinen parempi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen olis kyllä helpompi vaihtoehto ja varmasti menis sit missä vaan.

   Poista
 5. Hyvä löytö - ja valkoinen olisi minun valintani - mutta se johtuu siitä, että minulla on viha/rakkaussuhde mustiin kalusteisiin; niissä kun näkyy pöly ihan liian hyvin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta, että mustassa näkyy pöly todella hyvin. Mutta musta silti olis aika kiva... valkoinen kyllä se varma valinta.

   Poista
 6. Hieno löytö!

  Roskalavat kunniaan! Tai lähes roskalavat, paikallisella fb-kirppiksellämme oli tarjolla ennen roskalavalle vientiä kaksi muuramen kolmonen -lipastoa, ihan ilmaiseksi. Arvaappa vaan löysikö ne tiensä meidän kotiin ;)

  Maalaisin ehkä valkoiseksi, mutta mun musta kausi onkin ohitse sisustamisessa, harmaa ja valkoinen iskee täysillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi mitä löytöjä sinä oot tehnyt!!!! Nuo ottasin heti meillekin!

   Mulla on nyt vähän tuo musta pahasti päällä vaikka muistan niin hyvin inhonneeni sitä todella kauan... jotain patoitumia omasta lapsuudesta :) Harmaa on on kyllä niin kaunis <3

   Poista
 7. Hieno löytö, kannattaa siis pitää sisustajan silmät avoinna missä tahansa matkalla onkaan ;) Minulla oli työhuoseessa aika samanmoinen hylly, hieman korkeampi ja mustana! Tykkäsin siitä kyllä kovin, mutta siinä näkyy kaikki pöly tosi nopeasti. Mulla se oli kyllä ompeluhuoneessa, että kangaspölyä vielä enempi. Ja sit siihen tuli aika nopeasti puisista laatikoista sellaisia hankausjälkiä. Huone on myös tosi pieni ja heti kun hyllyn vei pois ja toi valkoista sisään, tuntui huonekin isommalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa todellakin pitää silmät auki... arvaa vaan oliko siellä kaikkea muutakin kivaa, mutta autoon ei mahtunut muuta. Lapsikin piti kuitenkin veilä mahduttaa autoon :) Ehkä valkoinen on kyllä tuon perusteella parempi vaihtoehto. Ja kun tässä tuo pinta on vielä aika karhea eli pölyjen pyyhintä ei oo helppoa. Pitää varmaan imuroida... Kiitti vinkistä!!!

   Poista
 8. Valkoinen on aina varma valinta, MUTTA hylly on niin ilmava ettei mustanakaan varmaan näyttäisi liian raskaalta. Räväytä ja maalaa mustaksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloin juuri kääntymään valkoisen puolelle, vaikka toki tuo musta vielä kiinnostaisi :)

   Poista
 9. Hyvä löytö! Kallistuisin ehkä mustaan nyt kun olen mustaa alkanut omaksikin yllätykseksi fanittaa. Mutta toisaalta valkoisen päälle on helpompi maalata jos tuleekin toisiin aatoksiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyy siis muitakin joita musta kiinnostaa :) Valkoinen olis varmaan varmempi jos haluaa maalata uudelleen jossain vaiheessa.

   Poista
 10. Hyvin pelastettu! Värin valitsisin käyttötarkoituksen mukaan. Kenkähyllyn laittaisin ehdottomasti mustaksi niin kaikki rapa ei heti näy niin selvästi. Lastenhuoneessa väri voisi olla vaaleampi, vaikkapa se valkoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko oli pelastaa... voi sitten huoletta laittaa kiertoon jos en tykkääkään enää. Ehkä siis nyt valkoinen ja jos joskus mieli muuttuu niin sitten maalaan mustaksi...?

   Poista
 11. Roskislöydöt ovat niin parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Vielä kun tietäis missä päin voisin käydä kurkkimassa roskiksia enemmänkin, heh...

   Poista
 12. Hyvä pelastus ♥. Värivalintani olisi tummanharmaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! tummanharmaa olis muuten kans tosi hyvä tai harmaa kuin harmaa!

   Poista
 13. Hyvä bongaus, Laura! Värivalintani olisi valkoinen tai vaaleanharmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En ollut jotenkin nyt edes harmaata ajatellut ja se olis kans kyllä tosi kiva.

   Poista
 14. Oivallista! Tukeva ja kaunis hyllykkö. Ehdottomasti ei kaatikselle, vaan teille, ja vaaleanharmaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) No ehdottomasti ei kaatikselle! Sinne menevät tavarat vois muutenkin vähentyä! Vaaleanharmaa olis kyllä myös tosi kiva... sitä vois löytyä kotoakin...

   Poista
 15. Olipas huippu löytö! Valkoinen tai vaaleanharmaa kuulostaa kyllä tosi ihanilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voih, tuo vaaleanharmaa alkoi myös kyllä kiinnostamaan.

   Poista
 16. Tosi kiva löytö. Mä pähkäilen vähän samankaltaisen ongelman parissa. Meillä on nimittäin varastossa aiemmin tytön huoneessa majaillut Lundia-tyylinen hylly, jonka joskus maalasin valkoiseksi. Nyt oon miettinyt sen maalaamista mustaksi ja ottamista takaisin käyttöön. Täytyis vaan keksiä sopiva paikka jostain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tiedän että ainakin Lundian hylly näyttää kivalta mustana. Ota vaan ihmeessä käyttöön vaikka ihan valkoisena mikä se nyt on. Tai maalaa uusiksi... eikö olekin vaikeaa tehdä näin yksinkertaisia päätöksiä :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...