lauantai 7. maaliskuuta 2015

Kylmä vs. kuuma


Olen kova palelemaan ja rakastan kääriytyä erilaisiin viltteihin ja peittoihin. Usein huomaan etsiväni lämmintä fleecetakkia ja ehkä jopa villasukkia. Lisäisin mielelläni kotona lämpötilaa, mutta se ei ole mahdollista eikä edes järkevää rahallisesti. Mieheni on minun vastakohta. Kulkee kesät talvet t-paidassa ja harvoin laittaa talvellakaan takin alle mitään pitkähihaista. Pitkälle syksyyn miehen jalassa näkyy sandaalit ja ehkä jopa shortsit.  


Kotona olemme löytäneet sopivan lämpötilan, joka sopii molemmille. Tosin osittain tuntuu, että olen tainnut jo tottuakin viileämpään. Nukkuessa samainen ongelma vaivasi pitkään, toisella oli hiki ja toinen paleli. Nyt asia on ratkennut hyvillä pellavalakanoilla, jotka sopivat hyvin molemmille. Lisäksi olen hankkinut itselleni untuvapeiton, joka on ollut kyllä unelma.


Olen niin ihastunut näihin Ooh noon upeisiin lakanoihin, jotka näyttävät hyviltä ja tuntuvat hyviltä. Tykkään!

Nyt suunnataan vihdoin vanhoille kotikonnuille tapaamaan ystäviä. Samalla vien neidin yökylään ystävän luo ja haen pojulle kaverin meille yökylään. Mukava ilta siis tiedossa.



Oikein ihanaa lauantaita!


Laura




*Postaus toteutettu yhteistyössä Ooh noon kanssa


34 kommenttia:

  1. Kuulostaapas tutulta...miehellä on joku oma sisäinen patteri ja minulla tuppaa palelemaan tuon tuostakin. Mulla on untuvatäkki ja miehellä ohuempi. Pellavaiset täkkipussit ovat sopineet molemmille tosi hyvin, meillä on nyt 1,5 käytetty lähes pelkästään niitä. Olisi niin mukava ostaa sellainen tuplatäkki ja siihen pellavainen päällinen, mutta ei toimi tällä kuumakalle-vilukissa systeemillä :D Harmi!

    Mukavaa lauantaita sinnekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa kuulla etten ole ainoa tai me ei olla ainoita :) tuntuu olevan yleinen ongelma. Mun mies ei voi ottaa pellavapeitto, koska on sille allerginen. Mun peitto ei sitä onneksi häiritse jostain kumman syystä. Tuolatäkko pellavapäällisellä olisi kyllä ihana ja se vois hyvin toimia päiväpeittonakin!

      Poista
  2. Ihanan seesteiset, kauniit ja rauhalliset kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Sike, makuuhuoneessa saakin vallita rauhallinen ja seesteinen tunnelma <3

      Poista
  3. Kauniita kuvia <3 täällä on toinen vilukissa! Aina liki palelee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija <3 vilukissana olo ei oo aina kivaa, mutta onneksi hyvillä varusteilla pärjää :)

      Poista
  4. Sama kuvio meilläkin, tuntuvat miehet olevan oikein kuumakalleja.. :) ja hei todella ihana kuva, jäin tarkastelemaan sitä pitkäksi aikaa.. Kaikki kohdillaan! Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet tosiaan näiden kommenttien perusteella ainakin tuntuvat olevan kuumskalleja :) voi kiitos kuvakommentista! Välillä on kiva stailata makkaria :) Mukavaa alkavaa viikkoa <3

      Poista
  5. Hih, kuulostaa aivan kuin meidän perheessä! :D Kauniit nuo lakanat ja pellava on lakanoissa(kin) ihana materiaali, itse olen myös täysin rakastunut pellavalakanohin.

    Kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, on siis muitakin joilla on aivan sama juttu. Välillä ihan naurattaa kun itseä palelee ja tietää, että toisella voi olla jopa kuuma :D pellavalakanat on kyllä minun mielestä todella hyviä ja ne sopii täydellisesti just meidänlaisille :) kauniitahan ne on myös <3

      Mukavaa alkavaa viikkoa <3

      Poista
  6. Minä tunnustaudun vilukissaksi, kesälläkin pidän pörrösukkia jalassa. :D Vaikka värjöttelen, en kestä sisällä kovin korkeaa sisälämpötilaa - tuntuu turhan ahdistavalta. Yöllä on ihana nukkua viileässä, kun on peiton alla pehmoisissa lämmöissä. :) Hauskaa oleilua kotikonnuilla, nauttikaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilukissa on kyllä just oikea sana. Oon kyllä nyt hiljalleen oppinut viileämpään kotona ja harvoin edes enää mietin koko asiaa. Passiivitalossa aurinko lämmittää mukavasti eli kohta voi jo lämmöt ottaa pois päältä :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Eikö olekin! Nämä on ihan mun lempparit <3

      Poista
  8. Meillä on kanssa yökylävieras täällä ja kaikilla on niin mukavaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yökyläilyt oli kyllä niin parasta lapsena ja mukava huomata, ettei se hohto ole mihinkään kadonnut vuosien varrella. Edelleen lapset nauttii tosi paljon :)

      Poista
  9. Minäkin olen vilukissa! Villasukat on jalassa AINA kun lämpömittari näyttää alle +20. Paksu vilatakki kuuluu myös päivittäiseen kotivaatetukseen.
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja ihanat lakanat!

      Poista
    2. Kuulostat minulta! Mulla on kans lähes aina villatakki tai fleecetakki päällä. Lämpösessä oleilu on paljon mukavampaa :)

      Poista
  10. Meillä samoin -minä vilukissa ja mies kuumaverinen :)
    Mukavaa lauantaita ja halauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hauska, että tuntuu oleva enemmän sääntö kuin poikkeus :) me naiset ollaan ilmeisesti helpommin palelevaa sorttia :)

      Ihanaa alkavaa viikkoa ja halauksia sinnekin <3

      Poista
  11. Nuo lakanat ovat aivan ihanat! Oh noonilla taitaa olla muutakin ihanaa. Täytyy käydä kurkkimassa. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  12. Kivitaloasukkaina täällä kammarissakin totuttu vilposaan ja tykätään. Villasukkaa ja filttiä kovasti käytössä :)

    VastaaPoista
  13. Oo, ihania :) Blogissani olisi muuten sinulle haaste tänään, ei mitenkään pakko tietenkään toteuttaa, mutta jos joskus kerkeät niin kiva :)
    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  14. Oo, ihania :) Blogissani olisi muuten sinulle haaste tänään, ei mitenkään pakko tietenkään toteuttaa, mutta jos joskus kerkeät niin kiva :)
    Ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
  15. Kolmas kerta ehkä toden sanoo. Tabletista on niin ihana yrittää tätä kommenttien kirjoittamista, kun pieni hipaisu väärän kohtaan vie eri sivulle ja niin on kommentti kadonnut.

    Mutta siis sama juttu täällä. Mies t-paidassa, minä vilttien alla. Tokihan viltteihin ja aamutakkeihin on aika ihana kääriytyä. :)

    Tosi kivannäköiset nuo ohnoon pellavalakanat. Niitä varmaan saattaisi olla juniorikoossakin? Täytyypä käydä tutkimassa, kun pojalle olen etsiskellyt kivoja pellavalakanoita. :)

    VastaaPoista
  16. Muakin palelee aina muuten, mutta siitä tykkään että makkarissa saa olla lähes kylmä - ai että miten nautinnollista on silloin kunnolla kääriytyä peiton sisään :) Ihanat nuo teidãn lakanat!

    Hyvää naistenpäivää <3

    VastaaPoista
  17. Eikä! Meillä on aivan sama!! Mä nukun muhkean untuvapeiton alla ja mies pelkällä pussilakanalla...Tosin meillä on pientä naljailua kodinkin lämmöstä, vähänkin kun ilman kylmenee ni käännän lämmöt kaakkoon ja mies jupisten pienentelee niitä. :D:D Pitäisi kyllä meillekin ostaa nuo pellavalakanat, niistä on niin paljon kuullut kehuja. :)

    VastaaPoista
  18. Meillä on just toi sama kuvio. Mä palelen kesät talvet ja muu perhe kulkee vähissä vaatteissa.
    Tosi kauniit lakanat. Tuntuu, että nykyään ihania lakanoita on niin paljon, että on lähes mahdotonta olla sortumatta uusiin. Yritän pitää määrän minimissä, kun vihdoinkin oon saanut karsittua ylimääräisiä pois. Ehkä sitä kuitenkin yhdet vois vielä hankkia :)

    VastaaPoista
  19. Sama virsi täällä. Mies ja nuorin tyttö ovat sellaisia kuuma Kalleja ja mie ja vanhin tyttö vilukissoja. Pellava petivaatteet ovat kyllä ihanat ja haavessa olis itelle untuvatäkki. Mies on allerginen, vissiin voi vieressä nukkua vaikka ite nukun untuvassa :), ettei aamulla ole käynyt köpelösti ko herään. Ite pyörin melkein talvet kesät villasukat jalassa ja kerrospukeutumista tulee sisälläkin harrastettua :).
    Villukissa täältä :)

    VastaaPoista
  20. Minulla ei kyllä toimi tuo Ooh Noon linkki. Mikähän on kyseisen kaupan osoite?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei... Se on www.ooh-noo.com
      Pitääkin korjata se tuohon jos linkki ei toimi.

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...