maanantai 9. maaliskuuta 2015

Sisustusinto ja pieni matto


Tiedätkö ilmiön, joka tulee usein keväisin? Tekee mieli laittaa kotia, vaihtaa järjestystä, laittaa tavaraa kiertoon ja ehkä ehostaa kotia pienillä jutuilla. Ja tietysti haaveilla niistä isommista. Sellaista on täällä liikenteessä. Olen kuitenkin todella huono vaihtamaan järjestystä, vaikka kovasti tekisikin mieli. Huomaan suunnittelevani sitä useinkin, mutta toteutus onkin ihan eri asia. Olohuoneen malli, koko ja kalusteet tuovat oman haasteensa järjestyksen vaihtamiselle, mutta ne ovat vain yksi huono selitys sille miksi en ole saanut mitään aikaiseksi. Ja jos totta puhutaan, tuo sisustukseen niin hyvin sopiva telkkari vaikeuttaa minun suunnitelman toteuttamista. Kuulin jonkun sanovan sen paikan olevan tuossa, paraatipaikalla :)

Asia jää siis vielä hautumaan... ja sillä välin keskityn vähän pienempiin juttuihin.
Yksi tuttava oli ostanut itselleen Annon pienen Kaarna räsymaton makuuhuoneeseensa (60x90). Koko oli kuitenkin väärä ja matto ei ollut löytänyt kodista muuta paikkaa. Sain mahdollisuuden ostaa maton meille edulliseen hintaan, enkä voinut jättää tarjousta käyttämättä. En ollut ihan varma mihin maton lopulta sijottaisin, mutta tiesin sen sopivan moneenkin paikkaan. Aika hyvin se sopii tuohon olohuoneen terassin oven eteen, johon sen nyt ensimmäisenä laitoin. Matto on kyllä minusta kaunis ja voisin hyvin kuvitella samanlaisen maton myös isompana meille.


Onko teillä sisustusinto nostanut enemmän päätään näin keväällä?


15 kommenttia:

 1. Sisustusinto alkaa oikeastaan nyt kevättä kohden itsellä laantumaan, mä suuntaan nokkani kohti pihaa ja siellä olevia projekteja :D Mulla on se syksy sellainen pahin sisustelukausi :)

  VastaaPoista
 2. Syksy ja kevät on molemmat kovia sisustuskausia :) on aivan ihana suunnitella kaikkea uutta :)

  Tuo matto on hieno :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä, sama into nostaa täällä päätään :) Ihana matto.

  VastaaPoista
 4. Todellakin sisustusinto nostaa päätään :) On ihan hirveä tunne kun jotain haluaisin keksiä mutta en tiedä mitä... Olohuoneeseen jotain keväistä mutta on aivan lukossa eikä osaa sanoa mikä olisi se jokin mitä olohuone kaipaa :/

  VastaaPoista
 5. Itessään oon kyllä huomannut, että joku into on. Lähinnä minin huoneen ja vaatehuoneen osalta :).

  VastaaPoista
 6. Kaunis matto, tykkään! :) Minulla on vähän kaksipiippuinen olo: toisaalta olisi intoa sisustamiseen, mutta kevään tullen on pari muuta projektia syönyt aikaa kodinlaitolta. Sitten pyörisivät jo kaikki pihahommatkin mielessä.. Tarvitsen lisää aikaaaaa! :)

  VastaaPoista
 7. Meillä on hihat heiluneet viime viikot lähinnä tuossa tavaran hävittämisessä. Kunhan kirpparirumba on saatu päätökseen, niin aion sortua shoppailemaan jotain pientä ja keväistä piristystä :)

  VastaaPoista
 8. Ihana matto <3 Kyllä täälläkin on into kasvanut. Eilen revittiin eteisestä peilikaappi pois ja nyt se ammottaa tyhjyyttään. Mitäs siihen tilalle??? Niin tälä kertaa se lähti nopeammin kun olin ajatellut. Yleensä muutoksia tehdessä uusi idea on jo kehiteltynä ja tarvittavat siihenkin hankittuna. Nyt minulla on vain tyhjä seinä =) Keväällä tulee kyllä into puuhailla tuolla puutarhassakin. Ei meinaa aika ja kädet riittää. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Suveliina!
   Meillä tehtiin sama projekti kuutisen vuotta sitte. Tilalle seiniin paneelit, niissä kaunis siniharmaa lakka päällä. Elloksesta tilasin kapean ristikko-ovisen kaapin, lisäksi naulakko ja kenkähylly sisustuskaupasta ostettuna. Valkoiseksi en halunnu paneelia maalata, koska seinä olisi nopiaa tummunu takeista lähtevän "lian" takia. Sitä en tiedä, että toimisko tapetti tuollaisessa tilassa, vai kuluisiko se kuinka rumaksi? Mutta tilaa tuli ainakin rutkasti lisää, kun se kaappihökötys vietiin pois.
   T:Katja

   Poista
 9. Kaunis matto! Kyllä täälläkin ideoita pyörisi mielessä useampia, mutta saa nähdä koska niitä saa toteutettua. Ainakin jotain pientä kevät freesausta täytyy tehdä. :)

  VastaaPoista
 10. Kyllä on. Verhoja pitää vaihtaa ja kaikkea muuta pientä. Huonekaluja tekisi mieli uusia ja vaihdella paikkoja.
  Mistä tuo senkki muuten on? Yks päivä katsoin jonkun sisustusliikkeen sivuja, jossa oli samanlainen kaappi myynnissä, mutta en ny muista putiikin nimeä.

  T:Katja

  VastaaPoista
 11. Minulla tuo kevätsorteeraus tulee yleensä auringon alkaessa paistaa aamuisin ja tulee tunne, että koti kaipaa jotain keveyttä ja raikasta.
  Siinä sitten tavarat vaihtavat paikkaa, jokin päätyy uuteen kotiin ja jotain uuttakin tulee hankittua. Juurikin ostin uudet verhot, joista postausta tulossa lähipäivinä blogin puolella :) Meilläkin on pieni Annon juuttimatto alakerran veskissä, joka pesutilojen yhteydessä. Tosi toimiva myös välillä vähän kosteassakin tilassa tuo juutti.

  VastaaPoista
 12. Täälläkin on melkoinen sisustusinto päällä ja kaappien kevätsiivous menellään. :) Nätti matto ja aivan ihana tuo kaappi. :)

  VastaaPoista
 13. Sievä matto :) Kova rymsteeräysinto täälläkin, mutta kalusteet jääkööt paikoilleen, pitää keksiä muuta sisusteltavaa!

  VastaaPoista
 14. Kaunis matto! Täälläkin on mielessä kova sisustusinto. Valitettavasti kroppa ei pysy mukana ja nyt lääkkeeksi määrätty lepoa.
  Sisustamisen lisäksi näin keväisin tekee mieli käydä kaikki kaapit läpi. Järjestellä ja laittaa pois tarpeettomat.

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...