torstai 5. maaliskuuta 2015

Turhat pois


Meidän pienessä työhuoneessa sijaitsee myös pieni vierasnurkkaus, jonne ostimme muuton yhteydessä Ikean löytölaarista edullisesti sängynrungon paksulla petauspatjalla. Sänky toimii siis sohvana ja samalla myös vieraspetinä. Huone on jäänyt kuitenkin pienelle käytölle työnurkkausta ja sohvaa lukuunottamatta, koska huoneessa on ollut ylimääräisenä iso tumman ruskea senkki, joka täytti huoneen aika hyvin. Viimein sain senkin myytyä ja vielä olisi jäljellä muutama myymättä jäänyt juttu, jonka jälkeen tilalle olisi kiva löytää vanha sirompi senkki tai jopa kaappi. Saa nähdä tuleeko sellaista koskaan vastaan vai jääkö se vain haaveeksi.

Vielä yksi työpäivä ja taas on edessä viikonloppu. Kumman nopeaa nämä päivät hurahtaa. Kevät on selkeästi tulossa kovaa vauhtia. Jotenkin hurjaa, että ulkona näkyy jo vihreää ja ilmeisesti tiedossa on myös aurinkoinen viikonloppu. Sitä siis odotellessa.


Laura

18 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköistä! Todellakin hurjaa vauhtia menevät päivät! Liekkö keväällä vaikutusta. Mukavaa alkavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) päivät menee ohan siivillä ja kevät tulee kyllä vauhdilla. On kyllä selkeästi edellä verrattuna aikaisempiin vuosiin. Oikein ihanaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Näyttää hyvältä :) Samaa itseasiassa eilen ajattelin, että ulkona on jo niin vihreää, lunta on enää ihan nimeksi vain (saisi sulaa jo kaikki pois kiireen vilkkaa ) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) niin jännä kun tosiaan nurmikot näyttää jo osassa paikoissa vihreiltä, liekö viime vuoden jäämiä vai mitä, mutta silti tuntuu jo keväisemmältä. Tosin se aurinko ei sit olekaan näyttäytynyt :/

   Poista
 3. Tänä vuonna ollaan vielä aikaisemmassa kevään kanssa kun viime vuonna, ihanaa :) nuo loput likaiset lumet saisi sulaa pois....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ollaan! Lumet on kyllä aika hyvin jo lähteneet ja ihana kun teitäkin putsaillaan jo enimmistö kivistä ja hiekoista :)

   Poista
 4. Tännekin vois paistaa jo aurinko pitkäst aikaa :). Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko vastata tähän näin pikaisesti :) täällä sataa vettä ja paljon, auringosta ei ole tietoakaan :D taisin katsoa (kuulla) sään pikkasen väärin!!

   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 5. Kaunis vierasnurkkaus!
  Viikot menevät hurjaa vauhtia ja kevät etenee. Täällä pääsivät golfin pelaajat jo viheriölle toissapäivänä! Nyt sataa vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Varmasti mahtavaa päästä talven jälkeen pelaileen. Hurjaa kyllä, että ollaan vasta maaliskuun alussa! No mutta voihan se takatalvi vielä yllättää, toivotaan parasta ettei näin tapahdu :) täälläkin on saranut vettä eli mun kuulemat/lukemat ennustukset meni kyllä mönkään. Eilen satoi kunnolla vettä ja välillä RÄNTÄÄ! :(

   Poista
 6. Ihana nurkkaus <3
  Aika vaan menee hurjaa vauhtia etiäpäin!! Uskomatonta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kevät tulee hurjalla vauhdilla, loistavaa. Kuulin jotain et pian etelässä olis jo +10 astetta. Ihanaa!!!

   Poista
 7. Turhat pois, se on todellakin ollut teema täälläkin! :) Päivät huristaa hirmu vauhtia ohi, ihmeellinen aika vuodesta tämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turhat todellakin pois! Välillä iskee laiskuus ja saamattomuus ja nurkkiin jää turhia tavaroita. Tumman ruskea lipasto oli meillä tosin myynnissä aika kauan torissa ja nyt sitten meni. Vielä kun sais itsestä kiinni ja alkaa loputkin myymään.

   Poista
 8. Ihanat tyynynpäälliset ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nuo Saana ja Olli -tuotteet on kyllä kauniita!

   Poista
 9. Onpas kiva nurkkaus! Tykkään tossa kuvassa kaikesta, ihan mun tyylinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kiva kuulla. Oma tyyli on selkeämpään suuntaan koko ajan ja tämä nurkkaus on kovasti minunkin mieleen :)

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...