lauantai 21. maaliskuuta 2015

Heti perään toinen tärkeimmistä


Kiitos ihanista viesteistä ja onnitteluista eiliseen postaukseen. Meidän neiti kiittää <3 ja äiti myös. 

Tänään meidän nuorin täytti 2 vuotta. Koko viikonloppu on siis yhtä synttärihumua. Tänään pidettiin neidin synttärikemut kavereille ja huomenna vielä jatketaan molempien lasten yhteissynttäreillä. Meidän keskimmäinen on ilmoittanut haluavansa täysin omat juhlat, joten heti pääsiäisen jälkeen jatketaan juhlintaa.


Sisustussaralla on ollut nyt hieman hiljaista. Mitä nyt tuollaisen kivan viherkasvin nappasin kaupasta mukaan vähän tuomaan uutta ilmettä olkkariin. Maton pähkimiset jatkuu edelleen ja olenkin tässä tullut siihen tulokseen, että mietin vielä asiaa hetken (keksin tälle monta syytä ja lopulta huomaan unohtavani koko mattoasian :) ). Mattojen hankinta taitaakin olla minulle ainainen kompastuskivi, koska valinnanvaikeus yllättää aina. Muutenhan me ollaan hyvin impulsiivisia. Auto ostetaan hyvin nopealla päätöksellä, aiemmat asunnot ollaan ostettu tai vuokrattu yhdeltä näkemältä, ollaan muutettu eri kaupunkeihinkin hyvin nopeilla päätöksillä, mutta tuo matto. En siis sano enää mitään :D Palaan asiaan kun olen hieman viisaampi.



Onhan se hurjaa, että tänään lapsille syntyi myös serkkutyttö! Ihana neiti oli kovasti odotettu ja toivottu eli mikä sen parempi synttärilahja meidän pienelle hurmurille. En kyllä malta odottaa, että pääsen nuuhkimaan pientä livenä ja taistelemaan ikuista vauvakuumetta vastaan <3 On ne vaan ihania. Eikä asiaa auta yhtään, että minun hyvä ystävä on ollut meillä kyläilemässä koko viikonlopun ja myös hänellä on masun kasvatusaika meneillään. 

Mutta loppuun täytyy torpata kaikki teidän ajatukset, ei... ei meille ole tulossa enää vauvoja. Saan onneksi ihailla ja pusutella niitä ihan tässä lähipiirissä ja vähän isompia kotona <3


Oikein ihanaa viikonlopun jatkoa!


18 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon kaikista juhlan aiheista! :) Tosi kivalta näyttää tuo kasvi pussissaan, se ei varmaan tullut kasvin mukana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 pussi on Uashmaman musta pestäväpaperipussi. Ohan loistavia kukille ja muuhun säilytykseen!

      Poista
  2. Oikein mukavia synttäri juhlia teille <3

    VastaaPoista
  3. Teillähän on varsinainen juhlakimara siellä :) Onnea myös tälle sankarille! Meilläkin on tässä maaliskuussa monen monet juhlapäivät...
    Leppoisaa sunnuntaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta! Aika hulabaloa kun kaikki lapset ovat syntyneet näin lähekkäin. Maaliskuu on kyllä kiireistä aikaa, liittyyköhän juhannus tähän mitenkään ;) leppoisaa viikkoa sinulle!

      Poista
  4. Ihania ilon aiheita teillä! Onnea kaikille sankareille & huippukivoja juhlia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Juhlat oli tosi mahtavat, lapsilla tuntui olevan tosi hauskaa :)

      Poista
  5. Oih, miten ihanan kuuloinen viikonloppu :). Onko sulla ikuinen vaavikuume? Oh no ...Eh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ei kai se ikuinen voi olla :) vauvat on vaan niin suloisia. Onneksi niitä saa nyt ihastella muilla ja jättää myös hoitovastuu sinne ;)

      Poista
  6. Meillä ois sama muutaman viikon päästä tiedossa, sillä lasten synttäreillä on 7 päivän väli, mutta samana viikonloppuna juhlitaan sitten kaikki alta pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monella tutulla tuntuu lasten synttärit olevan tosi lähekkäin. Jännä juttu! Onnea teidänkin lapsille!!!

      Poista
  7. Onpas olleet kivat synttärit ja kauniin raikkaita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Juhlat olivat kyllä onnistuneet, mutta onneksi jäljellä on enää pojun ja sitten tarvitsee näitä järjestää vasta vuoden päästä seuraavan kerran :D

      Poista
  8. Paljon onnea molemmille sankareillenne :-) Meillä vietetään tällä viikolla myös synttärijuhlia, ollaan saatu sopivasti lapset kahteen aikaan vuodesta niin tiiviissä ryppäissä, että vietellään juhlat 3+3. Nyt on siis keväisten juhlinnat, syksyllä sitten loput lapset :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde! Aika hauska sattuma, että myös isommissa lapsiperheissä on tätä samaa liikkeellä. Onnea siis kevään juhlijoille!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...