maanantai 30. marraskuuta 2015

Kiitospäivä


Niin se vaan on marraskuu lopuillaan ja huomenna lähdetään jo kiireen vilkkaa joulua kohti. Aamuihin saa varata hieman enemmän aikaan, jotta ehtii aamulla rauhassa katsomaan lasten kanssa kalenterit. Minulla on itseasiassa täällä pikainen kalenterin teko meneillään. Kalenteri alkaa onneksi olla kohta kasassa, mutta olisihan tuon voinut tehdä hieman aikaisemmin valmiiksi.




Vietimme viime viikolla Thanksgiving -iltaa perheen kesken. Mies on jo luonut pienen perinteen juhlistaen jenkkien tapaan kiitospäivää. Ruoka oli todella hyvää, vaikka suomalaisille vaahtokarkkien käyttäminen ruoassa voi tuntua alkuun aika oudolta.

Mies on muuten alkanut ihan tosissaan miettimään oman ruokablogin perustamista. Itse ainakin kannatan asiaa. Ideoitahan tuolta mieheltä ei tunnu loppuvan, joten reseptien ja ideoiden jakaminen omilla sivuilla ei olisi yhtään huonompi juttu. Miltä tämä teistä kuulostaa?


Tällaisen pikaisen postauksen jälkeen on pakko lähteä jatkamaan kalenterin tekemistä. Toivottavasti saan sen pian valmiiksi :)

14 kommenttia:

  1. Wau, ihan mahtavaa että miehesi miettii blogin perustamista! Ei muuta kuin blogi pystyyn :)
    Meillä oli tonttu tuonut joulukalenteriin lapsille pienet yllätykset ja tyttö tuumas aamulla että tämä pussi tuoksuu ihan tontulta :D Kuulema takan luukusta hiippaillut sisään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on se sitä jo tässä hetken pohtinut :) Välillä se ei ole yhtään innostunut minun bloggaamisesta, vaikka tämä oli alunperin hänen idea :) :) Nyt on sitten jonkin aikaa pohtinut oman perustamista. Saa siis nähdä miten sen projektin käy :)

      Meillä lapset totesi aamulla, että `äiti, tuo ei ole kyllä yhtään tontun näköinen joulukalenteri, vaan äidin`, oikein meni, en voinut huijata :D

      Poista
  2. Hih ;) Kuulostaa ihan minulta, kun kalenterin teko ja täyttö jää aina viimeiseen iltaan/yöhön :D Mutta parempi myöhään....

    Ja mahtava perinne tuo kiitospäivän perheillallinen. Pitäisi tosiaan ottaa itsekin oppia Jenkkien tärkeästä päivästä ja tehdä siitä perinne myös tänne :).

    Ihanaa alkanutta joulukuuta Laura <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ihanaa kuulla jonkun muunkin olevan matti myöhänen... mulla menee kyllä aina kaikki ihan viime tippaan :)

      Joo tuosta kiitospäivän illallisesta on tullut ihana perinne. Aikaisemmin meidän kans oli vielä jenkkejä syömässä tai muita ystäviä, mut tänä vuonna oltiin ihan perheen kesken :)

      Ihanaa alkanutta joulukuuta sullekin!

      Poista
  3. Oispa mahtava juttu tuo ruokablogin perustaminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oliskin... mies osaa kyllä kokata ja vois antaa omanlaisia vinkkejä muillekin :)

      Poista
  4. Meillä juhlistettiin myös kiitospäivää pienimuotoisesti. Olen niin jouluihminen, että varmaan vahvistuu tuo perinteeksi vielä. ;)
    Ihanat kuvat ja näyttääpä herkulliselta, perheen yhteiset päivälliset ovat tärkeää aikaa. <3 Kivaa joulukuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että teilläkin <3 Tuntuu ettei koskaan ole liikaa noita kivoja päiviä, jolloin luvan kanssa saa juhlistella :)
      Ruoka oli kyllä herkullista ja lapsetkin tykkäsivät :) Kivaa joulukuun alkua myös sulle <3

      Poista
  5. Ihana kattaus ja vaahtokarkit ruoassa kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Ehdottomasti blogia vaan työnalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo vaahtokarkit ilmeisesti kuuluu tuohon ja hyvältähän ne maistuikin tuossa bataatin höysteenä :) Pitää vinkata, että muutkin kannustaa blogin perustamiseen :)

      Poista
  6. Oi meillä meni ohi koko Thanksgiving, vaikka oli tarkoitus perheen kanssa juhlia :D No ens vuonna uudet kujeet, hihii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nou hätä, kyllähän noita päiviä vielä tulee, että voi juhlistella perheen kesken. Vaikka jo huomenna ja tietenkin sunnuntaina <3

      Poista
  7. Kannatan ehdottomasti ruokablogia ;)

    Siiri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla, että oot kans tuota mieltä <3 Laitetaanpas herralle viestiä asiasta :)

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...