sunnuntai 28. helmikuuta 2016

EUKALYPTYS

Piipahdin eilen pikaisesti kukkakaupassa metsästämässä magnolian oksaa, mutta turhaan. Oksia kyllä löytyi, mutta myyjä kertoi niiden olevan tänä vuonna todella huonoja. Luultavasti nuput eivät tule koskaan aukeamaan. Pettyneenä olin jo lähdössä liikkeestä ulos, kunnes tajusin kysellä magnolian tilalle eukalyptyksen oksia. Nämä kauniit vihreät oksat kuuluvat myös lemppareihini, joten lähdin kukkakaupasta onnellisen ulos kahden oksan kanssa.

Onnessani olen nyt näitä ihastellut olohuoneen lipaston päällä. Ja pitihän niitä sommitella myös tuolla keittiön puolella :)

7 kommenttia:

 1. Saman oksan kävin viime viikolla hakemassa :) sen lisäksi kukan seuraksi nappasin myös eucalyptysta, hurmaava :)

  VastaaPoista
 2. Eikalyptuksen oksat ovat aivan ihanan värisiä... ei mitään perinteistä vihreää, vaan hieman sinertävän sävyisiä kaunokaisia. Hyvä valinta :)

  VastaaPoista
 3. Eukalyptus on kaunis ja vähäeleinen, sopii mielestäni kaikkiin vuodenaikoihin. Minulla on ollut iso eukalyptuspuska maljakossa jo viikkoja. Nyt tosin jo kuivunut, mutta hyvältä näyttää edelleen. Granitista sai ison kimpun (16 isoa oksaa) kympillä!

  VastaaPoista
 4. Kauniit oksat. Itse toin kirsikanoksan sisälle, saa nähdä puhkeavatko kukkaan!

  VastaaPoista
 5. Eukalyptus oksa on kyllä kaunis. Ostin tässä kunnon kimpun ja kuuleman kestää pitkään ilman vettäkin :). Mieto kiva tuoksu oksassa. Sopii kivasti kimppunakin tai ihan yksin yksinkertaisessa vaasissa

  VastaaPoista
 6. Sama juttu täällä, kukkakaupan myyjä ei suositellut magnoliaa sillä nuput eivät todennäköisesti aukeaisi. Päädyin sitten ottamaan muuta, mutta sain pari magnolian oksaa kaupan päälle testattavaksi.
  Eukalyptus on kyllä todella ihanaa myös. Väri on niissä niin ihmeellisen mielenkiintoinen. Ja mikä parasta, näyttävät hyvältä vielä kuivattuaankin.

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
 7. Kauniit ovat nuokin! Magnoliaa voisi yrittää viikonlopuksi metsästää itsekin loman kunniaksi. Tänään ostin tulppaaneja. Kukat ovat jotenkin niin kodin piristys, vaikka onneksi tuo aurinko jo paistoi tänään oikein kirkkaalta taivaalta. Kevättä enteilee.

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...