tiistai 9. helmikuuta 2016

Sinisen paluu


Kyllä! Sininen on palaamassa. Sen piti palata kovalla rytinällä jo vuosi sitten, mutta mielestäni sinisen paluu on alkanut näkymään kodeissa vasta nyt. Vaikka en ihan heti uskoisi sanovani tätä, olen tykästynyt siihen. Tietyt sinisen sävyt saavat minutkin innostumaan ja mitä enemmän sinistä näen, sitä enemmän siitä tykkään. Erityisesti tumman petroolinsininen on tällä hetkellä mieleeni. Sillä voisin hyvinkin kuvitella sutivani jonkun seinän, mutta kun en voi, saa sutimiset jäädä toisille. Jään itse ihailemaan seinän väriä muiden kodeissa. Meidän poika halusi ostaa minulle synttärikukkia ja toi samalla ensimmäisen ripauksen sinistä meille. Turkoosia meiltä kyllä löytää, mutta muuten sinistä näkyy hyvin vähän. Kaappien kätköistä varmasti jotain löytyy, mutta suurimman osan olen myynyt tai antanut niitä enemmän tarvitseville.

Pantonen vuoden väriksi valitut Rose Quartz ja Serenity ovat minun mielestäni todella kauniit sävyt. Pehmeää vaaleanpunaista meiltä jo löytyy, joten ripaus sinistä ei ole pahasta. Vaikka Serenity onkin kaunis, ei se ehkä ole se väri minkä lopulta meille valitsisin. Se nimittäin tuntuu muistuttavan liikaa sinistä, jota useissa suomalaiskodeissa näki liiallisuuteen asti.Iskeekö sininen yhtään? Vai pysyykö sininen edelleen yliannostuksena 90-luvun lopun kodeista?Ihanaa laskiaistiistaita <3


16 kommenttia:

 1. Ei iske sininen. Muilla kivan näköistä, mutta itselle en osaa kauheasti laittaa. Justkin se ysäri iskee niin vahvasti ja Kaj Stenvallin ankkataulut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no itselläkin vain tietyt sävyt iskee, mutta hyvin pieninä ripauksina :) tuo kausi sininen ja juurikin Kaj Stenvall -vaihe oli liikaa :D

   Poista
 2. Sinistä oli jo viime keväänä liinan muodossa. Nyt voisi katsoa joitain sieviä sinisiä tyynyjä :) Ihanaa viikkoa ♡

  VastaaPoista
 3. Ei iske sininen, ei! Muistoissani on edelleen vanha sininen sohvamme, josta onneksi pääsimme eroon seitsemisen vuotta sitten. Se on jotenkin "kauhuskenaario" ;)
  Sininen sopii mökille ja veneelle!

  Rose

  VastaaPoista
 4. Kyllähän se sininen iskee. 2000-luvun alussa kotini oli tummansinisellä sisustettu, nyt himoitsisin vähän vaaleampaa sinistä. Kevättalven tehosteväriksi valitsin sinivihreän, mutta kesäksi valinta taitaa osua siniseen.

  VastaaPoista
 5. Mulla ei iske myöskään, mutta todella yllätyin itsekin kun aloin haaveilemaan petroolin värisistä sohvatyynyistä! Mut eihän se olekaan sininen, kun enemmän vihreä, eikös? :-D

  VastaaPoista
 6. Ei iske sininen täälläkään. Opiskelija-asunnossamme oli sinistä ja se jääköön sinne. Toki poikien huoneissa on sinistä hiukan, mutta ei muualla. Kaunis väri ja kaikki ihastuttavat sävyt. Mutta, jään ihailemaan muiden kodeissa, ainakin toistaiseksi!

  VastaaPoista
 7. Iskee ♥ Sopivissa mittasuhteissa :D p.s. nuo valaisimet on niin ♥♥♥

  VastaaPoista
 8. Mulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut sinistä sisustuksessa (paitsi yksi Bitossin possu), mutta yksi Artekin juliste muutti koko homman. Sitten ilmestyikin isot siniset villamatot ja hupsista, tässä ollaan. Possukin pääsi makuuhuoneeseen. Että näinkin voi käydä. ����

  VastaaPoista
 9. Ei kiitos sinistä! Se taitaa olla ainoa väri, jota en missään nimessä halua kotiini. En ole tykännyt sinisestä koskaan. En siis etes silloin hurjalla 90-luvulla. Sinistä ainoastaan farkuissa ja ehkä tummansinisessä paidassa. Täts it! :)

  VastaaPoista
 10. Kyllä iskee.Sininen on uoea väri!Turhaan sitä mollataan.Ei mitään väriä,pidä liikaa käyttää.-sanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja itse olen tällä hetkellä tykästynyt kulahtaneeseen denimsiniseen:) -sanna-

   Poista
 11. Iskee,mutta sopivasti. Olet saanut kauniin sinisiä kukkia. Sinulla on mielenkiintoinen blogi,löysin sattumalta blogilistalta.
  Minulla on myös blogi ja sen osoite on: pirrenblogi.blogspot.com

  Jos kiinnostaa niin käy katsomassa blogiani

  VastaaPoista
 12. Täällä on huomattu tuo sama ilmiö ja kyllä se vaan jotenkin näyttää taas niin kivalta tuo sininen! :)

  VastaaPoista
 13. Minä pidän myös sinisestä. Lämmennyt sille hiljalleen. Kiva siis, että se on palaamassa takaisin :)

  VastaaPoista
 14. Sinen nostaa kyllä niskavillat edelleen pystyyn, kun muistelen kaksiotani melkein 15 vuoden takaa. kaikki siis KAIKKI oli sinistä tai turkoosia. Olen kuitenkin tykännyt jo tovin mustikansinisestä sävystä, luulen kuitenkin ettei sininen rantaudu enään meille. (Paitsi onhan meillä muuten sinertävä Marimekon kangastaulu eteisessä! mutta muuten...)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...