sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Vaaleanpunainen ystävänpäivä


Kyllä nyt on kotiin hiipinyt enemmän ja enemmän hempeän vaaleanpunaista. Ystävänpäivän kunniaksi hain maljakkoon valkoisia ja pinkkejä tulppaaneja, jotka tuovat mukavasti kevään tuntua sisälle. Yritin suostutella miehelle olohuoneen järjestyksen vaihtamista, mutta pelkkä ajatus sai rakkaan karvat pystyyn, joten jätin touhun johonkin toiseen kertaan.

Tarkoituksena on tehdä olohuoneeseen kevyempi pöytä, joka sopisi tilaan paremmin. Tästä puupöydästä en tule koskaan tunnesyistä luopumaan, mutta kaipaan nyt jotain uutta. Onneksi omasta mielestäni kiva idea on ottanut nyt askeleen eteenpäin ja saan ehkä pöydän jossain vaiheessa tehtyä.


Vaikka päivä alkaa olla jo loppumaisillaan, haluan toivottaa teille hyvää oikein ihanaa
ystävänpäivää <3

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja tulppaanit viehättää silmääni aina vaan...Ihanaa päivää ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaanit ovat kyllä kauniita ja niitä tuleekin ostettua kotiin tuon tuosta <3

   Poista
 2. Kyllä se hempeän vaaleanpunainen on niin mukava piristys, ja kukkaset ylipäätään :) itse hain ystävänpäiväksi isoja vaaleanpunaisia neilikoita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, jotenkin tänä keväänä se on vallannut täysin meidän kodin :) Yritin itsekin etsiä neilikoita, mutta en löytänyt. Ne kestää paljon kauemmin kuin tulppaanit...

   Poista
 3. Miehet (tai ainakin omani) ovat aina niin innokkaita aloittamaan sisustuksen muuttamisen, siis ei yhtään. Mutta, kun on rauhassa saanut sulattaa asiaa, lähtee innolla mukaan muutokseen ja tällöin myös muutokset hieman ehkä laajenevat. Joku, oma haavekin saattaa sivussa toteutua. ;) Ihanan keväistä ja hempeää teillä! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, intoa ei oikein tunnut löytyvän. Pitää asiaa useampaan kertaan vähän pehmitellä tai sitten vain toimia niin, että voi sanoa tadaa :D

   Ihanaa alkavaa viikkoa <3

   Poista
 4. Vaaleanpunainenhan on sellainen hyvä lähestyvän kevään väri. :) Nyt jäädään jännäämään uutta pöytää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on. Olen huomannut ripottelevani sitä nyt vähän sinne ja tänne :D Mua jännittää onnistuuko tuo pöytä, toivottavasti!

   Poista
 5. Kaunista ja niin ihana tulppaanikimppu. Huommasin meillekin nipun tulppanneja ystävänpäiväksi, mutta ne oli jotenkin niin pieniä tai kaposia :) Joskus tulppaanit vat sellaisia kaitaisia. Liekö joku eri laji? Mutta sinulla näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppanit ovat kyllä kauniita. Sain nämä kestämään ihmeen kauan tällä kertaa, viikon <3 Ehkä se pienempi on jokin eri laji, mutta oon niitä kans nähnyt kaupoissa. Näissä oli tosi isot terälehdet.

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...