lauantai 13. helmikuuta 2016

UPEA ARVONTA - design-valaisin


Ihanaa lauantai-iltaa!

Kotiuduin juuri ukkini 80-vuotisjuhlilta. Saatiin koko perhe laittaa parhaat päälle ja lähteä juhlistamaan miestä, joka on meille kaikille erityisen tärkeä. Muuten viikonloppu on ollut kotipainotteista ja hyvä niin. Olen niin nauttinut kotona olosta.


Tänään käynnistyi todella kiva arvonta Instagramin puolella. Arvottavana on Sessakin Hi-Hat design-valaisin, jonka on suunnitellut Kasper Nyman. Valaisin on todella näyttävän näköinen ja sopii varmasti monenlaiseen kotiin. Inspiraation lähteenä on ollut lyömäsoittimet.

Arvonta löytyy Instagramista minun ja Sessakin tileiltä; @heinassaheiluvassa ja @sessak_lighting. Sieltä löytyy myös osallistumisohjeet. Jos tarvitse apua kuvan jakamisessa, laita minulle viestiä. Autan mielelläni :)


Sain muuten juuri tietää päässeeni Styleroomin kuukauden TOP3 diy-ideoiden joukkoon kerrossänkyprojektillani. Olen tästä todella otettu, kiitos! Käykäähän kurkkaamassa muutkin kauniit ideat.


Oikein mukavaa lauantai-iltaa!
*Arvonta suoritettu yhteistyössä Sessakin kanssa

8 kommenttia:

 1. ONNEA 3.sijasta!Täytyypä käydä instan puolella katsomassa.Mulla on myös Aarikkaa arvonnassa omassa blogissa,käy katsomassa!

  VastaaPoista
 2. ONNEA 3.sijasta!Täytyypä käydä instan puolella katsomassa.Mulla on myös Aarikkaa arvonnassa omassa blogissa,käy katsomassa!

  VastaaPoista
 3. Onnea DIY-projektin menestyksestä! Ihana valaisin! Ihanaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 4. Täytyypä osallistua, kaunis lamppu. :) Onnea ukille!

  VastaaPoista
 5. Oiii, onnea Heimo-Ukille,hän on ollut tärkeä ihminen myös minun elämässä. Onnea Laura Diy saavutuksesta ja ihanaa ystävänpäivää ♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Onpa aivan ihana valaisin<3<3<3 Ja onnea hienosta Styleroom-jutusta:)!!!

  Ihanaista ystävänpäivää<3

  VastaaPoista
 7. Uuh. Nyt on kaunis lamppu :). Jee. Mieltsi juttu toi styleroom!! ;))

  VastaaPoista
 8. Ihana valaisin ja kivalta kuulostaa styleroom juttu. Kivaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...