tiistai 16. helmikuuta 2016

Inspiraatiota etsimässä


Kaikki kuvat Bo LKV

Tämä ilta on mennyt inspiratiokuvia selaillessa. Jaksan edelleen ihastella hyvinkin valkoisia koteja, joissa on kuitenkin kodikkuutta lämpimillä sävyillä ja väripilkuilla. Täytyy kyllä ihastella Bo LKV:n taitoa loihtia asunnoista erittäin näyttäviä. Itse asunnot sisustuksineen ovat upeita, mutta myös valokuvat ovat erittäin hienoja. Ainakin itse tietäisin kenen käsiini kotini laittaisin jos asuisin edelleen Turun seudulla.


Näistä myytävistä kohteista saa hyvän käsityksen siitä mitä tarkoitan. Kerrassaan ihania koteja ja kokonaisuuksia!

18 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta! Just eilen törmäsin Bo lkv:n sivuihin ja aattelin, että onpa sun tyylistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa... aika hauska sattuma. Nuo on kyllä tosi kauniita ja hyvin minun tyylisiä :)

   Poista
 2. Ihanan vaaleita ja valoisia asuntoja, omaakin silmää miellyttäviä yksityiskohtia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään kovasti! Avaruutta, valoisuutta ja vaaleutta :)

   Poista
 3. Ihania koteja kerrassaan. Insta ja pinterest on mulle liikaa, tuun hulluksi siellä :D Iskee hirvee hinku sisustaa...Pitääpä käydä noilla Bo LKV:n sivuilla, jos uskallan :D Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihania! Pinterest on kyllä paha paikka :D Siellä on kaikkea ihanaa... nyt sitä tulee haettua inspiraatiokuvia vähän sieltä ja täältä, että osaisin tehdä valinnat oman kodin suhteen.

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 4. Kauniita inspiskuvia! Bo LKV:lla osataan stailata - ja kuvata myös. Mä ihastuin tuohon valkoisen keittiön puulaatikkoon. Ihana!

  VastaaPoista
 5. Ihania asuntoja ja kuvia yleensäkin, tuo kakkonen on erityisesti omaan mieleen - luonto aukeaa isoista ikkunoista.

  Myyntikuvien merkitys on kyllä suuri, ihmettelen edelleen miten niin monet myyvät asuntojaan hämärillä kännykkäkuvilla ja niin, että roskapussit, pepsodentit ja avatut keksipaketit ovat pöydillä esillä parittomien sukkien pyöriessä pitkin lattioita. Me meinasimme omaa kämppäämme ensin myydä omilla, ihan hyvälaatuisilla kuvilla, mutta kyllä ne ammattikuvaajan lopulta ottamat valokuvat vaan olivat parempia. Ja ensimmäinen tarjous tulikin päivä ilmoituksen julkaisun jälkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin noin! Myyntikuvien merkitys on valtava ja moni haluaa nähdä kodin valmiina tai stailattuna, jolloin on helpompi nähdä omat kalusteet kodissa ja saada ehkä samalla itsellekin inspiraatiota miten uuden kodin sisustaisi. Monella on kuitenkin kodissaan liikaa tavaraa ja kuvat heikkolaatuisia. Hyvät kuvat siis on tärkeitä. Mahtavaa jos tosiaan olette saaneet oman kodin myynnin paremmin käyntiin juuri noin <3

   Poista
 6. Avaria huoneita ja valoisia. Kiva on hakea inspistä muiden kuvista. Itse olisin koko ajan vaihtamassa kotiin tapetteja, mattoja, tauluja ja tyynyjä, jos vain olisi aikaa ja rahaa:) Siis parempi välillä vain katsella miten muut sisustavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi siis sinunkin lähteä välillä ihastelemaan muiden koteja, tämä ei ole niin kallistakaan puuhaa :D

   Poista
 7. Aivan ihanan raikkaita koteja. Ihastelen myös näitä kauniita, seesteisiä vaaleita koteja. Vaikkakin omassa kodissani saakin olla myös vähän väriä. Kivaa viikkoa Laura :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä huomaan ihastelevani vaaleita ja valoisia koteja, onhan meilläkin sellainen... mutta samalla huomaan löytäväni itseni ihastelemasta myös hyvin tummia, lähes mustia koteja, samoin kuin tosi värikkäitä. Tykkään niin monenlaisesta :)

   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 8. On kerrassaan ihania koteja. Valoisuus ja raikkaus tulee hyvin esiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin upeita! Helppo on kyllä näitä ihastella!! <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...