perjantai 5. helmikuuta 2016

Kesken jäänyt kaapin muutosprosessi


Voi kuinka mieheni rakastaakaan kaikkia projektejani, joita löytyy yleensä ympäri kotiamme. Tällä hetkellä keskeneräisiä projekteja ei ole kovinkaan monta, mutta yksi toki hieman näkyvällä paikalla. Ajattelin näyttää teille, kuinka käy kun iskee pitkä pohdinta-aika sekä saamattomuus. Nämä ovat syyt miksi projektit yleensä jäävät venymään. Muistatte ehkä ilmaiseksi saamani eteisen arkistokaapin, jonka tuunaamista mietin täällä. Kaapin keltaisuus luonnossa häiritsi todella paljon, joten tartuin hiomapaperiin ja maalisutiin. Ehdin pohjamaalaamaan kaapinovet ja hieman etupanelia, kunnes aloinkin miettimään mitä olinkaan tekemässä.


Päätin jättää projektin muhimaan ja odottamaan sen oikean ratkaisun löytymistä. Aikani olen nyt tuota kaappia katsellut tuollaisena ja olen alkanut tykkäämään siitä enemmän ja enemmän. Mitä mieltä olette jos nyt vain hion ylimenneet maalisutaisut reunoilta ja maalaan vain kaapinovet valkoisiksi? Eli ilme olisi hyvinkin paljon tämän näköinen.

Tiedän, että moni harmittelee maalailujani, mutta alkuperäisessä värityksessä kaappi ei ollut meidän näköinen (liian keltainen, jota ei kuvasta niin näe). Perustelen maalailujani myös sillä, että ilman minun pelastusoperaatiota, olisi tämä kaunokainen joutunut kaatopaikalle!


Ja pakko vielä mainita upea kello, joka on jo aiemmin vilahtanut kuvissani. Rakastan suomalaista muotoilua, joten oli ihana löytää suomalainen uudehko muotoilualan yritys Muoto2. Tämä upea kello on Kiekko, massiivikoivua valkoisella laminaattipinnalla. Eikö olekin kaunis?Eilen vietin syntymäpäivääni ja olin niin otettu kaikista onnitteluista, joita minulle sateli. Enää vanheneminen ei ole niin kivaa, mutta ehkä noiden kaikkien viestien myötä onkin ihan mukava saada lisävuosia <3 Syntymäpäivä ei tosin ollut niin upea kuin olisin toivonut, mutta onneksi ystävät ja perhe tietävät miten piristää "vähän" pieleen mennyttä päivää. Voin siis sanoa ottavani viikonlopusta kaiken ilon irti, niin etten enää edes muistele eilisen pettymyksiä!


Ihanaa viikonloppua <3


Psst... minulla on tosi kiva projekti mielessä. Olen niin superinnoissani, etten malttaisi olla kertomatta siitä. Ehkä kuitenkin tällä kertaa yritän näyttää sen vasta valmiina, jos siis onnistun saamaan siitä niin kivan kuin kuvittelen. Projektissa on kuitenkin pieni epäonnistumisen riski :)

18 kommenttia:

 1. Lämpimät synttäri onnittelut <3

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä tätä kautta! <3 Kaappi näyttää aika ihanalta juuri noin - ovet valkoisena ja muuten alkuperäisessä värityksessä, eihän se haittaa, jos testaat ainakin tuota yhdistelmää, koska ainahan loppuosankin voi maalata valkoiseksi.
  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. Tuttu juttu tuo keskeneräisyys! Maalaisin kaapin just noin, vain ovet siis. Sopii niin hyvin yhteen tuon kellon kanssa!

  VastaaPoista
 4. Onnea vielä tätäkin kautta <3 <3 Mul kans välillä projekti vaan jää ja jää :))

  VastaaPoista
 5. No ehdottomasti noin! Sopii mainiosti kellon pariksi, en muista mitä viimeksi olin kommentoinut, mutta kyllä tuo maali teki kaapista ihan erilaisen :) Onneksi en ole ainut, jolla *kröhöm* on näitä pikku projekteja nurkissa pyörimässä :D

  VastaaPoista
 6. Kaappi on hieno juuri tuollaisena ja sopii hienosti kellon kanssa.
  Myöhästyneet synttärionnittelut täältä entisestä naapurista 😊

  VastaaPoista
 7. Tosi kivankokoinen ja -näköinen arkistokaappi. Meillä olisi tarvetta vastaavalle nyt kun varastoon alkaa mahtua kalusteita. Tuo näyttäisi hyvältä valkoisten ovien kanssa juuri niin kuin sanoit, etenkin kellon kanssa.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Hyvältä näyttää niin kaappi kuin kellokin! En tiedä mitä olit kaapin varalle suunnitellut, mutta mielestäni tosiaan juuri noin hyvä.

  VastaaPoista
 9. Jätä noin! Eli ylimennyt vain pois ja avot! Kaunis kokonaisuus kellon kanssa. Voi, kun itsekin löytäisi tuollaisia kaunokaisia.. :)

  VastaaPoista
 10. Hieno tuo kaappi, just kiva kun vain ovet maalattu. En kauhistele lainkaan maalauksiasi, olethan pelastanut kaapin ja kohentanut uuteen elämään. Ja, kello on hieno. Sopivat hyvin yhteen tuon kaapin kanssa. Ja, onnittelut eilisen johdosta!

  VastaaPoista
 11. Kannatan tuota visiotasi siitä, että ovet valkoiseksi ja muuten alkuperäinen pinta, mätsäis niin hyvin kelloonkin ;) Ja ei kannata miettiä niitä muiden harmitteluja, mullakin on tuolla yks lipasto (olisko ollu 50-luvun) ja täytyy kyllä sanoa, että maalisudin alle se vielä joutuu kunhan ehdin. Siinä on kannessa kuuman mukin polttamia jälkiä jne. Ja vaikka se sävyiltään kävisi muutaman muun huonekalun kanssa yhteen, koen, että sitten samaa sävyä on jo ähkyksi asti.

  VastaaPoista
 12. Samoin tekisin kuin itsekin nyt mietit, eli ovet vaan valmiiksi ja muuten alkuperäinen asu :) Onnea, onnea vielä näin jälkikäteen!! <3

  VastaaPoista
 13. Kaappi näyttää hyvältä!Kyllä noita keskeneräisiä projekteja löytyy yhdeltä jos toiselta nurkalta...tälläkin hetkellä yhden huoneen seinässä on harmaat pakkeli -täplät odottamassa hiontaa ja seinän maalausta.Mutta keskeneräisyyteen tottuu....

  VastaaPoista
 14. Kuulostaapa kyllä todella tutulta nuo keskeneräiset projektit... No, pääasia että aina on jotain tekemistä :D

  Onnea vielä tätäkin kautta <3

  VastaaPoista
 15. Hyvä idea maalata pelkät ovet. Ja aina voit maalata yli, jos tuli huono. Rohkeus kannattaa aina, siksi tällaisista, kesken matkaa muuttuneista projekteista ei pidä itseään soimata :)

  VastaaPoista
 16. Myöhästyneet onnittelut!
  Minä jättäisin kaapin juuri noin eli vain ovet maalattuna. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...