torstai 6. maaliskuuta 2014

Sillä siistiksi!


Hei te kaikki siellä! Teitä alkaa olla jo mahtava määrä niin kirjauneena kuin muuten vaan blogini lukijoina. Tosi ihanaa huomata, että lukijoita piipahtaa sivuillani jo paljon ja kävijämäärä kasvaa tasaisesti. Aloitin blogin pitämisen halustani jakaa ideoita, ottaa kuvia ja kirjoittaa niistä asioista mitkä itseäni kiinnostaa, mutta myös ajatuksena saada tästä uusi harrastus. Enkä kyllä ole blogin aloittamista katunut hetkeäkään. Sisustaminen on kyllä suuri intohimoni ja hiljalleen rakennan kotiamme sellaiseksi minkä sen mielessäni näen. Tosin ei kai sisustus voi koskaan olla valmis.




Vihdoin sain meillekin ihanan puisen harjasetin tai paremmin sanottua rikkakihvelin :) Annon mallistosta tämä ihanuus löytyi ja voitti meillä ainakin tuon muovisen version 100-0. Eli muovinen saa siirtyä muihin tehtäviin. Eipäs sitä esillä muutenkaan pidetty. Rikkaimurikin sanoi sopimuksen irti eli setti oli enemmän kuin tarpeen. 


Tämä saa nyt ihan rauhassa olla näkyvälläkin paikalla tai rauhassa on aika huono sana, koska meidän pienin muru on tuosta eeerittäin kiinnostunut. Ehkä siedätyshoito riittää ja harja saa pian olla rauhassa :)

Pienimmästä puheenollen, me oltiin tänään hänen Töppösjuhlissa. Meidän nurkilla Martat järjestävät kaikille edellisvuonna syntyneille vauvoille Töppösjuhlat, joissa voi tavata muita samana vuonna syntyneitä vauvoja, rupattelun ohessa kahvitella ja lopuksi vielä saa valita lapselleen mieleisen väriset ja kokoiset villasukat. Meidän pienin piti myös huolen siitä, että kaikki varmasti kuulivat kaikki uudet sanat mitä huudellaan toistellaan koko ajan. Tänään muru päätti myös lähteä kävelemään taaperokärryn avulla. Selkeästi osaa jo hyvin kävellä ja tasapaino on hyvä, mutta kiinnostus lähteä kävelemään on aika vähäinen. Konttaamalla kun pääsee paljon nopeampaa. Tihutöitä tehdään joka hetki ja olenkin saanut nostaa paljon tavaroita ylemmäksi. Ihanaa kun uutta opitaan joka päivä 

Minulla alkoi jo viikonloppu, ihanaa! 
Huomenna onkin taas mukava ohjelmantäyteinen päivä tiedossa :)




40 kommenttia:

  1. Ihana kun aloitit blogin <3 täällä on aina niin mukavaa vierailla!:)
    Harjasetti on kyllä hirrveen nätti ja onhan se hyvä käytössäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ei, sisustus ei tule koskaan valmiiksi!;)

      Poista
    2. Onhan tää vaan kivaa hommaa ja kaikki nämä ihanat kommentit tekee tästä niin paljon parempaa. Iso kiitos siis ♡

      Kiitos harjasettivinkistä sullekin!!! Se on niin kiva ja nätti!

      Sisustus ei kyllä tule koskaan valmiiksi. Ehkä hetkellisesti mut ei pysyvästi :)

      Poista
  2. Meillä on myös ihan perinteinen harja ja rikkalapio käytössä imurin lisäksi. Sisustaminen on ikuisuus hommaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän muovinen rikkalapio on ollut piilossa ja imuri tietty myös. Mutta tuo rikkaimuri on ollut yhdessä nurkassa eikä enää toimi. Joten tämä on kätevä ja edullisempi vaihtoehto :) sisustaminen elää kyllä koko ajan. Aina jotakin on muuttamassa, edes pienesti :)

      Poista
  3. Blogisi on tosi ihana joten sitä on miellyttävä lukea :) Kiitos tuosta harjavinkistä, oon etsinyt kivaa versiota. Löysin puisen harjankin jo, mutta en rikkalapiota jonka varassa se seisoisi. Saattaisi meidän värikylläisyyteen olla hitusen väriä vailla, mutta helppokos puuosat on laitella mieleisekseen tarvittaessa.

    Ihana, toimelias pikkuinen siellä! Ja töppösjuhlat kuulostaa mahtavalta, ihan uusi juttu sekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti tuon voi maalata halutessa. Ja voi olla hyvinkin että joskus sen itsekin maalaan :) nyt näyttää niin kivalta noin :)

      Pienin on aika rauhallinen ja tosi kiltti, mutta kun saa vauhtia jalkoihin niin sitten mennään ja lujaa. Töppösjuhlat oli kyllä tosi kivat, mukava tapa tavata muita saman ikäisiä :)

      Poista
  4. Aivan ihana kun olet aloittanut blogin :-) tosi hieno juttu ♡
    Tuo annon setti on niin hieno ja tyylikäs :-)

    Mukavaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija ♡
      Tuo Annon setti on kyllä kiva. Huomattavasti myös edulliset kuin aiemmin näkemäni. Ne ovat jääneet siitä syystä kauppoihin.

      ihanaa viikonloppua ♡

      Poista
  5. Saako noita harjoja ihan Anttilasta? On kyllä niin ihana, että tännekin on pakko saada :) Ihanaa viikonloppua sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miepä vastaan tähän. Anttilasta ja Cittarista ainakin :) Itse tilasin omamme läheiseen Citymarkettiimme heidän verkkokaupastaan (ilmaiseksi), kun myymälästä ei löytynyt.

      Poista
    2. Kiitod Hoo kun vastasit tähän kysymykseen jo :) mulla kun tämä vastaaminen vierähti. Anttiloista, Cittareista ja Kodin1:stä. Ja tuo tilaaminen kuulostaa kyllä hyvältä, koska noissa kahdessa ekassa on usein suppeammat valikoimat Annon tuotteita.

      Ihanaa viikonloppua molemmille ♡

      Poista
  6. Ihana, katseenkestävä harjasetti!! <3 Näppärä apuväline, ei tarvitse aina olla imuria kaivamassa.
    Meillä on opittu myös kävelemään tukea vasten, ja hyvällä tasapainolla :) Aikaisemmin lähti mitä sisarukset, ikää nyt 9 kk. Minkäs ikäinen olikaan tämä teidän nuorin? Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katseenkestävyys vaikutti oleellisesti valintaan :) tuo on kyllä ihana! Murua kun on lasten ruokailujen jälkeen aina lattialla.

      Meidän nuorin on nyt 11kk ja pian jo loppukuusta 1vee. Ihmeen kauan on nyt tuen varassa kävellyt ja ilman tukea seisoo jo pitkään. Mut kävely muuten ei niin kiinnosta. Luulen et pian meillä jo juostaan perässä :) tyttö lähti tosi nuorena käveleen ja keskimmäinen vasta 1v1kk eli ehkä tämä menee siihen keskelle ♡ teillä on siellä samat menot pienen kans :)

      Ihanaa viikonloppua myös teidän perheelle!

      Poista
  7. No kylläpä tuo vie voiton muovisesta vastaavasta mennen tullen. :) Ja mikä parasta, tuota kehtaa pitää esilläkin joten on helposti aina käden ulottuvilla. Kuulostipa mukavalta nuo töppösjuhlat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta. Muovisen piilottaa ja tämä on jo kiva sisustuselementti :) töppösjuhlat oli tosi kivat ja ihana kun niitä jaksetaan joka vuosi järjestää ♥

      Poista
  8. Töppös juhlat kuulostaa kivalta!! Mukavaa viikonloppua sinulle ja iso KIITOS ja hali ihanasta lahjasta!!!!!!
    Oli ihana yllätys löytää paketti postilaatikosta-hyvin ja ajatuksella oli paketin koonnut ,kaikki sopi meille niin kivasti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että tykkäsit. Mietin pitkään mitä ostaisin ja mikö sopisi kaikkien kotiin kunnes välähti :) hieman kiertelin ja kaartelin useissa kaupoissa :)

      Halaukset sinne ja ihanaa viikonloppua teille ♡

      Poista
  9. Kiitos harjavinkistä! Jos vaikka saisi vähän lisäpuhtia kevätsiivoukseen:) Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sait vinkkiä. Kyllä tuolla on kiva pieniä alueita siivota :) Aurinkoista sunnuntaita!

      Poista
  10. Sun blogisi on niiiiin ihana!! ♥ Ja oi mikä harjasetti, meillä on juuri sellainen kamala muovihärpäke joka aina kaivettava kaapista siis pienestä siivouskaapista ja tässä operaatiossa menee itsessään ikuisuus. Olisi kyllä aivan loistava tuollainen kaunis, jota voisi pitää esillä ja olisi kokoajan käden ulottuvilla! Täytyy mennä heti kattoon onko meidän pikku kodin1 tuollaista :) Ihanaista viikonloppua!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenni!!! ♥
      Kaikkien siivousvälineiden hakemisessa yleensä menee liian kauan, rikkaimurit on ollut ihan nättejä nykyään, mut eipäs se meillä ainakaan kauaa toiminut... perusharja ajaa asiansa oikein hyvin! Käyhän kurkkaamassa siellä :)

      Ihanaa sunnuntaita!

      Poista
  11. Ihanalta kuulostaa Töppösjuhlat:) Rikkakihveli on kyllä tuiki tarpeellinen kapistus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pienet vauvaajuhlat oli kyllä kivat ja sai vähän nähdä oman asuinalueenkin pieniä :) Rikkakihvelin nimellä se täälläkin kulkee!

      Poista
  12. Tuon harjasetin minäkin voisin kotiuttaa! Taitaa tulla Anttilaan lähtö...
    Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä sen verran nätti perusmuoviseen verrattuna ja voi rauhassa pitää esillä :) Ihanaa sunnuntaita!

      Poista
  13. Tuollainen harjasetti meille! kiitos kun vinkkasit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos sinäkin tykkäsit ja sait vinkkiä :) :)

      Poista
  14. Bloggaus on niiiiin huippu harrastus - sitä saa ja voi tehdä täsmälleen miten ja milloin itse haluaa! :) Laura, sinulle löytyy minun blogista haaste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä sen sanoit!!! Bloggaus on kyllä kiva harrastus, jota voi tehdä just sillon kun haluaa.

      Kiitos haasteesta, tuun heti sen kurkaamaan!

      Poista
  15. Tyylikäs harjasetti! On se vain niin kätevä arjessa, kun imuria ei aina jaksa ottaa esille. Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, meilläkin tuntuu murua olevan pöydän alla joka ruokailun jälkeen ja lapset kantaa koiran kanssa hiekkaa sisälle. Pystyy nopeampaan hieman siistimään. Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  16. Mie hankin myös saman setin meille joululahjaksi, mutta vielä en ole ottanut sitä kayttöön. Setti on kyllä niiin ihana! Ja oli ilo se Cittariimme ilmaiseksi tilata, kun sitä ei näiltä kulmilta mistään muualta löytynyt. Odottelen lattiarempan valmistumista, jotta saisin sen käyttöön ja kuvatuksi uuden lattian kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä on sitten niin kiva harjailla uudella lattialla, joka on kyllä jo nyt upea!!! Kuvaat sen sitten kun lattia valmistuu kokonaan :)

      Poista
  17. Teillä on kyllä niin kaunis, selkeä ja silti jotenkin romanttinen koti! Mie saan siun postauksista ja uskomattoman kauniista kuvista paljon innostusta laitella meidänkin asumusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ♡ Ihana kuulla että tykkäät. Romanttisuudesta en osaa sanoa, sekalaisesti kaikkea mistä tykkään :) en varmaan koskaan osaa mennä vaan tietyn tyylisuunnan mukaan vaan täältä löytyy vähän vaikka mitä :) Ihanaa kuulla et saat itellekin meidän kodista inspiraatiota :)

      Poista
  18. Kiva nähdä tuosta harjasta lähikuvia. Itsellä kun on harkinnassa tuo tai sitten muovinen hajonneen tilalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän muovinen varmaan kestää kauemmin, mutta puu on aina puuta ja metallia :)

      Poista
  19. Ihana, että löysin blogisi <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana S ♡♡ miten mukava kuulla, samat voin sanoa sulle!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...