tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kevätmessuja kohti, arvonta suoritettu


Tiedättekö mitä, minulla on ensi viikolla lomaviikkoa ja tiedossa on lapin reissu. Ajattelin olla jälleen rohkea ja ajella yksin lasten kanssa pohjoiseen. Matkalle on suunniteltu välipysähdyksiä ja matkaa ajattelin tehdä rennolla otteella. Miten se muuten onnistuisikaan kolmen lapsen kanssa. Ajattelin, jopa olla niin reipas, että kurvaan Helsingin kevätmessujen kautta kohti pohjoista. Meillä on viikko aikaa tehdä mitä vain eli eihän tuokaan mutka ole kielletty :) Saa nähdä mitä lopulta keksinkään, mutta loma jo pelkästään kuulostaa tosi kivalta ja rentouttavalta. Matkan kohteena on Rovaniemi ja sieltä suunnistus kohti Leviä. Kevätmessujen liput on nyt arvottu. Voittajiksi nousi Päivi ja Maaria! Laitoin heille jo sähköpostia voitoista, mutta toiseen en ole saanut vielä yhteyttä. Toivottavasti kuulen molemmista vielä tämän päivän aikana, jotta saan liput tänään postiin :)


Mukana arvonnassa
marvu954@hotmail.com

Voi kun voittaisin ����Kiitos kaikille osallistujille ja onnittelut voittajille!


20 kommenttia:

 1. Kuulostaapas mukavilta suunnitelmilta, varsinkin tuo Lappi <3 Meillä on täällä kauneimmat kelit. Vaikka yöllä pyryttikin, niin nyt taas aurinko paistaa ja lunta riittää :) Pienet yöpaikkaset pitää huolen,että hangellakin voi hiihtää.

  Olen itse ajellut paljon lasten kanssa itsekseen kun olivat pienempiä ja kyllähän se hyvin menee kun lähtee reissuun oikealla asenteella. Eipä sillä, joskus hermoja koeteltu, kun pissahätä ja nälkä iskevät mukamas 30 km päässä kotoa...

  Hauskaa reissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapissa on nyt kyllä ihan parhaat kelit. Kevät on muutenkin upeaa aikaa siellä! Olen ajellut tätä väliä lasten kanssa usein. Isommille tämä ei ole enää uutta mutta pienin ei varmaan niin muista näitä pitkiä matkoja. Tänään meni mska kyllä hyvin tänne Jyväskylään :)

   Huomenna sitten viimeinen rutistus :)

   Poista
 2. Ihanaa lomaa teille <3 <3

  VastaaPoista
 3. Mullakin on tapana ajella pitkiä matkoja yksin lasten kanssa. Kun varustautuu rennolla ja joustavalla asenteella, niin hyvin menee. Tosin meidän tytöt on myös melkoisen reippaita autossa istujia. Monesti menee 500km yhellä pysähdyksellä. Perjantaina ajattelin suunnata myös Helsinkiin yksin lasten kanssa. Mies liittyy siellä sit seuraan. Mukavaa loman odotusta, ei olis enää montaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka meni kyllä todella hyvin. Kertaakaan kukaan ei itkenyt tai huutanut, joko ollaan perillä kysymykset tuli vasta tunti ennen perille pääsyä. Isiä tosin oli ikävä jo ekan 10min ajon jälkeen :D

   Poista
 4. Ihana idea ja mikä viikko tiedossa, hyvää viikkoa :) muista rentoutua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Loma tuli tarpeeseen ja ihana oli päästä lasten kanssa perusarjesta hetkeksi huilimaan. Me varmasti luvataan rentoutua vaikka lapset pitää vauhdista huolta ;)

   Poista
 5. Ihanaa lomaa, ties vaikka törmättäisi messuilla? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde :) Me ei päästykään lähtemään messuille kun tuli aikasta iso este... Harmittaa edelleen tosi paljon. Toivottavasti oli kiva messut!

   Poista
 6. Aurinkoista lomaa ja ihanan keväinen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Satu! Toivottavasti aurinko ilmaantuisi, vielä näyttää vähän pilviseltä.

   Poista
 7. Mukavaa lomaa ja turvallista matkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut :) matka meni mukavasti ja turvallisesti <3

   Poista
 8. Ihanaa lomaa ja ihanaa Lappia! Voisin lähteä uudelleen köröttelemään 13h Lappiin ihan koska tahansa <3

  Olisi tämmöinen haaste, lähdetkö mukaan :)
  http://syhina.blogspot.fi/2015/03/ilahduta-bloggaajakaveria.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aivan ihanasta haasteesta! Enemmän kuin mielellään lähden tähän mukaan. <3

   Kiitos, me lomaillaan hyvissä tunnelmissa ja nautitaan lapista!!! Köröttelyähän tuo matka oli mutta nyt onnellisesti perillä <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...