lauantai 24. lokakuuta 2015

Blogin uusi ilme


Nyt on blogi saanut mielestäni kauniin ja yksinkertaisen ilmeen. Tästä kiitos kuuluu Projekti Verkarannan Jutalle, joka loihti blogilleni upean ilmeen. Satuin kesällä kyselemään Jutalta vinkkejä bannerin tekoon ja sain kuulla Jutan suunnitelmista alkaa tekemään blogeille heidän tarpeiden mukaisia uudistuksia. Sovimme sopivan ajan tullessa käyvämme blogini kimppuun.

Toivoin blogin ilmeen selkeytyvän ja vastaavan enemmän tyyliä, jota kotini edustaa. Sitä mukaa kun oma kotini ilme on selkeytynyt, on blogin ulkonäkö jäänyt jarraamaan entiseen. Olin siis erittäinkin tyytyväinen jo ensimmäiseen luonnokseen, jonka Jutalta sain. Hänellä on äärettömän visuaalinen silmä ja taito poimia blogin kuvien kautta oikea tyylisuunta mitä lähdetään työstämään. 

Blogin ulkonäköä lähdettiin rakentamaan yksinkertaisen väripaletin ympärille, johon kuuluu kotimme perusvärit valkoinen, harmaa ja musta. Nämä nivoutuvat yhteen hailakan vaaleanpunaisella, jota voi bongata meiltä aika usein. Näistä syntyi täydellinan väripaletti, joka kuvastaa hyvin myös minua.

Jutta uudisti blogin bannerin, loi sosiaalisen median painikkeet ja teki valokuville vesileiman. Lisäksi hän siisti kanssani koko blogin sivupalkin, jotta pystyn lähtemään sitä itsekseni muokkamaan enemmän blogin ulkonäköön sopivaksi. En olisi ikinä pystynyt tähän itse ja en voi kuin ihailla Jutan taitoa nähdä niin selkeästi mikä tyyli sopii kenellekin. Jos Jutan blogi ei ole sinulle vielä tuttu, suosittelen suuntaamaan sinne. Hänen blogi kuuluu inspiroivimpien blogien joukkoon, koska tältä naiselta eivät ideat lopu kesken! Lämmin kiitos Jutalle, ilman sinua olisin ollut pulassa <3Mitä mieltä olette blogin uudesta ilmeestä?


EDIT// Saimme viestiä, että blogin banneri muistutti liikaa toisen bloggaajan banneria. Emme kuitenkaan tarkoituksella tehneet samantyylistä tai lähtenyt toista plagioimaan. Kiitos kun kommentoitte heti asiaa ja katsoimme banneria uusin silmin. Yhtäläisyyttä ilmeestä löytyi, joten päätimme muuttaa banneria niin, että poistimme HH:n ympäriltä soikiot ja sijoitimme tekstin bannerin alalaitaan. Toivottavasti pidätte myös tästä ja anteeksi vielä jos joku pahoitti tästä mielensä.61 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää! <3 Värisävyt ja tyyli miellyttää todella mun silmää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 Mukava oli saada uusi ilme ja muutenkin siistiä ulkonäköä fiksumpaan suuntaan.

   Poista
 2. Upea uusi ilme , todella kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 Tykkään itsekin tästä todella paljon.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, Jutta on kyllä taitava!

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvältä näyttää. Jutta on kyllä ammattilainen :) Olen niin iloinen ko otti työkseen minunki blogini ulkonäön suunnittelun. Käyhän kurkkaan sivullani ja tervetuloa seuraamaan blogiani, olen tällainen höyhensarjalainen vielä ja hyvä ko ammattilainen suunnitteli ukonäön blogiini. Käyntikortitki piti heti tehä ko on niin hieno logoki :) Ihanaa vko loppua sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä Jutalla on niin hyvät otteet ja hyvä silmä. Näkee nopeasti mikä sopii kenellekin. Hmm... minusta olen jo seuraajasi... en ole nyt kyllä varma, mutta korjataan asia :) Mulla uupuu vieläkin käyntikortit, vaikka niitä n usein jo kyselty :/ Nyt pitää teettää uudella logolla :)

   Poista
 5. Tosi raikas ja selkeä uusi ihana ulkoasu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt on niin paljon vanhaa parempi!

   Poista
 6. Tosi kaunis ja yksinkertainen ilme - TYKKÄÄN TOSI PALJON <3
  Jee -pian darling nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juuri tuota haettiin :) Pian nähdään <3 <3

   Poista
 7. Tosi hyvältä näyttää! Taitava Jutta! <3
  Hitsit kun pitäisi itsekin ryhtyä samaan hommaan. Näitä ikuisuusprojekteja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Suosittelen ottaan Juttaan yhteyttä. Kyllä itsellä on niin jo kaikkien koodaamisten kans peukalo keskellä kämmentä :) Onneksi tässä sivussa hiljalleen oppii uutta, mutta hyvin hiljaa :D

   Poista
 8. Hyvältä näyttää :) 6 yötä....hirveeseen biletykseen <3 Jabadabaduu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hui!!! Kohta me jo lähdetään!! Jei!

   Poista
 9. Hieno - ja kyllä niin sinun blogisi näköinen! Jutta osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minustakin Jutta osas heti löytää sen mikä on minua. Tänne rauhallisuus sopii, koska muutenhan en taida olla rauhallinen :D

   Poista
 10. Vautsi!!! Tulipa upea! Jutta on kyllä taitava! Näyttää nii raikkaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! Kyllä Jutta osaa <3 Aloin olla jo niin umpikujassa, joten kyllä tällainen apu oli todellakin tarpeen!

   Poista
 11. Aivan ihanaaaaa <3 Jutta osaa!!

  VastaaPoista
 12. Selkeää, rauhallisen väristä, tykkään kovasti blogisi ulkonäöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla <3 juuri selkeyttä ja rauhallisuutta haettiin :)

   Poista
 13. Tyylikäs uusi ilme, tykkään <3

  VastaaPoista
 14. Upea uusi ilme! Sopii täydellisesti sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 minustakin tämä näyttää aivan minulta :)

   Poista
 15. Hieno uudistus! Kaipaisin niin itsekin visuaalisen freesauksen blogilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voin läpimästi suositella Juttaa <3

   Poista
 16. Tyylikäs uusi ilme! Tarvitsisin myös vähän freesausta blogiini, mutta pää lyö aina tyhjää kun vain ajattelenkin asiaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mulla löi pitkään pää aivan tyhjää ja jäin jotenkin jumiin. Yritin monta kertaa tehdä jotain, mutta ei vaan onnistunut. Nyt on kyllä hyvä mieli!

   Poista
 17. Oikein kiva tuo uusi ilme ja grafiikka :)

  VastaaPoista
 18. Näyttää tosi hyvältä!! Voi kun itsekin osais jotain tälle omalleen tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minäkään en osaa, joten kiva oli saada Jutalta apua!

   Poista
 19. Näyttää tosi hyvältä <3

  VastaaPoista
 20. Hei! Uusi ilme on hieno: sehän on suoraan Muotoseikasta! Kannattaisiko nyt kuitenkin tehdä muutoksia, ettei sinunkaan tarvitsisi jatkuvasti pohtia tai perustella samankaltaisuutta? Tämä ei edes ole mikään mielipideasia, vaan ulkoasuhan on aivan yksi yhteen. Kirjan ympyrän sisällä vain on eri. Ei plagiaattia millään maalivärisutaisulla saa piiloon. Sori :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että sama asia pisti kyllä minunkin silmään. Kauniilta näyttää, mutta tuo yhdennäköisyys on kieltämättä jo aika hämmentävää. Inspiroitua saa, mutta suora kopioiminen on jo aika kyseenalaista. Tykkään blogistasi enkä tarkoita tätä pahalla, mutta ehkä kannattaisi miettiä vähän muunlaista banneria, ihan jo väärinkäsitysten välttämiseksi. -J

   Poista
  2. Heippa Anonyymi 1! On totta, että ympyrät kirjaimen ympärillä toivat mieleen muotoseikka -blogin. Sivujen ilme sen sijaan ei mielestäni ole samanlainen muotoseikan kanssa kokonaisuudessaan juuri yhtään, mutta bannerista yhtäläisyyksiä löytyi. Soikiot toki olivat toisenlaiset ja fonttikin eri. Päädyimme kuitenkin tämän kommentin innoittamana poistamaan soikiot bannerista kokonaan ja siirtämällä tekstin alalaitaan. Plagiointia ei ole ollut tarkoitus harrastaa missään nimessä, ja pyydän sitä ehdottomasti anteeksi, mikäli näin olet käsittänyt. Se ei ole ollut ajatukseni. T.Jutta

   Poista
  3. Hei Anonyymi 2! Ja kiitos kauniisti muotoillusta kommentistasi :). Olemme poistaneet soikiot kirjainten ympäriltä, jotka tosin eivät olleet yksi yhteen toisen blogin kanssa. Kuitenkin yhtäläisyyksiä löytyi ilmeisen paljon, joten päädyimme ne poistamaan kokonaan. Suoraa kopiointia ei olla kuitenkaan harrastettu. Ainakaan tietoisesti, joten sitä pyydän suuresti anteeksi koska tällainen mielikuva syntyi. Kuvakin on nyt vaihdettu ja tekstiä muokattu. Kiitos asiallisesta kommentistasi :) T.Jutta

   Poista
  4. Moikka kommentoijat! Täytyy myöntää, että kun päädyin tänne tänään itsekin, hätkähdin. Todella kaunis uusi ilme, mutta kovastihan se oli tutun oloinen useampien yksityiskohtien osalta. Tehdäänkö kuitenkin niin, että jutellaan tästä vaikka sähköpostilla vielä? Ettei kenellekään jää paha mieli. Mutta tämä nyt illalla päivitetty, uusi ilmekin on todella kaunis. :) Ja kiitos kun otitte asian huomioon ja vaihdoitte ilmeen. Arvostan.

   Poista
  5. Kyse olikin juuri bannerista. Soikiot olivat maallikon silmään aivan (liian) samanlaiset ja fonttikin juuri niin vähän eri, ettei eroa huomannut. Hyvä siis, että teitte muutoksia!

   Poista
  6. Olen omastakin puolesta todella pahoillani tapahtuneesta ja tämä ei ollut mitenkään tarkoituksen mukaista. Kiitos kun kommentoitte heti asiaa, niin saatiin ilme muutettua. Soikiot kirjainten ympärillä taisivat tuoda fontin lisäksi liiaksi Viljan blogin banneria mieleen, vaikka ympyrät eivät olleet samanlaisia, eikä fontti. Kuitenkaan ei ollut järkevää pitää banneria entisellään, joten muutimme sen heti. Viljalle laitoimmekin asiasta heti viestiä, toivottavasti näit meidän mailit :) Jos vielä tulee jotain kysyttävää, niin mielellämme vastaamme sähköpostissa kyselyihin. Kiitos Viljallekin kommentista ja toivottavasti tästä ei jäänyt kenellekään paha mieli.

   Poista
 21. Onnistunut uudistus kaiken kaikkiaan. Värimaailma, tyyli ja ilme muodostavat toimivan kokonaisuuden ja Lauran näköisen!
  Hyvä te ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kati <3 Minustakin ilme on nyt tosi minun näköinen, värimaailmaa ja tyyliä myöten.

   Poista
 22. Todella kaunis ja hillitty tämä uusi ulkoasu!! Itsekin olen kamppaillut blogini ulkoasun kanssa, ja saisi joku taitavempi muokata sitä minullekin ;) Oma visuaalinen silmä kun ei tämän suhteen ole niin harjaantunut.

  Olet ilmeisesti tulossa blogigaalaan? Nähdään siellä sitten! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli <3 Itsekin kaipasin todella paljon apua ja muutenkin aivan liian kauan pähkäilin sitä itsekseni ennen kuin ymmärsin avun olevan todella lähellä.

   Joo olen tulossa, siellä ja jo aiemminkin nähdään <3 <3

   Poista
 23. Todella raikas tämä uusi ilme ja väripaletti on täysi kymppi! Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos GIA! Ihana saada näin hienoa palautetta. Jutta on kyllä onnistunut loistavasti blogin ilmeen muuttamisessa!

   Poista
 24. wau, hyvältä näyttää. Ja hauska miten Jutan "käsialan" jo tunnistaa, kun näkee muutokset blogissa ni tietää kuka on takana :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jutalla on upea tapa tehdä näitä ja selkeästi tunnistettava käsiala, joka on todella hyvä juttu! Erityisesti tykkään noista tyylikarttakuvista!

   Poista
 25. Kaunista on, sopivan herkkää ja selkeää, kuten tyylisikin. Kuvasi ovat aina ilo silmälle, paljon ideoita ja hyvää mieltä täällä blogissasi. Toivontan sinulle ja perheellesi kaunista, tunnelmallista aikaa kohti loppuvuotta! Voi hyvin ❤️ - Hanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kaunis kiitos <3 Sanoitpa kyllä kauniisti! Mukava kuulla, että tykkäät kuvistani ja saat täältä ideoita :)
   Kiitos, samaa toivon sinulle <3

   Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...