torstai 8. lokakuuta 2015

Sitruuna ja ruokasooda?Joka paikasta nyt kuulee sitruunan ja ruokasoodan ihmeellisestä vaikutuksesta. Sitruunaa ja appelsiinia on tullut juotua paljonkin, mutta enpäs ole koskaan aiemmin ruokasoodaa käyttänyt, ainakaan tässä muodossa. Nyt päätin kokeilla ruokasoodan sekoittamista sitruunaveteen. Paljon hyvää tästä yhdistelmästä puhutaan, mutta kuinka ihmeellinen vaikutus näistä tuleekaan, sitä en niin tiedä. Pakkohan tätä on kuitenkin kokeilla :)


Mitä te olette mieltä? Olis kiva kuulla teidän mielipiteitä ja ajatuksia tästä :)7 kommenttia:

 1. Joskus itse kokeilin hampaiden pesua soodalla, hampaista tuli vaaleammat. Tosin silloin jo mietin, että mitä ihmeen ainetta tämä on kun vaalentaa hampaat näin. Jos siihen yhdistää sitruunaa, joka on tosi hapanta ja on hampaille huonoa... En varmaan uskaltaisi juoda sitä :/ Voihan se olla, että ne reakoivat kuitenkin yhdessä ihan hyvin :) Mun on pakko googlata mitä tuosta kerrotaaan :)

  VastaaPoista
 2. Soodasta valkaisee, jos sitä laittaa pyykkikoneeseen valkoisille vaatteille. En tiedä miten se toimii sitruunan kanssa sitten.

  VastaaPoista
 3. Ai mitä, mitä? Siis mitä ihmeitä tämä sitten saa aikaan?

  VastaaPoista
 4. Mä kanssa kiinnostuin. :D Sitruunavettä juon nykyisin lähes pelkästään, mutta ruokasoodaa juoman sekaan? Kerro ihmeessä lisää. :)
  Ihanaa viikonloppua ihana! <3

  VastaaPoista
 5. En ole moisesta kuullutkaan...odotan kokeilutuloksiasi..:D

  VastaaPoista
 6. Hah,mulle tuli vaan ekana mieleen et kuinka näitä voi käyttää siivouksessa:D mutta siis pakko googlailla ittekkin!!

  VastaaPoista
 7. Mä en ole ikinä kuullut tällaisesta! Mitä saa siis aikaan??

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...