maanantai 19. lokakuuta 2015

Marimekkoa makuuhuoneessa


Pakko se oli viimein  laittaa vaaleanpunainen viltti säilöön odottelemaan kevättä ja tehdä vähän pientä tekstiilien vaihtoa. Kaivoin pitkästä aikaa kaapista häälahjaksi saadut Marimekon Tuuli -lakanat ja petasin sängyn vaihteeksi niillä. Nämä olivat pitkään minun aivan ehdottomat suosikit, kunnes rakastuin pellavaan ja melkein unohdin kuinka mukavilta puuvillasatiiniset lakanat tuntuvat iholla. Nyt oli kuitenkin aika vaihtaa ilmettä hieman syksyisemmäksi tai miksei jopa talvisemmaksi ja nämä Marimekon lakanat ovat kuin luotuja tähän hommaan. 


Samalla kannoin uuden huopapallomaton olohuoneesta makuuhuoneeseen sängyn viereen. Matto sopii tähän mielestäni hyvin ja se on todella mukava paljaiden jalkojen alla! 

Alla olevasta kuvasta paljastuu hyvin, miten päätin laiskuuttani vain kääntää Saana ja Olli -tyynyt toisin päin, jotta sain valkoiset tyynyt. Vielä en kuitenkaan ole valmis luopumaan noista tyynyistä, en edes piilottamalla niitä kaappeihin. Eihän nämä lakanat kuitenkaan pysy sängyssä kuin tämän hetken ja taas on puhtaiden aika. Sitten voi olla taas tarve kääntää tyynyt oikein päin :)



Uusille lukijoille ajattelin kertoa, että makuuhuoneen pöytä on omaa käsialaani ja sen tekemisestä on tulossa pian juttua tänne blogiin. Sitä on jo nyt tovi jos toinenkin kyselty. Pöytävalaisin on taas muutaman euron kirpparilöytö, jonka suhuttelin mattamustaksi. Valkoinen viltti taitaa olla sarjassamme `ale-laarista löysin` eli muutaman hassun euron arvoinen pieni torkkupeitto, mutta niin kiva.


Kuulin muuten näiden Tuuli -lakanoiden poistuvan Marimekon mallistosta, joten jos kiinnostuit näistä, kannattaa pitää kiirettä niiden löytämiseksi.


Sain tänään onnitteluita ystäviltä ja ehdin jo ilmetellä mitä on tapahtunut, kunnes kuulin päässeeni Indiedays Blog Awardsin äänestyksessä tässä vaiheessa 10 parhaan sisustusblogin joukkoon. Olen tästä aivan sanaton ja superonnellinen. En olisi edes kuvitellut pääseväni näin pitkälle noin huikean upeassa porukassa. Kiitos teille jo siis tässä vaiheessa!!!

Jos siis koet blogini olevan äänesi arvoinen, äänestämään päästä TÄSTÄ. Aänestämällä pääset halutessasi mukaan mahtavien pakintojen arvontaan. Äänestysaika loppuu 25.10.2015.


Ihanaa alkanutta viikkoa ja tervetuloa uudet lukijat <3





12 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää teidän makkari <3 aurinkoista tiistaita

    VastaaPoista
  2. Ihana makkari :) Kyllä tuolla kelpaa nukkua :)

    VastaaPoista
  3. Näyttää niiiiin kauniilta, ja tuo matto <3

    Niin ja superpaljon onnea kymmenen parhaan joukkoon pääsystä! Aivan loistava juttu <3 <3

    VastaaPoista
  4. Niin kävi täälläkin, että jälkeen ensimmäisten pellavalakanoiden kaikki muut jäi kaappiin. Ei vaan enää huvita muita käyttää. Vanhaa mankeliparkaa vaan käy sääliksi, kun sillä ei ole enää hommia :D. Ennen mankeloin kaikki, mutta noita pellavaisia ei kannata edes yrittää.

    Huopapallomatto on kyllä tosi kiva! Siinä on mun mielestä samaan aikaan jotain perinteistä ja kuitenkin modernia. Ja varmasti on just ihana aamuisin jalkojen alla.

    Rauhallista ja seesteistä teidän makkarissa muutenkin.

    VastaaPoista
  5. Kylläpä on kaunista! Matto on aika hauska ja varmaan kiva jalkojen alla. :) Onnea kilpailuun!

    VastaaPoista
  6. Kiva ja raukas tunnelma! Pöytävalaisin on tosi "magee". :)

    VastaaPoista
  7. Hyvältä näyttää ja hyvin sopii teille. Meillä Marimekkoa pääsi olohuoneen seinälle - pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
  8. Onnea viime metreille! <3 Ansaitusti! Ja niin kauniit lakanat, toimiva yhdistelmä tuo valkoinen kuvio harmaalla pohjalla. Ööh, missäs on mun Tuuli-seinävaate 10 vuoden takaa...

    VastaaPoista
  9. On todella kaunis ja rauhoittava tunnelma ja nätit tekstiilit. Btw tuo matto on I-HA-NA!

    VastaaPoista
  10. Kauniit lakana ja mukava tunnelma makkarissat! Pienen rahan sisustukset ilahduttaa aina ainakin minua, koska on ihan hyvä muistaa että aina ei tarvita niin hirveitä designsatsauksia saadakseen kauniin kodin... :)

    VastaaPoista
  11. Raikasta ja kaunista :) nuo lakanat on aivan ihanat <3

    VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...