tiistai 20. lokakuuta 2015

Rentoilua kiireen keskellä


Huh, viikko on vasta aluillaan ja olen jo nyt ihan poikki. Vauhti on ollut hurjaa, mutta eiköhän tämä viikko mene tässä samalla tahdilla ja pian onkin viikonloppu. Iltaisin tulee sytytettyä joka puolelle kynttilöitä, laitettua takkaan tuli ja ennen kaikkea rentouduttua. Takka onkin tämän asunnon ehdottomasti kivoin juttu. Ei sitä enää muistanut millaista on pitää oman kodin takassa tulta.





Ajattelin olla reipas ja viikonloppuna laitan neidin huonetta kuntoon. Se on vähän jäänyt vaiheeseen ja nyt olisi viimein aika tehdä sille jotakin. Ainakin vanhemman pojan entisen sängyn ajattelin vaihtaa tytölle. Sitten jotain muuta kivaa pitäis sinne keksiä, koska nyt huone ei vain toimi. Mutta siitä myöhemmin lisää, jos vain saan huonetta laittettua. On hyvä olla ainakin suunnitelmia :)


Mutta nyt toivottelen teille hyvää yötä :)



26 kommenttia:

  1. Kaunista <3 me poltellaan kynttilöitä aamusta iltaan, ne antaa kyllä ihanaa tunnelmaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Täälläkin palaa kynttilät koko ajan iltaisin. Niillä saa niin ihanan tunnelman ja kodikkuutta <3

      Poista
  2. Tuo tunnelma <3 Itse toivoisin olohuoneeseen leivinuunin tilalle takka-leivinuunin, takkatulesta siis haaveillaan! Olisi vaan aika sotkuinen ja iso urakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takkatulessa on kyllä jotain maagista. Olen niin onnellinen, että tässä asunnossa on takka ja vielä noin kaunis. Voisin kuvitella, että leivinuunin muuttaminen takaksi ja leivinuuniksi ei olisi mikään pieni projekti... :/

      Poista
  3. Ihanan tunnelmallista takkatulen loimua. Meillä olisi myös vanhimman lapsen l. pojan huoneen päivitystä. Kasvanut sängystä ulos ja jotain tarttis keksiä tilalle :D Kivaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on molempien huoneiden muutokset meneillään. Hiljalleen niitä laitetaan näissä puitteissa. Tänään piti neidin huonetta laittaa, mutta keskimmäinen sairastui, joten se siitä :( Ehkä siis huomenna :) Ihanaa nähdä mitä kaikkea kivaa sinä pojulle keksit! Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  4. Oi, oi, oi... takkaa kyllä kaipaan :) Eilen illalla tulin sen verran myöhään kotiin ja olin niin väsynyt, etten jaksanut edes kynttilöitä laittaa palamaan. Nyt pitää ryhdistäytyä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla olikin entisessä kodissa se kaunis takka keskellä olohuonetta. Onneksi tulta voi ihastella kynttilöistäkin, eikä takka ole välttämätön <3

      Poista
  5. Kivoja kuvia! Kaunis takkaa! Täällä kans poltellaan kynttilöitä ja pidetään takassa tulta. Kivaa keskiviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tuo takka on minustakin kaunis. Kyllä näin pimeinä iltoina on ihana saada vähän tunnelmoida tulen loimussa. Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos! Viikko oli superrankka. Viikonloppu tuli niin tarpeeseen <3

      Poista
  7. Takan tulta vois tuijotella pitkään :). Täällä kans kynttilöitä kovasti iltaisin polteltu. Pitää varmaan taas kohta suunnata Ikeaan hakemaan tuikkupaketti :) Tsemppiä loppuviikkoon sinne!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta, tulessa on kyllä jotain maagista ja kaunista. Erityisesti sen huomaa retkellä kun ulkoilmassa tuijottelee tulta pidemmän aikaa. Munkin pitäisi päästä Ikeaan ostoksille. Edelleen ne kehykset hakusessa ja kynttilävarasto alkaa hupenemaan... Mukavaa viikonloppua!!

      Poista
  8. Voi miten kauniita kuvia-
    Valoisaa loppuviikkoa sulle ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Micu <3 Oikein ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  9. Teillä on kyllä kaunista, mukavaa nähdä miten laittelet tytön huonetta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni <3 Ollaan saatu loihdittua tästä oman näköinen ja viihdytään täällä tosi hyvin. Pienenssa huoneessa on kyllä haastetta... saa nähdä onnistunko!!

      Poista
  10. Takka on kyllä ihana lämmittäjä ja tunnelman luoja pimeinä syys- ja talvi-iltoina.
    Tsemppiä loppuviikkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takasta tulee niin ihanasti lämpöä ja sen avulla kotiakin saa lämmitettyä edullisesti. Kyllä tuohon voisi jatkossakin tottua :) Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  11. Takka luo kyllä kotiin ku kotiin niin ihanan ja kotosen tunnelman :)
    Tsemppiä kiireiseen viikkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuo, nyt sen vasta huomaa kun oltiin jonkin aikaa ilman takkaa. Sen avulla saa nin ihanan tunnelman ja lämmön kotiin <3 Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  12. Voi takasta ja puuliedestä en kyllä enää tohtisi luopua.. Ovat ne niin ihania! Hei onneksi huomenna on taas perjantai - ihan huippua!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuliesi on varmasti aivan ihana <3 Sitä kyllä todellain kaipaa sähkökatkosten aikaan ja jouluisin kun keittelee riisipuuroa <3 Tämä viikonloppua on ihan parasta, voisin jatkaa tätä nyt vielä hetken pidempäänkin!

      Poista
  13. Ihana tunnelma! Elävä tuli on niin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Gia <3 Elävässä tulessa on kyllä sitä jotakin!

      Poista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...