lauantai 3. lokakuuta 2015

Yllättäen ripaus violettia


Kaivelin kaappeja tavoitteena löytää jotain syksyistä olohuoneen värimaailmaan. En edes muistanut omistavani violetteja tyynynpäällisiä, mutta sellaiset sieltä löytyi. Pakkohan niitä oli kokeilla ja täytyy myöntää, että aika kivalta ne näyttää. Sopivasti väriä, mutta silti olohuoneen ilme pysyi maltillisena.Samalla muistin ostaneeni Turkin lomalta paikalliselta torimyyjältä kaksi tyynyliinaa. Hintaa näillä ei ollut kuin 2€/kpl. Laitoin tyynyliinat vielä kesän ajaksi kaappiin odottelemaan syksyä. Ja nyt ne oli aika kaivaa esille. Kivasti luonnonvalkoinen ja violetti sopivat yhteen. En edes muista koska viimeksi meillä on ollut parilliset tyynyt. Aika kivaa vaihtelua pitkän tauon jälkeen.Me pakenimme taas mökin rauhaan rentoutumaan. Nyt on pakko lähteä ulkoilemaan koko perheen voimin ja nauttimaan kauniin syksyisestä päivästä.Oikein ihanaa viikonloppua <3


12 kommenttia:

 1. Kaunista, niinkuin teillä aina ja violetti tuo kauniin lisän syyssisustukseen. <3 Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Rentoa viikonloppua koko poppoolle <3

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana syksyinen sävy! <3 Tulee mieleen tuo meidän violetti Royal Purple -matto - mutta siinä olisi kyllä jo enemmän kuin pieni ripaus violettia. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista <3 Meillä kanssa lilaa. Aivan ihana väri <3

  VastaaPoista
 5. Kaunista. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihana väripilkku tuo liila! Ihanaa mökkeilyä, se on aivan parasta! :)

  VastaaPoista
 7. Oi, liila sopii niin ihanasti syksyyn! <3 Mulla on jo muutamana syksynä ollut tuo liila pienenä tehostevärinä sisustuksessa, lukuunottamatta viime syksyä. Nyt aloin taas yksi päivä kaivelemaan liiloja tyynynpäällisiä esiin, mutta huomasinkin etten pidä niistä enää (ovat liian romanttiset) ja haluaisin (jälleen kerran) uudet :D Ihanaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 8. Tyylikästä ja harmonista. <3

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti syksyn väri! Murrettu lila on minulla ollut etsinnässä ja yhdet kivat jo löysinkin, piheys vaan sit pääsi iskemään!

  VastaaPoista
 10. Ihanat violetit tyynynpäälliset, sopivat tunnelmalliseen syksyyn. :)

  VastaaPoista
 11. Ihanat uudet tyynyt ja sopivat todella hyvin sohvanne kanssa <3

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...