perjantai 23. lokakuuta 2015

Yökyöpeli eteistunnelmissa


Oho, menipäs tässä monta päivää etten ehtinyt blogiin lainkaan. Töitä on tullut paiskittua aika paljon tällä viikolla, nyt on kuitenkin aika ottaa iisimmin ja nauttia kotoilusta lasten kanssa. Suunnitelmissa on tehdä kesken jääneitä projekteja ja uusia myös blogin ilmettä (jo oli aikakin). Lupasin taas järjestää Halloween-juhlat lapsille, joten niitäkin pitäisi hieman valmistella etukäteen. Juhlat ovat vasta viikko oikean päivän jälkeen, mutta se ei onneksi tunnu haittaavan. 

Olen aika yökyöpeli, niin kuin varmaan moni on jo huomannut. Vaadin saada omaa aikaa pitkän päivän jälkeen ja siihen on usein mahdollisuus vasta iltaisin tai jopa yöllä. En osaa mennä ajoissa nukkumaan, vaikka usein pitäisikin. Olette varmaan huomanneetkin yölliset postaukseni, mutta kovasti yritän joskus oppia ajastamaan postauksia, jotta ne olisivat teidän luettavissa normaaliin aikaan. Tähän on hyvä pyrkiä, mutta usein en kuitenkaan malta olla julkaisematta postausta heti sen valmistuttua. Kai se on vain myönnettävä, että elämä on tällä hetkellä hektistä, enkä ehdi tekemään juttuja valmiiksi kovin paljon aikaisemmin. Olenkohan ainoa, joka toteuttaa blogiaan tällä tavalla? Ei niin fiksusti :)


Tänään sain ystäväni kylään ja kiikutin wieniläistuolin takaisin ruokapöydän luo. Toin vaihteeksi valkoisen pinnatuolin eteiseen. Kivaa vaihtelua, vaikka musta toi enemmän ryhtiä eteiseen. Pinnatuoli saa nyt hetken olla tuossa, kunnes se pääsee taas toisenlaiseen tehtävään.

Huomenna onkin tiedossa jotain mitä olisi pitänyt tehdä jo paljon aikaisemmin. Pysykäähän kuulolla :)

Oikein ihanaa viikonloppua! Nauttikaa!!!


20 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää eteinen valkoisellakin tuolilla. <3 Itselläni on vähän päinvastoin eli herään aikaisin, että saan sen tarvittavan oman ajan. :) Itselläni käy usein niin, että postaukset ovat puolivalmiita ja aamulla sitten omalla ajalla teen ne valmiiksi eli ymmärrän hyvin sua.

  Ihanaa viikonoppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Minusta ei ole aamuisin heräämään yhtään aikaisemmin. Nytkin kolmen lapsen saaminen valmiiksi vie oman aikansa. Ehkä joskus opin tähän jonkun järkevän tavan, mutta nyt mennään tällaisella omalla tyylillä, aika ilta/yöpainotteisesti.

   Ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Kauniilta näyttää eteisessä :) Mä taas olen enemmän aamuihminen, menen nukkumaan ajoissa ja herään viettämään omaa aikaa aamuisin varhain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kunpa oppisin tuon. Mutta tunnen itseni, aamulla jos yrittäisin herätä paljon ennen kuin on tarve, jatkaisin unia... En vain saa itseäni ylös aamulla. Viikonloppuisin meidän perhe nukkuu aina todella pitkään ja nauttii sängyssä lekottelusta liiankin kauan :D

   Poista
 3. Kuulostaa NIIN tutulta, minäkään en malttaisi millään omalta ajaltani mennä nukkumaan. Yöllä ne postaukset syntyvät täälläkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en siis ole ainoa! Mahtavaa! Olishan tässä oltava jokin järkevämpikin ratkaisu, mutta aika ei vain riitä. Olen sentään joskus saanut ajastettua postauksen aamuun, mutta se on harvinaista herkkua :D

   Poista
 4. Tosi kaunista <3 <3 Oma aika on tosiaan kortilla, mutta jostain se kuitenkin aina revitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S <3 Pakko se on vaan repiä. En jaksaisi jos en saisi hetkeäkään omaa aikaa.

   Poista
 5. Kiitos kauniista blogistasi, sitä on ilo lukea - varsinkin näin viikonloppuisin kun ei ole kiire minnekään. :)
  -Mariia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mariia <3 ihana kuulla, että viihdyt täällä ja pystyn antamaan sinulle jotain leppoisiin viikonloppuaamuihin. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 6. Kaunis eteinen!
  Mulla taas on se ongelma, että herään usein jo aamuyöllä enkä saa enää unta ja niinpä teen postauksen ihan hulluun aikaan. Olen joskus ajatellut, että mitähän lukijat minusta ajattelevat jos sattuvat vilkaisemaan tuota kellonaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Ehkä sinunkin kannattaa ottaa se pois näkyviltä :D heh... onhan tuo aamu kuitenkin parempi kuin yö. Mukava kuulla muiltakin teidän postaustavoista :)

   Poista
 7. Minusta on ihan ok että eri blogit julkaisevat postauksiaan eri aikoihin! On varmasti olemassa myös niitä jotka käyttävät yöllisen oman aikansa netin selaamiseen. En itse yleensä edes kiinnitä huomiota milloin joku julkaisee juttunsa, sillä ihan joka päivä en kuitenkaan ehdi kaikkea lukea ja siksi luen usein monia postauksia kerralla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, ettei tämä postaustapa häiritse sinua :) Tuo on kyllä totta. Minullakaan täällä ei taida aikaa edes näkyä, mutta moni varmaan sen huomaa muuten... Onhan se myös aamuihmisille valmiina tuoreena :D En minäkään usein ehdi lukemaan postauksia ajallaan, koska arki on sen verran hektistä. Sitten niitä lukee useamman kerrallaan :)

   Poista
 8. Minusta on ihan ok että eri blogit julkaisevat postauksiaan eri aikoihin! On varmasti olemassa myös niitä jotka käyttävät yöllisen oman aikansa netin selaamiseen. En itse yleensä edes kiinnitä huomiota milloin joku julkaisee juttunsa, sillä ihan joka päivä en kuitenkaan ehdi kaikkea lukea ja siksi luen usein monia postauksia kerralla. :)

  VastaaPoista
 9. Tunnistan yökyöpeliyden ja sorrun samaan. Postaan yleensä päiväsaikaan tai iltasella, mutta saatan kommentoida yöllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin? Enpäs ole edes huomannut, ehkä siis minunkaan touhuja ei kaikki huomaa :D Kommentointi minullakin on aika yöpainotteista :)

   Poista
 10. Illalla ja ennen nukkumaan menoa tulee nettiä lueskeltua. Eikä aina ole niin merkitystä koska julkaisee juttua omassa blogissa. Itse kirjoittelen, kun sille tuntuu. Ihana eteinen teillä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, kyllä tämä on paras toteuttaa ihan omalla tavalla ja tyylillä. Koska muuten ei tätä pystyisi edes ylläpitämään. Lasten kanssa ollessa harvemin ehtii koneella istumaan.

   Poista
 11. Täällä taas kirjoitellaan blogia aikaisin aamusta. Itse en jaksa iltaisin valvoa ja aamulla olen aikaisin ylhäällä. Meillä oli lasten halloween pippalot viime vuonna. Onneksi eivät ole ehdotelleet tänä vuonna, oli siinä sen verran hommaa. Mutta kivathan ne oli :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...