tiistai 6. lokakuuta 2015

Inspiraatiota korteista ja jatkuvaa haaveilua


Huomaan taas olevani koukussa kauniiden sisustuskuvien katselemiseen ja samalla myös haaveilen enemmän ja enemmän omasta kodista. Kyllähän tämäkin on oma koti, vaikka vuokralla asutaan. Mutta varmaan tiedätte mitä tarkoitan, oma on aina oma. Luultavasti me viihdytään tässä pitkäänkin, mutta meistähän ei koskaan tiedä. Sitten kun se täydellinen koti tai tontti tulee vastaan niin se on varmaan menoa. Haaveissa kun on oma koti, johon saan tehdä omia ratkaisuja, maalata seinät kun siltä tuntuu, ruuvata hyllyjä seinille ja toteuttaa hullujakin ideoita. Tällä hetkellä en pysty niitä toteuttamaan halutulla tavalla.Päässä siis pyörii idea jos toinenkin ja halua niiden toteuttamiseen olisi enemmän kuin koskaan. Nooh, tosi asiassa aika on tällä hetkellä kortilla ja arjen kiireet vievät suurimman osan ajasta. Joten ehkä on parempi ettei minulla ole mahdollisuutta toteuttaa jokaista hullua ideaa. Jos nyt saisi edes nämä keskeneräiset tehtyä :D Onneksi haaveilu ja ideointi ei vie niin paljoa aikaa...

Viikonloppuna löysin laukusta pari kivaa mainoskorttia, jotka sain Helsingin reissulta. Tykästyin korttien värimaailmaan ja yksinkertaiseen ilmeeseen. Hiljalleen tuo sininen on taas alkanut näyttämään tosi kivalta ja suunnittelenkin lisääväni hieman petroolinsinistä poikien huoneeseen. 

Korteissa on Vifan kauniita kaiuttimia, jotka ovat kerrankin myös naisten mieleen, tykkään!Mukavaa viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Kyllä se koti-haave vielä toteutuu ! Ihan varmasti. Haaveilukin on kivaa ja onpahan aikaa miettiä kodin valinnat tarkkaan.

  Petrooli on alkanut tykästyttää täälläkin, sopii varmasti poikien huoneeseen :)

  Syysterkkuja <3

  VastaaPoista
 2. Jaan niin nuo ajatuksesi omasta kodista. Mekin kyllä viihdytään ja tykätään, mutta monta juttua ja inspiraatiota jää kyllä toteuttamatta. Mutta ehkä se oman kodin aikakin vielä tulee, nyt nautitaan tästä elämänvaiheesta ja seikkailusta.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on jatkuvaa haaveilua. Vaikka omassa kodissa asutaankin, niin aika ei riitä monienkaan kivojen ideoiden toteuttamiseen. Mutta jos pikku hiljaa :) Haaveilu on mukavaa ja onpahan aikaa miettiä!

  VastaaPoista
 4. Mä kanssa haaveilin yhdessä vaiheessa omasta kodista, mutta tiedän ettei se tule koskaan toteutumaan! Joten olen sinut vuokra-asunnon kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Joskus vielä ;) on tässä sitten aikaa löytää uusiakin ideoita ja vaihtaa monta kertaa mielipidettä. <3 Kivaa loppuviikkoa sinne teille :)

  VastaaPoista

Kiitos kivoista kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...